Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 82628263826482658266 ... 14849>
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 16:43

UA написав:
  sashaqbl написав:Як на мене, це не помилка. 3тя, Азов, частково 47ма, Хартія - це підрозділи, які зуміли налагодити позитивний відбір кадрів. Як на мене, на їх базі треба розгортати дивізії. А за рік-два на базі дивізій - корпуси.
Це єдиний спосіб більш менше реформувати армію під час війни.
І ще, я би максимально спростив переводи між підрозділами. Щоб без дозволу командирів підрозділів, з яких йдуть.
І потім розформовував би максимально неукомплектовані підрозділи. З пониженням в званні офіцерів цих підрозділів...

Не можна.
Вопрос безопасности действующего режима.
части сформированные на добровольной основе могут политические лозунги выдвинуть и реализовать.

так одну "ідєйну" уже розсформували, як таку що "не виконала наказ, здала позиції"
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 16:52

fler написав:
  M-Audio написав: Також враховучи, що держава вже не виконала своїх зобов'язань із захисту території, віддала мій дім оркам,...
По-перше, держава не віддала поки що жодного метру кордонів 91. Ви десь бачили акт капітуляції?
Ось це зараз серйозно?
По-друге, держава - це не 95 квартал, а всі 38 чи 40 млн людей із громадянством України.
Саме так. Всі 38 чи 40 мільонів, які свого часу із реготом обрали нездатну владу.
Що ви хочете, щоб зробила держава?
Я хотів би (нажаль, в минулому), щоб влада адекватно оцінила загрозу вторгнення, використовуючи дані розвідок і спецслужб, для чого вони, власне, створювалися і утримувалися. А оцінивши, зробила все можливе, щоб та сама армія зустріла вторгнення не на околицях Києва, і не в Токмаку, а на Чонгарі і на державному кордоні. Щоб кацапам довелося прогризати свій шлях українською землею метр за метром, а не проїхати повз весь південь і схід, як на параді, і оточити Маріуполь _з українського тилу_. Було це можливо? Точно не знаю, але знаю, що там, де оборона була в руках Азову, просування на двадцять кілометрів зайняло в них три місяці.
А щодо цього
  M-Audio написав: .. і ніяких пропозицій щодо відшкодування цієї шкоди не робить і не збирається..
то це не ознака того, що я чогось хочу, а пояснення, чому я впевнений, що від держави я нічого не дочекаюсь.
Брехня і маніпуляції. Всі знають, що є діючі програми по відшкодуванню за втрачене майно. Так, можливо суми не такі, як всім хотілося б
Якби ви були трохи в курсі питання, ви б знали, що ці всі програми з розряду "не для вас", почитайте пояснення маріупольців, чому саме.
Знову маніпуляція. Після мобілізації всіх відправляють у навчальні центри, де навчають безкоштовно і сплачують щомісячно якісь гроші (20 тис. наче, нехай військові виправлять мене). Тобто держава вкладає гроші, а не "отримує безкоштовно".
То безкоштовне навчання мене не цікавить, воно потрібне державі. Як і сплата "якихось" грошей, на що я не маю впливу.
А тут треба також розуміти, що якщо ті, хто зараз на фронті, не зможуть утримати фронт через нестачу людей (тобто через ухилянтів), то цих ухилянтів чекає доля людей з окупації. Де зараз чоловіки 18-60 з ЛНР та ДНР, а також з інших окупованих територій? Що з їхніми сім'ями та майном? Риторичне.
[/quote]Ну так, справа в тому, що в окупацію я не хочу, інакше і не виїжджав би нікуди. Доречі, зберіг би і частину житла, і майно. Але об'єктивно вирішувати питання непотрапляння в окупацію шляхом вступу до лав ЗСУ -- то дивне рішення.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 16:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Ну да, из твоей практики - уволить всех и страдать, потому что бизнес-процессы похерены и работать некому.

А потом искать новых сотрудников и вводить в курс дела

Лёгких путей не ищёшь

Повинно було робити нормальну армію з 2014. Але навіть у 2022 всі казали - та ну, шашлик у травні, яка війна... Тобто всі кайфували, та нікому то булол не потрібно. Ніхто прі владі(не тільки Зе) - навіть не припускав що буде війна... Або може припускав, але задачі були інши?
у 2015-18 зарплатня у війскового з Олександрійского гелікоптерного - 12К грн.
у Київського нацгвардійця, якій літає - 22К грн.
У той самий час зарплатня штурмана Ту22-М3 з Оленії - 240К рублів, наземника - 100-120К рублів.
Хто до війни готувався? Питання риторичне..

Що маємо зараз? 200К СЗЧ та бусіфікацію? ))) Оце діло! Це те що треба. Звісно з такими настроями - перемога близько. Тільки кого над ким?

Потрібно швидко міняти підхід та залучення тих, кто дійсно бажає. Але все що може влада - затикати дірки на тонучому кораблі. Як це і було останні 30 років...
Востаннє редагувалось dimo_0n в Пон 20 тра, 2024 17:06, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 119 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 17:04

Подозрительная тишина сегодня на Харьковщине

После вчерашних обстрелов Харькова и всей области и ответного огня по агрессору-оккупанту сегодня прямо какое-то затишье. Росия за вчера побила у нас детскую!!! железную дорогу и центральный парк отдыха (бывший парк Горького), а также место организованного отдыха на ставке, отдельно было попадание в кладбище в центральном районе города.

Честно говоря я не знаю что именно прилетело - взрывы были очень мощные, резкие, как будто произошли над целью в воздухе. Две версии звучали. Официальная - баллистика по типу Искандера М, неофициальная - все таки УМПБ Д-30. Я склоняюсь все таки к официальной версии, 500 кг взрывчатки все таки помощнее звучали, чем уже почти привычные 100 кг от С-300 или УМПБ Д-30.

Утром прочел новость про смерть президента Ирана и удивился, что не слышу грохота взрывов и стартов, который звучал непрерывно уже несколько дней. Тишина прямо как в мирное время, довоенное. Что-то произошло чрезвычайно важное, а я не знаю что именно.

Кто знает? подскажите
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 17:14

buratinyo написав:Утром прочел новость про смерть президента
В авиакатастрофе погиб президент Раиси
Вот до чего коверкание имён собственных доводит. Писали бы всегд правильно -- глядишь, и вселенная бы не промахнулась с президентом.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 17:27

dimo_0n написав:
  pesikot написав:Ну да, из твоей практики - уволить всех и страдать, потому что бизнес-процессы похерены и работать некому.

А потом искать новых сотрудников и вводить в курс дела

Лёгких путей не ищёшь

Повинно було робити нормальну армію з 2014.

Так почали робити, але ж барига ... ко-ко-корупція ... новыє ліца ... не сістемний ...
  dimo_0n написав: Але навіть у 2022 всі казали - та ну, шашлик у травні, яка війна...

Яке це має відношення до мене ?

Може пояснишь ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 17:49

flyman написав:так одну "ідєйну" уже розсформували, як таку що "не виконала наказ, здала позиції"

67-му ? Ну там ситуація недобра. Зайшли після відновлення на Часів Яр і на 3 день пішов наступ русні і втратили позиції. Там ще пішов поділ на своїх ДУК-івців і як їх там називали ,,пікселів,,(тих військових що прийшли на поповнення бригади). То пікселів вперед посилали відбивати в тупі атаки, а патріоти краще знають коли відступити, най живуть. Таке собі... То їх вивели з Часіку і почали розкидувать по інших бригадах.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 17:57

alex lem написав:
  flyman написав:так одну "ідєйну" уже розсформували, як таку що "не виконала наказ, здала позиції"

67-му ? Ну там ситуація недобра. Зайшли після відновлення на Часів Яр і на 3 день пішов наступ русні і втратили позиції. Там ще пішов поділ на своїх ДУК-івців і як їх там називали ,,пікселів,,(тих військових що прийшли на поповнення бригади). То пікселів вперед посилали відбивати в тупі атаки, а патріоти краще знають коли відступити, най живуть. Таке собі... То їх вивели з Часіку і почали розкидувать по інших бригадах.

а хіба поділ на сорти тільки в "елітних" з стандартами НАТО?
але підвели свіжо мобілізовані ухилянти, на яких так надіється Успіх.
В то й час віталіян розпинається, що треба мотивованих, а не з-під палки.
А флер і Ко, що недостатню кількість мобілізували, от якби 500К, то як вжуххх, і кава в Ялті вже знову літом.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 20 тра, 2024 18:07, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 18:04

❗️Найближчі тижні будуть вирішальними для України, — міністр оборони США

За його словами, саме зараз момент виклику, коли російські війська пішли у наступ і намагатимуться створити буферну зону вздовж кордону на Харківщині.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 тра, 2024 18:37

Xenon написав:
❗️Найближчі тижні будуть вирішальними для України, — міністр оборони США

За його словами, саме зараз момент виклику, коли російські війська пішли у наступ і намагатимуться створити буферну зону вздовж кордону на Харківщині.

Дивна формуліровка)))

Ну нехай там загроза захоплення Харкова, Сум і вирішальні дні для України.
*Російські окупанти мають план захоплення Харкова або Сум. Однак невідомо, чи здатні вони реалізувати ці плани наявними силами.
Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк в інтерв'ю виданню The Times.*
https://lb.ua/society/2024/05/03/611465 ... rkova.html

А намагання рашистів створити буферну зону вздовж кордону - подавати за вирішальні для України дні?
Щось занадто драматично.

Краще б він за допомогу для цих *вирішальних днів* сказав. Відповідну вирішальним.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 82628263826482658266 ... 14849>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор