Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21322133213421352136 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 12:47

Bolt писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):
  Bolt писал(а):Яка геніальна дитина, сильно підозрюю, щоб заробляти 6 кілозлотих в Польщі треба на цілу ставочку працювати. Тож яким, чином йому вдається суміщати навчання з роботою?Виходячи з того, що навчання в політесі (на технічних спеціальнистях) не є таким простим. В мене, свого часу, було в день по 4 пари. Тобто з 8.30 до 16.10.Еоли там, ще працювати, крім доривчастих підробітків я ХЗ.

Зарплата інтерна. На цілу ставочку може бути вже десь 18 000.

Чому зразу ІТ?!

Пан Акурт розказував про хлопця що вчиться на IT.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 13:30

rjkz писал(а):То есть, он снялся с учета и теперь его ищут?
Как-бы человек может быть не в курсе.
И в приложение может не заходить.
Я не заходил. Я даже не знаю что за приложение.
Меня нет в Дие, я уехал, когда ее еще не было.
Собственно, я кроме названия и некоего смутного представления, даже не знаю что это такое.

На границе должны таких "ухилянтов" задерживать и доставлять в ТЦК для выяснения. Если будет ехать в Украину в ближайшее время - узнаю, как прошло.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 15:02

Gastarbaiter писал(а):
  rjkz писал(а):То есть, он снялся с учета и теперь его ищут?
Как-бы человек может быть не в курсе.
И в приложение может не заходить.
Я не заходил. Я даже не знаю что за приложение.
Меня нет в Дие, я уехал, когда ее еще не было.
Собственно, я кроме названия и некоего смутного представления, даже не знаю что это такое.

На границе должны таких "ухилянтов" задерживать и доставлять в ТЦК для выяснения. Если будет ехать в Украину в ближайшее время - узнаю, как прошло.

ЕСЛИ будет ехать В Украину, то это будет не очень благоразумное в его случае решение.
Есть причина для такого действия?
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 15:49

rjkz писал(а):ЕСЛИ будет ехать В Украину, то это будет не очень благоразумное в его случае решение.
Есть причина для такого действия?

Он ездит периодически. Возраст уже предпенсионный. Да и выезжал по дипломатической линии - представительство Украины в одном из международных органов. Так что на фронт не загребут.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 19:11

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):чомусь на цій гілці люблять паплюжити українську освіту але вже не один раз чув, що в тій же німецькій школі підготовка наших учнів виявляться набагато сильнішою за місцевих - по математиці.

Цілком з цим згоден. В Україні звісно не найкраща освіта, але і далеко не найгірша із конкретних кейсів: колега закінчив школу в Ужгороді, бакалаврат - в Києві, магістратуру - в Франції, там же захистив PhD.
Ще одна студентка закінчила Бакавлаврат в Ужгороді, магістратуру подівійну з Італією, забрали в аспірантуру до США...

Донька, через рік нім філологію в ЛНУ закінчуючи, хоче на магістратуру до Австрії, бо в ЛНУ магістратура дно.
Та з філологією однаково безперспективно буде хоч де
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 19:48

Faceless писал(а):
  Shaman писал(а):чомусь на цій гілці люблять паплюжити українську освіту але вже не один раз чув, що в тій же німецькій школі підготовка наших учнів виявляться набагато сильнішою за місцевих - по математиці.

Цілком з цим згоден. В Україні звісно не найкраща освіта, але і далеко не найгірша із конкретних кейсів: колега закінчив школу в Ужгороді, бакалаврат - в Києві, магістратуру - в Франції, там же захистив PhD.
Ще одна студентка закінчила Бакавлаврат в Ужгороді, магістратуру подівійну з Італією, забрали в аспірантуру до США...

Донька, через рік нім філологію в ЛНУ закінчуючи, хоче на магістратуру до Австрії, бо в ЛНУ магістратура дно.[/quote]Та з філологією однаково безперспективно буде хоч де[/quote]
Вмієте морально підтримати... 👍
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 20:04

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):Цілком з цим згоден. В Україні звісно не найкраща освіта, але і далеко не найгірша із конкретних кейсів: колега закінчив школу в Ужгороді, бакалаврат - в Києві, магістратуру - в Франції, там же захистив PhD.

Донька, через рік нім філологію в ЛНУ закінчуючи, хоче на магістратуру до Австрії, бо в ЛНУ магістратура дно.

це якийсь пафос від технаря ;) я хоч теж ближче до технарей, але розумію - що німецька філологія - це викладач німецької в тій же Німеччині - дуже непогана професія. та й викладачам німецької у нас гадаю зараз є чим зайнятися.

ба більше, років 10-15 тому багато спеціалістів, яких я знав, що займалися чи оформленням документів на експорт, LC та таке інше (мається на увазі експорт судами) - всі мали освіту англійська філологія. бо перше на цих посадах - це володіння англійською мовою.

тому не слухайте - німецька філологія в німецькомовній країні - непоганий старт. треба буде, ще щось додатково опанує 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 20:11

Shaman писал(а):
  Faceless писал(а):
Bolt писал(а):Донька, через рік нім філологію в ЛНУ закінчуючи, хоче на магістратуру до Австрії, бо в ЛНУ магістратура дно.

це якийсь пафос від технаря ;) я хоч теж ближче до технарей, але розумію - що німецька філологія - це викладач німецької в тій же Німеччині - дуже непогана професія. та й викладачам німецької у нас гадаю зараз є чим зайнятися.

ба більше, років 10-15 тому багато спеціалістів, яких я знав, що займалися чи оформленням документів на експорт, LC та таке інше (мається на увазі експорт судами) - всі мали освіту англійська філологія. бо перше на цих посадах - це володіння англійською мовою.

тому не слухайте - німецька філологія в німецькомовній країні - непоганий старт. треба буде, ще щось додатково опанує 8)

Мала вже зацінила, коли її одногрупниці, що отримали по 11 сторінок перекладу і не хотіли то робити, заплатили по 6 кг в бюро перекладів за це.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 20:17

ІТ компанії часто набирали філологинь для спілкування з клієнтами...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 22 май, 2024 20:18

Shaman писал(а):
  Faceless писал(а):
Bolt писал(а):[quote="5728607:Дюрі-бачі"]

тому не слухайте - німецька філологія в німецькомовній країні - непоганий старт. треба буде, ще щось додатково опанує 8)[/quote]Найближчим часом умовний ж*** (або інші LLM моделі AI) замінять левову частку роботи цих спеціалістів. І чим буде займатися не топ 20% найкращих з них потім / не ясно
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 21322133213421352136 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить