Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21142115211621172118 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 16:44

Шановні форумчани, запрошуємо до обговорення 👇

Нова пошта вийшла на ринок Великої Британії (ціни та терміни доставки)

А який ви маєте досвід користування послугами міжнародної доставки? Чи задоволені термінами, цінами, сервісом?
Модератор
Модератор Форуму

С нами с: 25.01.06
Благодарил (а): 90 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 17:31

Дюрі-бачі писал(а):
  rjkz писал(а):Во первых, какой там интернет для бабуси не имеет значения, а звонилка как работала так и работает.

Старі дзвонилки, як Nokia 1200 в моєї бабусі, та і відносно нові смартфони теж не дзвонять. Знайомий поїхав з Redmi, здається Note 12, але там голосові дзвінки не працюють, тільки інтернет і дзвінки через WhatsApp/Telegram.

Не знаю как сейчас, а в 00-е европейские телефоны в США не работали.
Другие частоты, а когда-то и другой стандарт.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 17:34

Re: Еміграція, заробітчанство

Та справа зовсім в іншому: не хочу я лізти в деталі мобільного зв'язку, а хотів навести його як приклад того, що оператори готові і витратитись на заміну телефонів клієнтам і зламати традиції. Тому всі ці чеки і допотопні термінали могли б точно так швиденько витіснитись з ринку, якщо б туди пустили нормальний банк, скажімо наш Монобанк. Але влада США та і Європи душить всі нормальні банки, бо вони "недостатньо борються з відмиванням коштів", от і маємо застій.
А на іншому кінці світу Китай з своїми оплатами через QR код і тотальним контролем через рейтинг...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 986 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 17:46

Дюрі-бачі писал(а):Та справа зовсім в іншому: не хочу я лізти в деталі мобільного зв'язку, а хотів навести його як приклад того, що оператори готові і витратитись на заміну телефонів клієнтам і зламати традиції. Тому всі ці чеки і допотопні термінали могли б точно так швиденько витіснитись з ринку, якщо б туди пустили нормальний банк, скажімо наш Монобанк. Але влада США та і Європи душить всі нормальні банки, бо вони "недостатньо борються з відмиванням коштів", от і маємо застій.
А на іншому кінці світу Китай з своїми оплатами через QR код і тотальним контролем через рейтинг...

Цікаво, що вміє моно що не вміє якийсь посередній польський банк? (Хоча моно - це не банк, це банківський продукт Універсалбанка).
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 17:51

rjkz писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  rjkz писал(а):Во первых, какой там интернет для бабуси не имеет значения, а звонилка как работала так и работает.

Старі дзвонилки, як Nokia 1200 в моєї бабусі, та і відносно нові смартфони теж не дзвонять. Знайомий поїхав з Redmi, здається Note 12, але там голосові дзвінки не працюють, тільки інтернет і дзвінки через WhatsApp/Telegram.

Не знаю как сейчас, а в 00-е европейские телефоны в США не работали.
Другие частоты, а когда-то и другой стандарт.

Poco X3 Pro и Note 11, привезенные из дому (были куплены на Али), работают на Тмобайл (точнее, Минт) 4G с безлимитом данных. Хотя на Росо оператор немного ругался.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 17:58

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):Цікаво, що вміє моно що не вміє якийсь посередній польський банк? (Хоча моно - це не банк, це банківський продукт Універсалбанка).

Не знаю, не користувався Польськими банками.
Переказувати гроші з рахунку на рахунок зручно для клієнта, без всяких договорів, походів у відділення, очікування черг... Просто кілька кліків на смарті і робиш з грошима що хочеш.
Моно тут просто як приклад, можна взяти майже будь-який інший український банк.
А ще, якщо добре пам'ятаю, в Британії заборонили клієнтам робити стандартний для України кредитний ліміт.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 986 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 18:14

Дюрі-бачі писал(а):Та справа зовсім в іншому: не хочу я лізти в деталі мобільного зв'язку, а хотів навести його як приклад того, що оператори готові і витратитись на заміну телефонів клієнтам і зламати традиції.

Просто порахували, що дешевше малому відсотку запропонувати безкоштовну заміну телефона, ніж утримувати дві не дуже добре сумісні сітки. І злам традицій ні до чого.
M-Audio

С нами с: 23.03.11
Благодарил (а): 667 раз.

2
4
1
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 18:16

BIGor писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):Та справа зовсім в іншому: не хочу я лізти в деталі мобільного зв'язку, а хотів навести його як приклад того, що оператори готові і витратитись на заміну телефонів клієнтам і зламати традиції. Тому всі ці чеки і допотопні термінали могли б точно так швиденько витіснитись з ринку, якщо б туди пустили нормальний банк, скажімо наш Монобанк. Але влада США та і Європи душить всі нормальні банки, бо вони "недостатньо борються з відмиванням коштів", от і маємо застій.

Цікаво, що вміє моно що не вміє якийсь посередній польський банк? (Хоча моно - це не банк, це банківський продукт Універсалбанка).

Облігації можна прямо в додатку банку купити? Верифікація / цифровий підпис також зручно через Моно. Ті ж банки/збори на донати або загальний чек у кафе, скинув посилання в тг і за 5 секунд всі скинулися швидко, не треба нічого заповняти.
Пам'ятаю, приїхав в Англію, відкрив рахунок, то знайомі хвалили, що дуже хороший банк - щомісяця приходить смс про залишок на рахунку АВТОМАТИЧНО! 😁 Спойлер, коли в укр. банках вже роки приходила смс по КОЖНІЙ транзакції
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 18:17

Дюрі-бачі писал(а):
  BIGor писал(а):Цікаво, що вміє моно що не вміє якийсь посередній польський банк? (Хоча моно - це не банк, це банківський продукт Універсалбанка).

Не знаю, не користувався Польськими банками.
Переказувати гроші з рахунку на рахунок зручно для клієнта, без всяких договорів, походів у відділення, очікування черг... Просто кілька кліків на смарті і робиш з грошима що хочеш.
Моно тут просто як приклад, можна взяти майже будь-який інший український банк.
А ще, якщо добре пам'ятаю, в Британії заборонили клієнтам робити стандартний для України кредитний ліміт.

По виділеному - такого не бачив. Тому напевно в моно і не вийшло.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 май, 2024 18:27

The_Rebel писал(а):
  BIGor писал(а):

Облігації можна прямо в додатку банку купити? Верифікація / цифровий підпис також зручно через Моно. Ті ж банки/збори на донати або загальний чек у кафе, скинув посилання в тг і за 5 секунд всі скинулися швидко, не треба нічого заповняти.
Пам'ятаю, приїхав в Англію, відкрив рахунок, то знайомі хвалили, що дуже хороший банк - щомісяця приходить смс про залишок на рахунку АВТОМАТИЧНО! 😁 Спойлер, коли в укр. банках вже роки приходила смс по КОЖНІЙ транзакції

Доступ до бірж - в одному додатку можна відкрити доступ до Варшавської біржі (написано що і до інших закордонних теж), інвестфондів, золото монетного двору Польщі. В іншому банку глянув - в мене там просить відкрити інвест рахунок - не знаю які можливості, треба почитати. Верифікація є теж. Але, для пересічного користувача - чи доступ до облігацій через додаток - це архіважливо? Для мене ні.
BIGor

2
2
  #<1 ... 21142115211621172118 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить