|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 тра, 2024 17:44
d44 написав: detroytred написав:От ви серйозно вважаєте європейців, американців (отих монстрів політики, економіки, військової справи та ін.) наївними чи сліпими лошарами, які не бачили, не знали, не розуміли, що відбувається?
Так, вважаємо 22 жовтня 2019 року в НАТО відбувся семінар для вищого керівництва НАТО і ЄС (SLS), присвячений гендерним питанням під час військових операцій. Нордичний центр з гендерних питань під час військових операцій (NCGM) запропонував дискусію на тему «Інтеграція гендерних питань у військові операції».
І? Не знати і не готуватися -- це цілком різні речі. Можна чудово знати і проводити отакі семінари. Почитайте Однажди орел (як отой Прометей генерал всю свою службу бився --- зі своїми начальниками генералами, політиками, бізнесменами. Мав тестя конгресмена, кажись...) Всі. Все. Чудово. Знали. Але. Нічого. Не робили. Лише його пинали, щоб пельку стулив). Така природа... Це абсолютно природньо.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2024 17:45
Ukrainian написав: budivelnik написав: Теж мені-знайшли чим цікавитись... Мені наприклад цікава думка stm Чи міг командир Бригади не підписати акт про прийняття оборонних споруд...якщо на підставі побаченого і відповідних документів Президент України ще місяць тому особисто відзвітував у своєму зверненні до народу України -що він особисто проінспектував підготовку цих споруд і все там згідно плану виконано на 98%.... Пані STM - можете перевірити підписи і визначити кого на звалище історії..а то так невдобно перед населенням ( в черговий раз надуреним власнообраним Президентом)
Президенту показали уже підписані акти про прийняття оборонних споруд. Чи ти серйозно думаєш президент мав особисто інспектувати тисячі км окопів та бліндажів ?
Бінго... Мене саме це питання і цікавить... Тут сторінку назад мене юрист(адвокат на громадських засадах) Офісу Президента -пані СТМ - переконувала що в Офісі все згідно юридичних процедур і пан Зеленський...особисто підписує документи і на підставі цих підписів буде нести відповідальність..( ну не може ж він якомусь завгоспу це діло доручити) от в мене питання і виникло Президент ПОМИЛИВСЯ - бо не тих набрав Чи Президент НАБРАВ тих - хто його підставляє... Вам особисто - яка версія більш до душі? Бо для мене -обидві х******.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 тра, 2024 17:49
Ukrainian написав: zxzx777 написав:Ви тут більше про минуле. А як зимувати будемо при зруйнованій енергосистемі? Ану виправдайте наперед, як багато далекоглядна влада робить у цьому напрямку.
Будинок в селі купуйте і будете топити дровами та газом. Яким боком влада до того що кацапи зруйнували ТЕС ?
і шо людині в селі робити якщо вона не програміст на удальонці?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 тра, 2024 17:55
Прохожий написав: detroytred написав:Ти запізднився)), черговий зі зграї. На тебе витрачати час не буду. Лише нагадую -- ти нещодавно вдесяте злився. І тебе два фронтовики серйозно питали -- чому не у війську.
цэ хто?
ну с долярчиком понятно, он всем форумчан по кругу задет один и тот же вопрос... кстати Я ответ давал если не ошибаюсь) ну а второй фронтовик то кто?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 тра, 2024 17:57
Комедія дня. Будівельник, якому я роками показував роль можновладців, а він співав, що все залежить від низів... Тепер упор робить на косяках найвищого посадовця.
А по його теорії виходило: оті низи (трошники, населення, ЗСУ) мали самі б зорганізуватися, напружитися)), додати на 5%)), попідходить до дзеркала і .... самі майже все зробити. Від них же майже все залежить (95%!!!))).
Комедія та й годі.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2024 18:04
Прохожий написав: Прохожий написав: detroytred написав:Ти запізднився)), черговий зі зграї. На тебе витрачати час не буду. Лише нагадую -- ти нещодавно вдесяте злився. І тебе два фронтовики серйозно питали -- чому не у війську.
цэ хто?
ну с долярчиком понятно, он всем форумчан по кругу задет один и тот же вопрос... кстати Я ответ давал если не ошибаюсь) ну а второй фронтовик то кто?
Мені поки легше визнати, що помилився - з отим другим. Вибачитися. Вибачай. (А потім буде бажання пошукати і знайти. Чекай. Я пошукаю і другого. Потім.) Це дрібниця. Дрібниця -- не два, а один фронтовик тебе питав. Нехай поки буде так. Але тепер давай закриємо. Не треба ля-ля про може відповідав - відкривайте посилання і за три хвилини побачиш відповідав чи ні. Так що тепер чекаю від тебе відповіді на оте питання. Ну і хто ти, раз мені постійно тицяєш хто я. Невже і дванадцятий сліфф, як ти учора писав, зробиш? Так чому не на фронті? З.и. що за дитячий садок? Успіх тобі конкретно задав питання. Да ще й позначив -- давай серйозно. Перейди за посиланням на сторінку-то. Напад росії і білорусі на УкраїнуІ пруф давай на свою відповідь, як ти мені очора голосив, а не оце - "кстати Я ответ давал если не ошибаюсь". Зацитував не оте моє нічне повідомлення з цитатою, яку вимагав, і пруфом, а начальну. Смішно... А учора такий герой був. Вимагав. Про сліффи голосив, допомогу залу, мальчика в штанішки і т.д.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 12 тра, 2024 18:17, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2024 18:16
detroytred написав:Так чому не на фронті?
жду ответа на этот вопрос от "военного мирного времени", 60- получающего впенсию и поучающего всех с дивана как воевать кстати война с 14го года, что ты сделал для ЗСУ за эти 10 лет?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 тра, 2024 18:18
Прохожий написав: detroytred написав:Так чому не на фронті?
жду ответа на этот вопрос от "военного мирного времени", 60- получающего впенсию и поучающего всех с дивана как воевать кстати война с 14го года, что ты сделал для ЗСУ за эти 10 лет?
Капець.... Ти пробив дніще. Ще й отак злитися. Тепер собі співай про того мальчика від Тітоміра. З.и. констатую - третього члена зграї закрив. Добре.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 12 тра, 2024 18:19, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 тра, 2024 18:19
budivelnik написав: stm написав:Всё будет плохо, будет другой - станет хорошо.
Якщо погодитись з моїм твердженням що від влади залежить тільки 5% загального кінцевого результатуТо якби від дій влади мало що залежить... Але навіть в моєму твердженні є нюанси.... Бо якщо кожен день повертати додатково на 5% в сторону поганого рішення... - то колись напрямок таки приведе до цього поганого рішення. Тому питання Чи є в симпатиків(прихильників) Зеленського - можливість зворотнього звязку з ЗЕЛЕНСЬКИМ ? Бо , я наприклад , при потребі отримаю 5 хвилин аудієнції у Петра Олексійовича - витративши для цього від 3 днів до тижня.... А чи може хтось з Вас - донести якусь СВОЮ консолідовану думку до Вашого Кумира?
тобто 95% можуть виїхати спокійно закордон, а 5% залежать від влади, тому тут чи як?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 12 тра, 2024 18:19
detroytred написав:Комедія дня. Будівельник, якому я роками показував роль можновладців, а він співав, що все залежить від низів... Тепер упор робить на косяках найвищого посадовця. А по його теорії виходило: оті низи (трошники, населення, ЗСУ) мали самі б зорганізуватися, напружитися)), додати на 5%)), попідходить до дзеркала і .... самі майже все зробити. Від них же майже все залежить (95%!!!))). Комедія та й годі.
В черговий раз пояснюю воєнпенсу те що йому в голову ніяк не влізе. 1 Все залежить від нас на 95%... Саме тому , купа неякісних рішень сотень високопосадовців- не зробила мене бідним.... Розумієш треуголкін? Вони стараються, приймають дурні і тупі рішення - а я працюю. 2 Тепер є ті які вважають що їм всі винні( треуголкін в тому числі) Вони вважають що бідні не тому що дурні..а тому що влада погана... Але як так виходить Я знаю що влада може бути як поганою так і бідною - і не переймаюсь А вони залежать від влади..і в пятій точці. 3 Якщо я бачу, як Гетьманцев робить помилку вводячи те чи інше рішення- я повинен а - мовчати і нічого не робити ..і тоді це рішення зробить мене треуголкіном б - мовчати , але приймати контррішення... які не дадуть нанести мені збитки , але треуголкінам все одно хана , бо вони про погані рішення не знають в - пояснити гетьманцеву і треуголкінам де вони лаханулись, а собі робити своє...тоді я все одно в шоколаді, але й в треуголкінів є шанс От і виходить Що при кравчуку що при кучмі що при Ющенку що при бандюковичу що при Порошенко що при Зеленському... - в мене все краще і краще а треуголкіним все гірше і гірше... Дійшло бОунАпАртИкУ ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1