|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 21 тра, 2024 21:45
Banderlog написав: В єдиних новинах має бути постоянно караюче правосуддя. Посадили 6 ухилянтів, показали, завтра свіжих посадили.
А якже рейтинги? Є підозра, що ухилянтів і їм співчуваючим навіть не просто більшість, а велика більшість. (І неважливо є для цього причини чи нема.)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 тра, 2024 21:49
BeneFuckTor По друге, я Вам вже 3й раз задаю питання в чому хитрожопість/хитродупість тримання паспорта україни? Що він дає?
Якщо нема нічого в Україні, то нічого. А от є нерухомість, наприклад. Чи рахунки. Зовсім інші податки. Ну і якщо є необхідність (бізнесова, наприклад ) побути в Україні тривалий час, там теж є моменти. В гілці по еміграції/заробітчанству є люди, які з десяток років як повністю виїхали. Але зберегли квартиру (на всяк випадок, чи в оренді вона). Ну і укр.паспорт звичайно ж є. Зараз мабуть є над чим почухати голову. Квартира може опинитись під арештом через деякий час. З одного боку несправедливо. А з іншого… Хтось же воює за ту землю, де та квартирка громадянина України . А сам громадянин просто володіє, здає, отримує профіт. Тобто вже несправедливість виглядає не такою несправедливою.
Востаннє редагувалось Kate0000 в Вів 21 тра, 2024 21:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Kate0000
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7016 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Вів 21 тра, 2024 22:02
Letusrock написав: pesikot написав:Не дооформили. Вирішили з тими, хто кладе на закон, погратись. Догрались ...
що значить догрались? тобто умовний Ukrainian (який сто років вже де-факто не українець) зараз приїде по вашому з Канади в якесь районне ТЦК ставати на облік і залишиться в Україні до кінця війни чи поки йому не стукне 60 р? Чи по принципу Хотаба йому ТЦК випише за рік 365 штрафів по 17тис? Сама ця ідея дотягнутись до таких людей абсурдна і пахне бажанням посваритись з діаспорою
Ні. Це імітація справедливості. Щоб кріпаки не тікали.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 тра, 2024 22:12
Ліпше таки Охрименка цитували би
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 21 тра, 2024 22:17
Kate0000 написав:З одного боку несправедливо. А з іншого… Хтось же воює за ту землю, де та квартирка громадянина України . А сам громадянин просто володіє, здає, отримує профіт. Тобто вже несправедливість виглядає не такою несправедливою.
А якщо від супротивного? От немає отієї квартирки громадянина (закордонника), то що отой воюючий не воював би? Чи гірше б воював? Чи як ота наявність квартирки хоч якось негативно сказується на інших громадянах, які в Україні? Це як бізнеси або власність іноземців в Україні. Ми ж не кажемо їм воюйте, бо наші всл ваші бізнеси захищають. Тобто від що від бізнесів іноземців, що від квартирки закордонника-українця, да хоч бігунця може тільки користь? Ще й подякувати повинні їм)) Де помилка в мене? Відчуваю, що є. Але недопетрю. Поки.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 тра, 2024 22:19
тобто питання кордонів 91 року і окупованих територій вже не головні для початку переговорів? А ключові питання стали - ядерна безпека, судноплавство в морі і повернення дітей. Украина не хочет приглашать Россию на «саммит мира» в Швейцарии, чтобы она не могла сорвать процесс, — сообщил президент Украины Зеленский в интервью Reuters.
По его словам, ее «привлекут» через посредников уже на следующем этапе.
"Они (российская сторона) все блокируют, все сорвут, не успокоятся, пока не покажут тот или иной план окончания войны, который будет ультиматумом — как мы это много раз видели", — сказал Зеленский.
По его словам, замысел состоит в том, чтобы выработать общую позицию стран по ключевым трем вопросам, которые выносят на обсуждение, а после того проинформировать об этом Россию.
"Эти три пункта, — ядерная безопасность, безопасность судоходства в Черном и Азовском морях, а также возвращение украинских детей и обмен "всех на всех": если все страны поддержат, — разработают технический пошаговый план и потом уже представят России... А тогда уже ей придется отвечать мировому большинству", — объяснил Зеленский.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 тра, 2024 22:25
Xenon написав:тобто питання кордонів 91 року і окупованих територій вже не головні для початку переговорів? Украина не хочет приглашать Россию на «саммит мира» в Швейцарии, чтобы она не могла сорвать процесс, — сообщил президент Украины Зеленский в интервью Reuters.
По его словам, ее «привлекут» через посредников уже на следующем этапе.
"Они (российская сторона) все блокируют, все сорвут, не успокоятся, пока не покажут тот или иной план окончания войны, который будет ультиматумом — как мы это много раз видели", — сказал Зеленский.
По его словам, замысел состоит в том, чтобы выработать общую позицию стран по ключевым трем вопросам, которые выносят на обсуждение, а после того проинформировать об этом Россию.
"Эти три пункта, — ядерная безопасность, безопасность судоходства в Черном и Азовском морях, а также возвращение украинских детей и обмен "всех на всех": если все страны поддержат, — разработают технический пошаговый план и потом уже представят России... А тогда уже ей придется отвечать мировому большинству", — объяснил Зеленский.
безпека судоходства в азовському морі то потужно.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
❗️Бензин буде 75-80 грн за літр: після підвищення акцизу пальне в Україні буде коштувати, як в Європі, — засновник групи компаній «Прайм» Дмитро Льовушкін
Підвищити акциз на пальне пропонує Кабмін у декілька етапів, перший з яких очікується у липні. Якщо рішення приймуть, то ціни для звичайних споживачів можуть зрости. ㅤ Ви це .. разом. Юхуу
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
detroytred Де помилка в мене?
Їх дві. 1. Іноземець все ж інакше (важче) оподатковується. Тому і обовʼязків у нього при захисті держави нема. 2. От немає отієї квартирки громадянина (закордонника), то що отой воюючий не воював би? Чи гірше б воював? Чи як ота наявність квартирки хоч якось негативно сказується на інших громадянах, які в Україні?
Я розширю вашу тезу. Словами начебто від вас, українця. «А давайте ви всі воюйте за моє місто і моє майно, а я буду в інтернетиках сидіти роками і розказувати вам цікаві історії. Вам що від того, є я на дивані чи нема. Землю боронити зі мною на дивані так само важко, як і коли мене на дивані нема». Ну і далі можна багато прикладів приводити… Як коли весь будинок скидається на ремонт даху, а ви кажете «а якщо я не скинусь, хіба дірка текти буде більше? Ви ж і так, і так латаєте». Ну або про квіти біля будинку. Від того, що ви не берете участь в спільному , вони ж не ростимуть гірше. Ну я думаю ви зрозуміли..
-
Kate0000
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|