Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20542055205620572058 ... 2903>
Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 09:01

airmax78 написав:
  akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

В ці дня я цілеспрямовано відвідую наших людей, які емігрували в США. Зараз 8-12 ранку, а о 10-30 зустрічаюся з колишніми одеситами (їхати 1 годину 20 хвилин). Це штат South Carolina, де зараз суттєво збільшується кількість українців.
Вчора я проїхав за кермом сотні кілометрів та зрозумів, чому українці їдуть саме сюди:
- реально здивувала природа: сильно нагадує Житомирщину Рівненщину Франківщину.
Суцільні ліси: хвойні та листвені. Зустрічаються озера та річки. Невеликі. Реально враження, що я в Україні.
- приємна погода. Хтось би сказав як на Запоріжжі. Вдень було +28 (!). Але вночі падає до +10.
- перед цим я відвідував штат Джорджія то там майже всі мешканці: чорношкірі. А тут всі білі і враження, що колись нащадки німців (на сьогодні кращі друзі українців).
- до цього я думав, що найчистіша в світі країна то Канада, тепер враження, що це штат Південна Кароліна.
- в супермаркетах все за помірними цінами. Принаймні пляшку французського шампанського Брют взяв за 8$. Про ціни на харчі враження ще не склалося. По дорозі бачив оголошення, що в ресторані можна поїсти в будь-яку пору дня за 8$.
- реально вразила школа в одному майже сільському райцентрі. Я не уявляв, що такі школи взагалі бувають: в один поверх, але площа будівель в одному стилі майже 1/4 га. Дуже незвично.
- якщо виїхати за межі міста, то лани, лани, всі лани зелені та охайні. Більшість будинків простих американців: одноповерхові, з цегли (чи зовні обкладені цеглою), ніде ніяких парканів, все відкрито. Будинки зовні є простішими, ніж будують в Україні.
В цілому я розумію мігрантів-украінців: тут наче повертаються в Україну: мирну та доглянуту.
Ой, хотів якийсь негатив написати (на цій гілці люблять таке), але забув що саме, згадаю, напишу.

P.S. Тут питали як жити нелегалу та чи будуть його ловити: не будуть, здивувало навіть те, що в аеропорту не перевіряють ніякі документи: купив квиток зареєструвався на рейс, ніде не вводиш паспорті дані, пройшов на посадку, сканують посадковий талон, паспорт не вимагають. Можете себе назвати Bill Clinton. Пройде.
Картки українських банків працюють.

А що це за хобі таке: відвідувати незнайомих людей-емігрантів по всіх країнах? Навіщо?

Може він комівояжер або свідок ієгови?)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 15:33

cherchiltank написав:Може він комівояжер або свідок ієгови?)

Я свідок того, як пан cherchiltank активно занурюється на дно соціально-економічного життя.
Починав з таких цікавих дописів-пісень: "Розкажу Вам, малята, як я продам свою хату в селі на схід від Києва, та куплю віллу в Італії... Заживу там по-людськи..."

А перетворився на шукача "свідків ієгови"...
Таке буває... Не перший на цьому форумі...
Про комівояжерство - вгадали: я торгую в США квартирами в Туреччині. Вчора вдало торгував в районі міста Spartenburg (SC).
Зараз 9-та ранку, поснідав і виїжджаю торгувати в місто Charleston (Південна Кароліна) - кажуть люди на березі океану попит є на квартири біля моря.
Щось та вторгую...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2024 00:34

rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2024 00:49

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2024 05:01

Sir rjkz!
Видео полезное. Все, что он говорит, лично для меня не новинка:
- ко мне без конца наши люди в Турции обращаются с вопросами о том, как бы легко и просто и главное - конечно - бесплатно надурить то государство, которое предоставило им возможность жить и существовать. Я всегда отвечаю: «На территории данного государства вы должны выполнять законы этого государства, гражданином которого вы являетесь. Хитрить, жульничать, обманывать, как примерно ставший губернатором в 37 лет (Львовская область) один парнишка, наворовавший столько, что не снилось президентам и королям многих стран, будете на территории Украины»
Там можно все, без тормозов и границ…
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 кві, 2024 12:06, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2024 13:08

по мнению правительства Австралии
Германия и Швеция являются более опасными странами для туриста, чем Монголия или Ботсвана и уточняют, что
в Германии могут изнасиловать, причем без указания пола
Watch out for drink spiking. It can lead to sexual assault. Stick with people you trust in bars.

а в Швеции могут отнять детей
authorities can take custody of your child and prosecute you.

будьте осторожны :)
https://www.smartraveller.gov.au/destinations

Зображення
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2024 17:57

nekefer написав:по мнению правительства Австралии
Германия и Швеция являются более опасными странами для туриста, чем Монголия или Ботсвана и уточняют, что
в Германии могут изнасиловать, причем без указания пола
Watch out for drink spiking. It can lead to sexual assault. Stick with people you trust in bars.

а в Швеции могут отнять детей
authorities can take custody of your child and prosecute you.

будьте осторожны :)
https://www.smartraveller.gov.au/destinations

Зображення

А дітей там потім зʼїдають? В Швеції?
А родітєль один і родітєль 2 де?)
Тебе вже зґвалтували в Німеччині до того як відібрали дітей чи після?)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 кві, 2024 16:01

Еміграція, заробітчанство

News from USA

Безумовно, для України - еміграція її громадян є великим злом.
Народ частково "розмазується" по інших країнах світу.

Є один позитив: в якій би країні світу більшість з них (зовсім не всі) намагаються - як можуть - підтримувати свою країну.
В ці дні я пербуваю з невеликим візитом в штатах Північна Кароліна на та Південна Кароліна.
Саме тут зараз осередок української еміграції.
Україні волають, щоби дата 20 квітня була вирішальною для перемоги і тому в різних містах штатів саме 20 квітня відбудуться масові заходи, які в ці ді організовує наша діаспора.
Наприклад, в місті Greenville (місто названо в честь героя громадянської війни генерала Green) в суботу 20 квітня відбудеться масовий мітинг "Rally 4 UKRAINE". Це відбудеться тут:
https://maps.app.goo.gl/gxXoL5xdKfBcbeGd9

Ще більш масовий захід буде продовжуватися в суботу 20 квітня з 11-00 до 16-00 посередині між двома великими містами Spartanburg та Greenville в Greer City Park:
https://maps.app.goo.gl/i2VoAL4Nd5RSDQ6y5
Зароршують всіх українців прибути - навіть у вишиванках - та прийняти участь у масовому заході на підтримку України.
Дай, Боже, щоби допомогло...

P.S.
1. В ці дні українцям надають безкоштовний вхід на авіаносець США Yorktown, пришвартований в місті Charleston (Південна Каролина). Тут же можна відвідати точну копію військового імстечка під час війни у В"єтнамі.
2. Наші люди тут не жирно живуть: я подивився, пропонують роботу в кафе або ще десь за 15 доларів на годину.
Житло можна орендувати приблизно за 1300...1700 доларів на місяць.
Купити готовий новий під ключ будинок можна в кредит на 30 років під 6% річних.
Орієнтир цін: від 300 000 доларів (виплата в місяць орієнтовно 1800 доларів).
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 18 кві, 2024 16:07

Сьогодні друг виклав фото із США, дивно але він пешим ділом поперся в Вашингтон на екскурсію по Капітолію, публічній бібліотеці і т.д.
Не так я уявляв "заробити нелегалом багато грошей"
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 кві, 2024 16:29

Ви знаєте, пане Дюрі-бачі, я цими днями багато часу за кермом та відвідую різні міста, то я буквально в шоці від того, як акуратно ретельно чисто та врегульовано живуть люди.

Керував авто Ніссан та згадував цей форум, де весь час наші люди намагаються повчати людей, які живуть на іншому боці Земної кулі як їм треба жити.
Не варто того робити.

Вчора довго гуляли містом Greenville - то я Вам скажу, що будь-яке європейське місто "нервово курить обабіч". Я навіть подумав, що в цей перелік варто включити і Барселону.
А аби Ви бачили житлові масиви з охайними красивими приватними 2-о поверховими будинками. то ой-йой-йой... Ніяких парканів ніде, які іржаві та похилилися. Ніяких парканів заввишки в 3-5 метрів... Парк в житловому масиві - то такої краси я не бачив ніде в світі...
І це - невелике містечко, на кшталт нашого Новомосковська або Золочева.

Мене вразила пам"ятна дошка на березі річки з водоспадом на честь колишнього мера міста: вдячні жителі радіють, що у них був такий мер, який не крав грошів з бюджету, не продавав пану Шуфричу річковий порт, щоби він його здав в оренду, а за виручені гроші фінансував росгвардію в Криму, а висунув ідею перетворити місце на зразкове та реалізував це.
Прикольно: парковка в багатоповерховому паркінгу першу годину безкоштовна, за другу годину візьмуть всього 2 долари, кожна наступна ще 1 долар, але не більше, ніж в 7 доларів за цілий день.
https://www.gettyimages.com/photos/gree ... h-carolina

P.S. Я не вихваляю інші народи та інші міста. Я просто маю на увазі, що коли тут на цій гілці весь час повчали інших жити, то почати навчати треба з себе.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 20542055205620572058 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей