Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85478548854985508551 ... 14730>
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 21:35

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Говорю только о том, что все обязаны служить, а не бегать от армии.
Брехливо-проросійський наратив.
Всі СЛУЖИТИ НЕ ЗОБОВЯЗАНІ.

Проблема в том, что тцкшнику да еще и в бусе это объяснить невозможно :(
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 21:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Проблема в том, что тцкшнику да еще и в бусе это объяснить невозможно
добре цибають з вікон.
один , виліз через вікно буса, ззаду відкрив ляду буса , забрав велосипед і по газах.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 21:44

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Говорю только о том, что все обязаны служить, а не бегать от армии.
Брехливо-проросійський наратив.
Кожен повинен(зобовязаний) ефективно працювати там де його праця найбільш доцільна.
Тому
Якщо армії потрібні гроші - то треба ЗБЕРЕГТИ тих хто МОЖЕ ці гроші забезпечити(створити)
Якщо армії потрібні харчі-то треба зберегти найефективніших виробників харчів
Якщо армії потрібні патрони - то треба зберегти найефективніших виробників патронів
і так далі...
Де тут ВСІ ПОВИННІ СЛУЖИТИ ?
Уже писал: "Ваши "вкиди", по-моему, препятствуют больше."
Обязаны служить все.
А кого "треба зберегти" в тылу - право определять это принадлежит государству.
Или каждый сам будет определять, он "найефективніший виробник" или нет?
О вашем "экономическом отборе" уже писал, не буду повторяться.
1 Держава вибирає.
Економічне бронювання отримало 600 000 осіб(якщо вірити державним джерелам)
2 При цьому
ТЦК в станів обробити НЕ БІЛЬШЕ 0,6 млн осіб в місяць( в реалі 0,3 млн).
Що робити на протязі 1-20 місяців тим хто ЗГІДНО СЬОГОДНІШНІХ правил - є порушником?

Тому
Не знаю що ви там писали про моє економічне бронювання, але ЕКОНОМІЧНО це ГРОШІ.
Іншого ЕКВІВАЛЕНТУ потрібності для Держави і населення - світ не придумав.
Якщо знаєте такий еквівалент всього -опишіть(грамоти , медалі-прохання не чіпати)
При чому я пропонував
Три рівновагових критерії
Вік _ чим молодший тим вищий в списку
Корисність для економіки-чим менше податків тим вище в списку
Професійна армійська підготовка-чим більше служив до війни і чим менше часу від служби пройшло-тим вищий в списку

По цим критеріям( місця в кожному списку плюсують і чим меншу кількість балів набрав-тим вище в загальному списку)-як бачите тут враховано все і сказати що щось створено для багатих - не можна

Далі, приймаєте за гіпотезу що ТЦК можуть обслужити 0,5 млн в місяць..
Значить ті хто в500 000- 1 000 000 - спокійно працюють місяць
1000000-1500000- два місяці
5500000-6000000 - рік

Справедливо? Всі потрапляють в список по якому теоретично будуть служити?врахована ефективність?
Хочете-можете додати ще парочку, одна умова , критерій повинен бути зрозумілий на око , або повинен бути легко визначним з вже існуючих баз данних за попередні роки

Можу продовжувати далі
Але для тіктокерів-вже й це заскладно
для любителів морозива в совку-нафіг не потрібно
То навіщо мені напрягатись?
якщо позвонить гетьманцев чи безумна-відповім.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 21:51

budivelnik написав:
  ЛАД написав:И у меня нет оснований не доверять словам фронтовиков о постоянном некомплекте в боевых частях. И значительном некомплекте.
1 Армія-це структура в якій ВІДРАЗУ закладений НАДЛИШКОВИЙ ресурс
2 Армія це структура , яка НІКОЛИ не збиралась рахуватись з потребами Держави якій служила - яскравий приклад совок, який впав під непомірними військовими затратами в період коли пройшло 45 мирних років після останньої зовнішньої агресії
...........

Анекдоты это хорошо.
Но "совок" прожил эти 45 мирных лет.
Мы - нет. Благодаря тому, что на армии экономили.
Сейчас все говорят о том, что надо было делать ракеты, ЯО ещё что-то там. Я уже много раз писал - был выбор развивать промышленность и укреплять армию, что привело бы к снижению уровня жизни народа (как в "совке", который вы и не только вы клеймите), или жить спокойно, надеясь на авось. А уровень жизни был и так не очень. Да, ещё при выборе первого варианта пришлось бы закрыть границы (чтобы люди не убегали) да и ещё многое сделать, против чего возражают даже сегодня, в условиях войны.

То, что армейское начальство не думает об экономике (и не должно думать) и требует по максимуму, которого не существует, согласен с вами. Поэтому министры обороны в развитых странах гражданские.
Потому и писал, что "могу сомневаться в цифре (надо 500 или 300 тысяч), но в самом факте сомневаться не могу". Возможно (вероятно?) 500 тыс. цифра завышенная. Не могу судить. Не знаю, под какие планы Залужный требовал столько.
Но повторю в самом факте, что людей на фронте не хватает и мобилизация нужна, но при этом идёт не очень успешно, сомневаться не могу и не имею никаких оснований для этого.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:02

ЛАД написав:
  flysoulfly написав:........
коли у них можливість реально була - у 1941-1943 - фіни навіть Ленінград, що бачили у бінокль, не бомбили зовсім.
І Голодомор в Ленінграді замутило радянске керівництво: місто планували залишити, як Київ, і більшість продовольчих запасів була знищена у жовтні-листопаді 1941 НКВС (списали потім на міфічні німецькі бомбардування).

Не буду начинать дискуссию о причинах голода в блокадном Ленинграде (если планировали, то почему не сдали?).
немец подкачал, (как и с Москвой: все ж уже знают про нереальную панику там в октябре) - подзастрял осенью в болотах. План окружения был налицо. А советский приказ оставлять врагу "выжженную землю" был ЕМНИП в августе. План везде исполняли, когда успевали. Киевский Хрещатик, ДнепроГЭС не дадут соврать. А на мирных (не успевших эвакуироваться) жителей было абсолютно плевать. Что удивительного? Практически никого из населения Сталинграда тоже не вывезли - не успели, понятно, но и не тот приоритет был. И организация нквдэшниками партизанского движения это тоже ярчайше подтвердила.

вот интересно, финны не обстреливали Ленинград исключительно из-за "высоких моральных качеств" и "благородства" или по каким-то другим причинам?
Как вы считаете?
и на Карельском перешейке не стали преследовать разбитые отступающие в панике части РККА, а остановились чьотко на своей старой границе 1939го.
Есть мнение, хотели подписать справедливый мирный договор и не считаться агрессорами: ИМ чужого было не надо (кроме репараций, ну и с незначительными нюансами ). Потому, например, США Финляндии как якобы верному союзнику Гитлера войну так и не об'явили ЕМНИП.
А Ленинград как город своей юности очень любил лично Маннергайм.
Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 07 чер, 2024 22:11, всього редагувалось 1 раз.
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:04

Ой+ написав:
  ЛАД написав:Это общие слова, без расчётов. Я тоже за всё хорошее против всего плохого.
Но когда-то (несколько лет назад) интересовался этими вопросами и оказалось, что для Харькова ни солнечная, ни ветровая энергия весьма не эффективны. Сегодня, правда, и цены, и подходы несколько изменились.
Тепловые насосы - да, очень хорошо. Но мы (страна) сегодня такое не потянем.
Отдельные, достаточно обеспеченные люди могут себе позволить.
Пока что население не убегает. А если зимой будет действительно так , как вещают пророки Армагеддона, то тикать будут массово, но не в сёла, а за границу.

Проектну документацію не виготовлю, але от приблизний приклад привів 200 млн - 7 МВт сонячна та вітрова генерація. Мегаполісам буде туго. Родичі в мене з Харкова з'їхали в село в стару хату, а колись у 2008 р були продали квартиру в райцентрі вінницької обл і на піку цін взяли з кредитом квартиру в Харкові, якраз до війни закрили кредит. Закордон навряд вже так щедро буде приймати, так що:
Попенко
Експерт рекомендує українцям, які мають можливість, вже зараз шукати альтернативні варіанти житла на зиму. Наприклад, можна переїхати в приватний сектор, де є можливість опалювати житло дровами або вугіллям. https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_s ... e-mozhlivo
Все йде до енергетичної катастрофи: директор “Укргідроенерго” дав невтішний прогноз https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_s ... ij-prognoz

Особисто ще планую довкладатись, було би спокійніше, то взагалі є резон серйозно вкладатись у власне енергозабезпечення і мати окупність.

До речі, цікаво що у прифронтових місцях тривалих вимкнень електрики, тим більше “графіків” -- нема. Шах і мат тиловикам. 8)

А навіть коли бувало -- то внаслідок бомблення москвинами. І дуже швидко відновлювали.

Цю інфо треба в телемарафони... 8)
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:05

budivelnik написав:
  ЛАД написав:.......
Уже писал: "Ваши "вкиди", по-моему, препятствуют больше."
Обязаны служить все.
А кого "треба зберегти" в тылу - право определять это принадлежит государству.
Или каждый сам будет определять, он "найефективніший виробник" или нет?
О вашем "экономическом отборе" уже писал, не буду повторяться.

Интересная у нас беседа - я вам отвечаю на ваш пост, а вы в ответ, похоже не особо читая, пишете о чём-то своём. :)

1 Держава вибирає.
Економічне бронювання отримало 600 000 осіб(якщо вірити державним джерелам)

Это что и откуда?

Не знаю що ви там писали про моє економічне бронювання, але ЕКОНОМІЧНО це ГРОШІ.
Іншого ЕКВІВАЛЕНТУ потрібності для Держави і населення - світ не придумав.
Якщо знаєте такий еквівалент всього -опишіть(грамоти , медалі-прохання не чіпати)

Проблема в том, что "ГРОШІ" сами не умет ни запускать ракеты и дроны, ни ходить в атаку, ни даже стрелять из автомата. :)
Так что с "эквивалентами" поаккуратнее.

И заметьте, я вас с вашим:

не обвинил в
Брехливо-проросійський наратив

Хотя, вроде как, явно.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 07 чер, 2024 22:15, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:07

budivelnik написав:
  detroytred написав:І як пояснити наявніть достатньої кількості тих, які погоджуються закрити вакансії в ЗСУ, просто дичайшим некомплектом в ЗСУ і постійними закликами військових до потенційних мобілізованих, а також посиленням покарання для того, щоб погоджувалися))
А що тут пояснювати?
ГенШтаб -керує економічними питаннями
Безумна безугла-пробує керувати генералами ГенШтабу
Ви заявляєте що розбираєтесь в економіці...
Повірте
Ваші знання в економіці ВИЩІ ніж знання тих стилістів/тіктокерів в способах мобілізації...
Є така приказка
Здурі можна й мягке зломати...от вони ломати й пробують
так само як гетьманцев пробує ввести йому зрозумілі економічні правила(забрати кваліфікованих працівників з бізнесу і збільшити податки = отримати додатикових 200 млрд...
От чим ця спроба гетьманцева відрізняється від вашої тези
якщо будівельника мобілізувати -його місце відразу займе хтось інший з такою ж ефективністю як для споживачів так і для Держави.

Так і живемо.

Знов про що завгодно тільки не про предмет.

Мобісти, які сидять в ТЦК, не можуть набрати отих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Хоч яких... не можуть.
В ЗСУ страшенний некомплект.

І при цьому ви стверджуєте, що тих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:10

flysoulfly написав:........немец подкачал,
..............
А Ленинград как город своей юности очень любил лично Маннергайм.

Вам неймётся?
Рассказали непонятно что + романтические сказки.
Вам очень хочется обсуждать историю 2 МВ?
Да ради бога!
Открывайте свою авторскую ветку и вперёд!
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:12

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:И у меня нет оснований не доверять словам фронтовиков о постоянном некомплекте в боевых частях. И значительном некомплекте.
1 Армія-це структура в якій ВІДРАЗУ закладений НАДЛИШКОВИЙ ресурс
2 Армія це структура , яка НІКОЛИ не збиралась рахуватись з потребами Держави якій служила - яскравий приклад совок, який впав під непомірними військовими затратами в період коли пройшло 45 мирних років після останньої зовнішньої агресії

Тому
Слухати військових - треба обовязково
Вірити що все що вони хочуть -необхідне - тут треба думати і аналізувати.

ПС
я погоджуюсь що якби плюс 100 млрд від союзників і плюс 2 млн мобілізованих - ми б показали кузькіну мать москалям...от тільки проблема, чим би тоді треба було годувати власне населення..
Є хороший анекдот
Бюст Брєжнєва...
Брежнєв питає а чому в мене на бюсті така велика права грудь?
скульптор- Так нею ж Ви повинні годувати комуністичні партії в капіталістичних країнах...
Брєжнєв - а чому в мене на бюсті така велика ліва грудь?
скульптор -так ви ж мусите нею годувати країни розвиваючогось соціалізму
Угу.., а чим я тоді годую власний народ?
Леонід Ілліч-Ви ж просили вище пояса а не в повний ріст...

Анекдоты это хорошо.
Но "совок" прожил эти 45 мирных лет.

Серьозно
І на якому рівні в порівнянні з 1913 роком був совок в 1989?
А на якому рівні виявилисьв 1913 і в 1989 США ?

То жив чи виживав просираючи ресурс?
2 А з якого рівня в 1990 стартувала Україна?
Рівня совка який розвалився ?
І що повинна була робити молода держава? Пробувати залатати дірки в штанах які протирались 70 років до того ?
  ЛАД написав:Потому и писал, что "могу сомневаться в цифре (надо 500 или 300 тысяч), но в самом факте сомневаться не могу". Возможно (вероятно?) 500 тыс. цифра завышенная. Не могу судить. Не знаю, под какие планы Залужный требовал столько.
Но повторю в самом факте, что людей на фронте не хватает и мобилизация нужна, но при этом идёт не очень успешно, сомневаться не могу и не имею никаких оснований для этого.
Розглянули той список на 6 млн осіб який я пропонував вище?
А тепер до того списку
Той хто хоче з самого низу списку піти в ЗСУ - приходить в ТЦК і якщо проходить ВЛК+його погоджується взяти бойовий підрозділ -отримує тим більше чим нижче він по черзі...
А тепер з іншого боку
Точно такий самий список в ЗСУ , де той хто хоче демобілізуватись той ПЛАТИТЬ суму в привязці до того скільки вже ОТРИМАВ за час війни...чим більше отримав(значить більше знаходився на нулі)-тим менше платить....

І розміри виплат робити плаваючими , якщо недостатньо тих хто рекрутуються-
а - тим вищі виплати ТИХ хто хоче Звільнитись з ЗСУ
б - тим вищі виплати тим хто хоче швидше черги потрапити в ЗСУ

При чому
ці суми повинні бути в балансі.
При чому якщо є сума яка дозволяє піднятись і піти служити швидше і є сума яка дозволяє звільнитись ...то чому не додати ще сумму яка дозволяє опуститись в списку?

Балансуємо суми і будете здивовані..через якийсь час отримаємо СПРАВИ по хабарам у ВЛК від тих хто з низу списку ХОЧЕ служити...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 85478548854985508551 ... 14730>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему