|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:18
The_Rebel написав: Игорь Алексеевич написав: Успіх написав:Подейкують)) що перетин кордону коштує всього лиш 20Кдол
Опять же можно и перейти, можно дать взятку. Но если человек по убеждению не хочет воевать и может стать гражд. др. страны, то зачем его насильно заставлять воевать за Украину, если он не хочет быть её гражданином. Ведь помните многие писали - пусть уезжают из страны в свою рашу. Но готов предположим он уехать, но не в рашу, а в др. страну, то почему не выпускают?.
Таке враження, що не фінансовий форум, дитячий садок. Ніби не проходили в школі основи держава та права. Тому що, громадянин - це "і в радості, і в горі". Тобто є права, але є і обов'язки. І та ж сама Туреччина так само б зробила за необхідності. Інший приклад - страхова компанія. Допустим, клієнт сплачує внески по медичній страховці 10 років, все ок, ніяких негараздів. Але ось сталося так, що захворів і по всіх правилах страхова має оплатити дорогу операцію. А вона така: "ой, а я хочу розірвати з вами всі зв'язки, дозволяю Вам не сплачувати страхові внески від сьогодні, всього Вам найкрашого!".
Ця тема вже обговорена 100500 разів. Мабуть ІА в цей час був зайнятий:,через числа фібоначчі виводив 37.2.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:23
fox767676 написав:що б там полювали на чоловіків 50+
Вчера знакомый был в военкомате 59 лет. Сказали пройти мед. комиссию. Пипец....
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:24
fox767676 написав: Бетон написав:У Херсоні поліція та ТЦК намагалися забрати чоловіка, але у відповідь люди почали кидатися помідорами та бити їх пляшками Может вам народ не подходит? Может другой поищите?
Сумно. Треба було згортати війну у 2022, тоді б залишилось у пам'яті лише підйом національного духу та єдності.
Я ось пам"ятаю, що саме ти писав, що у танго, як у війні - потрібні двоє І дорікав мені, що я цього не розумію Так ось. Війна йде Одноосібно ми б не змогли звернути війну Тільки через капітуляції. Ти про це зараз пишешь ? Тим більше, вірити Бетон'у - себе не поважати
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:24
Игорь Алексеевич написав: fox767676 написав: Бетон написав:У Херсоні поліція та ТЦК намагалися забрати чоловіка, але у відповідь люди почали кидатися помідорами та бити їх пляшками Может вам народ не подходит? Может другой поищите?
Сумно. Треба було згортати війну у 2022, тоді б залишилось у пам'яті лише підйом національного духу та єдності. А ось подальші випробування дуже ризиковані , не проходимо (((
И обратим внимание это Херсон, который был под оккупацией и люди устали от войны. 
Я пишаюся Херсоном 2022, люди під окупацією ходили на українські мітинги. Навіщо стільки випробування, жоден європейський народ не здатен стільки витримати як українці. За що?? Ми ж не вьєтконгівці, в нас 35 років зовсім інші цінності культивувалися
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 04 чер, 2024 20:29, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:25
Игорь Алексеевич написав: The_Rebel написав:Туреччина так само б зробила за необхідності.
Турция разрешает двойное гражданство. А мы?
У нас також ніби вже планують прийняти. Хоча і зараз нема ніяких штрафів за подвійне громадянство. Наприклад, у мене воно є також. Але для України такий громадянин рахується виключно лише як громадянин України (його права та обов'язки щодо іншої держави ніяк не враховуються), тобто він не може сказати "ой, а по іншому громадянству мені заборонено воювати / дозволено не воювати".
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:28
The_Rebel написав: Игорь Алексеевич написав: The_Rebel написав:Туреччина так само б зробила за необхідності.
Турция разрешает двойное гражданство. А мы?
У нас також ніби вже планують прийняти. Хоча і зараз нема ніяких штрафів за подвійне громадянство. Наприклад, у мене воно є також. Але для України такий громадянин рахується виключно лише як громадянин України (його права та обов'язки щодо іншої держави ніяк не враховуються), тобто він не може сказати "ой, а по іншому громадянству мені заборонено воювати / дозволено не воювати".
А зачем вам двойное?. Значит тоже были планы в случае шухера слинять.. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:30
Игорь Алексеевич написав:Может Успих знает. Если чел. насильно ТЦК отправило на войну, то думаю потом на передовой они создают проблему, т.к. у них в голове будет - слинять и сдаться в плен. Смотрел как то интервью офицера, что таких он не хочет видеть в своём подразделении, т.к на него нельзя 100% рассчитывать.
Знаю тільки, що є багато "відмовлянтів"(відмовляються виконувати наказ/їхати на 0) - і їх десь тримають окремо... А для чого їх тримають і що з ними далі будуть робити - не відомо.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:30
Letusrock написав: fler написав: detroytred написав:От які реальні розклади? Реальний розклад один. І він вкаже тільки на один реальний варіант -- або рфія дійсно слабка, або рфія дійсно потужна.
До сльоз  Вибачте за тупість, рфія слабка чи потужна?)))
Слабка щоб взяти Вовчанськ але потужна щоб через 2-3 роки напасти на НАТО. Новий кіт Шредінгера - рф перебуває у суперпозиції: одночасно і слабка і потужна
Залежить від спостерігача. У Норвегії місто як Вовчанськ було би в 10ці по величині та важливості.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 04 чер, 2024 20:31, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:31
Успіх написав:А для чого їх тримають і що з ними далі будуть робити - не відомо.
Отправят домой)) Раньше такие служили в стройбате.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 чер, 2024 20:35
detroytred написав: fox767676 написав:detroytred і навіщо були ці 30- річні євролперегони з фєтішем на ліберальну демократію, верховенство права, євроатлантичні стандарти, толерантністю до різноматності та інщий лгбт-блм-єсг. Треба було култивувати махно, сапатистів, вьєтконгівців, контрас та інше, бо все рівно сіра зона і будь-який бізнес та високі стандарти приречені
))) То може б Мордор тоді й не напав... Як на Запоріжську Січ... Навіщо нападати й руйнувати ... коли було б вже зруйновано. Не ракетами, війною, а природньо поступово... Хз... Ціна... В голові кута завжди ціна... Але і зараз... Заплатити отаку ціну і отримати руїну? Яку можна було отримати безкоштовно. З одного боку - тіко Перемога. З другого - посередині. РПВ. З третього - можна в казіно і програтися. Але Байден реально напружує своїми закидонами. Починав з боротьба зі світовим лихом, за західну цивілізацію і ... зкотився до лише нестабільності: *Захід не повинен дозволити програти Україні, бо це означатиме нестабільність для всіх країн вздовж кордону Росії, Балкан і Білорусі.*.
натякає, що значення Росії стало не таке як було
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-