«Думати треба головОМ, а не ногОМ».
Реально класна фраза. Дякую за часткове цитування…
До речі:
|
|
![]() Мені подобається, що ви вдало процитували слова із тієї фрази, яку я говорив вам ще років 5 тому:
«Думати треба головОМ, а не ногОМ». Реально класна фраза. Дякую за часткове цитування… До речі: ![]() Як турецька нерухомість, пора зливати?
Паралелепі́пед (від грец. παράλλος — паралельний і επιπεδον — площина) — призма, основою для якої є паралелограм. Як турецька нерухомість, пора зливати? ![]() Пан flyman із знанням справи підняв важливе питання кваліфікованності та підвищення свого освітнього рівня.
Я це оцінюю позитивно, тому що ще рік чи два тому говорив, що в наш буремний час кожному варто визначитися: «Що ти таке вмієш робити, за що тобі інші люди/працедавці заплатять гроші?» Якщо мова йде про життя в Україні, то як був голим босим - так і будеш. Якщо мова йде про тих українців - слід погодитися та прийняти - їх мільйони - які опинилися в Еміграції, то це питання виживання родини. Вище я навів реальний приклад (він реально заслуговує уваги - і мені приємно, що викликав жваве обговорення) виживання у Великій Британії: якщо виросли - як мудро замітив пан flyman - аплодую стоячі - «рученьки» не з дупи, а з правильного місця - то все получиться! Сьогодні прийшло приємне повідомлення з тієї ж Великої Британії: наша людина, яка там перебуває з літа 2022 року та - я реально здивувався - влаштувалася на роботу вже на третій (реально!) день прибуття - отримала підвищення по роботі. Нова посада має назву - прямо на тему цього форуму - Financial Controller. ![]() А починала та людина з того, про що мова вище: не з написання десятків тисяч (!!!) повних дурниць на цьому форумі, а з «лангуаге»… ![]() akurt
вспомнилось ![]() ©
![]() ви вже визнайте, що поки ви жили в Україні, то були голі та босі. й всі ваші розповіді про квартири, дубовий паркет (хоча може вкрали ![]() ![]() або тобі не треба брехати. навіть на цій гілці - по вашій версії тих, в кого в Україні не склалося - багато тих, хто питає - а як сотні тисяч долярів вивести з країни. хоча може ви так оцінюєте - 100 куо - це голий та босий українець - тоді вибачте ![]() ![]() Пане Shaman!
Дуже приємно, що ви уважно читаєте мої повідомлення на тему "Еміграція, заробітчанство". Але в даному випадку у вас спрацювала давня звичка співробітника "Партійної (КПРС) комісії" виривати фразу з контексту та на цій підставі "шити особову справу" про "антисовєтізм" чи ще щось. Фразу вирвано з такого абзацу:
Погодьтеся, тепер вирвана вами з контексту фраза говорить ЗОВСІМ про інше: про заробітчанство під час еміграції. В Україні, де все звично і багато приятелів/родичів - це просто. І то роботу не знаходили. За кордоном - то справа дуже важка. І тут на гілці неодноразово підкреслювалося, що на першому місці "лангуаге", а на другому саме це: «Що ти таке вмієш робити, за що тобі інші люди/працедавці заплатять гроші?» P.S. Фото дубового паркета в своїй квартирі викладувати не буду. Дані про виробника тут, там є телефони та координати: Востаннє редагувалось akurt в Пон 03 чер, 2024 13:00, всього редагувалось 1 раз.
|
|