|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:36
Hotab написав:flyman ще кращий ратівник спочатку забустерив а потім на паузу
Хто не розмножувався до 50, то після цього хвостик у гарбузика тільки привʼяне.
Лев Толстой , приклад проблеми не у віці
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:37
Люди йдуть офіційно працевлаштовуватися
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:37
whois2010
В мене теж є історія ........
Прийняли пораненого , мінно-вибухове .... Торакльне , пожкодження кінцівок , ЗЧМТ ..... тримає мене за руку і питає ,дядя я жити буду ? Обов,язково , бодро кажу я ! Відвезли в операційну(осколки , АЗФ і т. д. ) потім в реанімацію . Це після таких травм і оперцій обов,зково .
Пішов другого пораненного приймати .... вертаюсь , а в реанімації вже плачуть бо хлопчик помер .... І повір ,я ще нічого не розповів про різні випадки . Так що ідіть всі ви гуртом в ТЦК , бо мені бракує відчуттів . .............і запахів БО ХВАШИСТ
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:38
Schmit написав:А давайте розглянем такий "фантастичний" сценарій. Працює собі рандомний зразковий сім'янин (жінка, двоє дітей) і законослухняний громадянин на якомусь підприємстві високооплачуваним спеціалістом. Тут стається ТЦК, придатний, навчальний центр. Там за тиждень-місяць... просто від в важких/незвичних умов, емоційних/фізичних навантажень... (не важливо) загострюються не помічені на ВЛК хронічні захворювання, що призводить до інвалідизації людини... Додамо трагізму, нехай ще жінка подає на розвод, забирає дітей, все продає і виїздить за кордон. Отже у результаті дій держави громадянин, навіть не доїхавши до фронту: - втратив високооплачувану роботу; - втратив сім'ю і майно; - втратив здоров'я і можливо працездатність; - якщо навіть ще працездатний - влаштуватись на роботу не може, бо ж продовжує бути мобілізованим; - вимушений існувати/бомжувати на 800 грн. І ніхто нікому нічіво нє должен. Це нормально? То "А ему должны сколько платить .?"
ви описали випадок з життя мого знайомого, який повернувся після інсульту з непрацюючою половиною тіла. у 22-му році пішов добровольцем, висточило на декілька місяців. дружина покинула, можливо діти якось допомогають... держава нічого не вина, по документам написали служив у частині, а не виконував бойові задачі.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:39
pesikot написав:vitaliiangel Так что там с признанием, что прогноз "помощь только до конца 2023 года" и "помощь будет уменьшаться" ? Готов признать ? что был не прав с прогнозом
Дуже важливе визнання , від цього залежить майбутнє майбутнього для майбутнього)
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:40
unicdima написав: Schmit написав:А давайте розглянем такий "фантастичний" сценарій. Працює собі рандомний зразковий сім'янин (жінка, двоє дітей) і законослухняний громадянин на якомусь підприємстві високооплачуваним спеціалістом. Тут стається ТЦК, придатний, навчальний центр. Там за тиждень-місяць... просто від в важких/незвичних умов, емоційних/фізичних навантажень... (не важливо) загострюються не помічені на ВЛК хронічні захворювання, що призводить до інвалідизації людини... Додамо трагізму, нехай ще жінка подає на розвод, забирає дітей, все продає і виїздить за кордон. Отже у результаті дій держави громадянин, навіть не доїхавши до фронту: - втратив високооплачувану роботу; - втратив сім'ю і майно; - втратив здоров'я і можливо працездатність; - якщо навіть ще працездатний - влаштуватись на роботу не може, бо ж продовжує бути мобілізованим; - вимушений існувати/бомжувати на 800 грн. І ніхто нікому нічіво нє должен. Це нормально? То "А ему должны сколько платить .?"
Який зв`язок між “хронічними захворюваннями” і “державою”. Держава змушує людей пити спиртне, курити тютюн (який ще й вбирає з повітря всілякі отрути), переїдати, не дбати про своє здоров`я? Держава перетворює людей на настільки тепличні й немічні “черешні”? Держава повинна оплатити дорожезну глибоку діагностику кожного організму (КТ, МРТ, пункції кістк.мізків і т.д......), бо особи навіть за два роки не змогли всі свої хвороби знайти і задокументувати в лікарнях? А вже тут у війську бачу бува “осіб”, що напиваються і наїдаються пересмаженого, пересоленого, перекопченого, а потім блюють день за днем і шкандибають як здихаючі зомбі. Чи усвідомлють вони свої вчинки і наслідки? Чи перестають вони лити і пхати в себе отруту? Вгадайте з 3х разів..? То куди таких? До красивих чи до розумних? І скільки платники податків їм винні? Хто тут у нас в ініціат.групі від платників? Що скажете? А якби було розслідування і встановили, що людина займалась фактично самоскаліченням, і якби дали строк, і оздоровчу дієту у в`язниці (крупи) -- то яким тоді було би обурення тилів? І за що саме? І взагалі є питання до всіх видів інвалідностей, що не вроджені чи виробничі, а набуті людиною “власними силами”. Чому держава дає якісь групи і виплати в таких випадках? Чому держбюджет оплачує самоскалічення навіть і у мирний час?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:50
Slon_Nosov написав:ви описали випадок з життя мого знайомого, який повернувся після інсульту з непрацюючою половиною тіла. у 22-му році пішов добровольцем, висточило на декілька місяців. дружина покинула, можливо діти якось допомогають... держава нічого не вина, по документам написали служив у частині, а не виконував бойові задачі.
Чергова брехня. Твоє просто служив в документах пишеться як "пов’язано з проходженням військової служби", в цьому випадку за інвалідність теж призначається одноразова грошова допомога і пенсія, просто менше ніж при "захисті Батьківщини" і "виконанні обов'язків"
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:54
unicdima написав:Чергова брехня. Твоє просто служив в документах пишеться як "пов’язано з проходженням військової служби", в цьому випадку за інвалідність теж призначається одноразова грошова допомога і пенсія, просто менше ніж при "захисті Батьківщини" і "виконанні обов'язків"
тому кого покинула дружина, напевно, стане легше від одноразової допомоги та мізерної пенсії
-
Примат
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:56
Примат написав: unicdima написав:Чергова брехня. Твоє просто служив в документах пишеться як "пов’язано з проходженням військової служби", в цьому випадку за інвалідність теж призначається одноразова грошова допомога і пенсія, просто менше ніж при "захисті Батьківщини" і "виконанні обов'язків"
тому кого покинула дружина, напевно, стане легше від одноразової допомоги та мізерної пенсії
Покажи мені роботодавця який буде тобі стільки платити за інвалідність?
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2024 14:57
sens мовчки читають .
З останніх сил. Лишень спитайте. Покажи мені роботодавця який буде тобі стільки платити за інвалідність?
Питання важке і завжди будуть ті, хто вважає що з ними несправедливо. Люди йдуть служити не абсолютно здорові, бо таких майже нема. Прослужив півроку-рік, хвороба загострилась, спирався, і хоче немаленьке пожиттєве утримання. «Бо мене ж насильно забрали». Але ж 90% свого здоровʼя він втратив сам ще до ЗСУ. Невже держава повинна його утримувати за його 6м відданих їй? Інша справа якщо це на війні, відірвало , поранило.. Тут держава повністю відповідальна. Вона його в цю війну взяла.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 25 кві, 2024 15:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2491 раз.
-
-
Профіль
-
-
4