Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85498550855185528553 ... 15740>
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:43

yanyura написав:budivelnik, не отказывайтесь от будущего к вам предложения, вы ведь патриот Украины
Я Вам нічого не ДОЛЖЕН...
тому використовуйте потенціал того ,якого вибрали на чергових останніх виборах
Бо зі мною , багатьом прийдеться не солодко
А чарівна паличка це в офіс простих рішень...
В мене чарівні пендюліни...
Але тих хто мусить їх отримати настільки багато -що в мене не вистачить фізіологічно часу щоб кожному роздати по справедливості
Тому давайте якось без мене.
Слухати -можете
Сперичатись- будь-ласка
А робити вам все одно прийдеться на себе самим.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 07 чер, 2024 22:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:43

yanyura
одобрям!

Те нынешние - явно слабее деятели.
flysoulfly

Подякував: 1918 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Бо зі мною , багатьом прийдеться не солодко

Это не страшно, думаю подавляющее большинство граждан Украины согласятся потерпеть ради быстрой победы над врагом, ну а мнение одиночек можно и проигнорировать.

В мене чарівні пендюліни...
Але тих хто мусить їх отримати настільки багато -що в мене не вистачить фізіологічно часу щоб кожному роздати по справедливості

Неужели вы не в состоянии найти в помощь себе таких же как вы?

Не верю! (с)
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:51

flysoulfly написав:yanyura
одобрям!

Те нынешние - явно слабее деятели.
Щоб уточнити
Я не проти поговорити з
Гетьманцевим - там є якісь знання економіки
з Марченко
з Залужним
а краще-спочатку з Порошенком , щоб утрясти , а вже потім щоб ЄС це висунула....

Але нюанс
З Зеленським мені говорити нема про що
Премєр Гончаренко,якого висунув Зеленський в кулуарах цікавився-хтось може пояснити цьому неуку певні ази економіки.....
А щоб людина зрозуміла - вона повинна як мінімум довіряти тому кого слухає..
як думаєте-Зеленський може такому як я повірити?
Та й знань в мене малувато , я одного Дейтройта десятий рік вчу то українській то економіці..а віз далеко не просунувся.
То чого думаєте що з Зеленським в мене вийде краще...
ПС
Правда є один момент
Це коли смажений півень почне клювати в тімячко...в таких випадках влада вірить навіть Распутіну...от тоді й пропонуйте мене...тоді шанс є.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:59

yanyura написав:Это не страшно, думаю подавляющее большинство граждан Украины согласятся потерпеть ради быстрой победы над врагом, ну а мнение одиночек можно и проигнорировать.
Я без стьобу...
Точніше я розумію гіперболічне припущення...але вірю що деколи нас читають, тому й цікавлюсь в тої ж флер як організована комунікація в президента...
Тому на стьоб -відповідаю серьозно
1 Неодноразово писав
Вплив влади це діапазом між мінус5% і плюс 5% до кінцевого результату
Тому призначення на всі посади хороших можновладців прискорить позитивні процеси на 10% ( при умові що місця займали погані можновладці)
Тобто
Якщо сьогодні ми зможемо перемогти за 20 місяців під проводом Генія Сучасності і його Пяти Апостолів
То змін ВСІХ можновладців на КРАЩИХ скоротить цей термін всього на 2 місяці...а так як всіх за 2 місяці не поміняєш - виходить що час заміни затормозить ..от і вийде
ВИБОРИ проводити під час війни -це затягувати саму війну...навіть якщо у руля не найкращий.
В цій тезі я повністю погоджуюсь з Порошенком.
При чому
Існує варіант-я устал я ухожу..але тоді питання -кого призначать ? по конституції Стефанчука...то краще вже хай не змучується...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:23

budivelnik написав:я уточню
в моєму варіанті серед тих хто може воювати і захоче якщо його попросять - бідних більше ніж багатих...для того в капіталізмі і створена геніальна ідея матеріального заохочення...
Але ця геніальна ідея не працює ,якщо якийсь з читачів кейнса -своїми діями викривляє цю ідею....тобто викривлює ринкове ціноутворення, замінюючи принцип заохочення-тезою
прострілю коліно і до смерті з ЗСУ не звільнишся...
Тоді той хто точно знає що не звільниться починає піднімати вартість його послуг...бо
а - точно знає що йому не заплатять
і
б - при цьому викривлює ринкові ціни.

То як - иоже спробуєте одним дати можливість звільнитись за гроші які дозволять набрати на місце звільнених тих хто поггодиться ці гроші отримати
і якщо виявиться що ЗСУ це не пожиттєво(доінвалідно) а на будь-який термін...-то може кількість бажаючих зросте і автоматично ціни впадуть(економічна теорія сміта)?

Теоретично можливо, а практично на це не йдуть.
Бо навіть на порядок простіші схеми при реалізації дають збій, ну а ваша тим паче не буде реалізована.

Так само помилялися, наприклад, основоположники соціалізму: теоретично схеми були гарні, а практично зробити банально не змогли.

Тут елементарне не можуть зробити --- отримати оновлені дані військовозобов'язаних, а ви хочете отакенні списки, переміщення догори-вниз, заміщення.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:34

Бетон написав:Новые враги народа - владельцы кондиционеров
новые? - Когда в 90х-начале 00х были частые веерные отключения ээ, то все бабульки на лавках и тогда считали владельцев кондиционеров главными виновниками.
flysoulfly

Подякував: 1918 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 00:32

budivelnik написав:Так от
В ЗСУ більшість тих хто на нулі , навіть отримавши поранення , самостійно приїзжає в госпіталь( хоча по нормативам їх треба супроводжувати) . ВИМАГАЄ витягнути з них осколки, на ходу зашити рану...і ВІДРАЗУ повертається до своїх...навіть не витрачаючи час на заповнення форми100.

Тому
на мій погляд ( який підтверджується розгорненням кількості рекрутингових центрів, а також прямої телевізійної реклами бойових бригад з пропозиціями для добровольців(справа затратна і якщо відозвуться одиниці-то програшна, тому якщо крутиться і нарощується вже останніх кілька місяців)-для мене це ознака що подібні методи себе оправдовують.

А раз так
ТО висновок трошки не такий як ваш.
Він наступний
В Україні достатня кількість МЕНШОСТІ які ПОГОДЖУЮТЬСЯ закрити вакансії в ЗСУ...але при цьому є БІЛЬШІСТЬ яка не погоджується і засуджує методи ТЦК.
Все.

Но ця меншість, якої вистачає, вона ж воєнкомам точно нічго не занесе тому треба волати що людей невистачає та хапати на вулицях
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 00:32

Bobua написав:
  ЛАД написав:
  Bobua написав:......
А щодо електрики -- справи і справді кепські.
...........
Щодо міні-ТЕЦ -- це вирішило би проблему, якби вдалось якось обмежити кінц.споживачів.
Увесь той сюр.надспоживацтва (бойлери, мікрохвильовки, електрочайники, кондиціонери...) -- якби його викреслили з життя, то із сучасними лампами можна було би вкластись навіть і в 17кВт на міс (3є людей + холодильник вище метра).
Але ж не викреслять. Навіть якщо даватимуть їм світло всього пару годин на добу і вночі -- навмисно встануть і чайник увімкнуть.

Та да. На фига та горячая вода. Помыться можно и в речке - сколько там той зимы.
"мікрохвильовки, електрочайники" - одно баловство. Варить, жарить... Можно и сырое поесть.
Да и вообще разбаловались. То ли дело раньше...
Погреб выкопал и зачем тот холодильник?
Вышла на речку постирала и зачем та стиралка?
:lol:

Газ.
Ви чули щось про газ?
Його ще звуть “блакитним паливом”.
І у ньому 9.45кВт•год в одному м3.

Після підвищення ціни електрики..., готувати їжу, гріти воду, опалюватись... газом -- стало вчетверо вигідніше, аніж електрикою.

Але народ все одно врубатиме всякі “електрочайники”? “Депутатам” назло??
Бити своїх аби чужі путлєри боялись?

У меня в доме нет газа.
И мой дом не уникальный. Так во всех домах, по-моему, выше 9 этажей (вот не уверен насчёт 12-этажек, надо проверить, но в 16-этажках точно).
Когда жил в доме с газом, то пользовался, конечно, им. И даже когда плохо топили в 90-е пользовался для подогрева квартиры газовой духовкой, а не каким-нибудь электрическим обогревателем.

Вы сомневаетесь, что цену на газ тоже повысят?
Не завтра, но повысят наверняка, не могут 2 энергоресурса так отличаться по цене.

И ещё.
Пишут, что зимой контракт на транзит газа с Газпромом заканчивается и вряд ли будет продлён.
Кроме того, если не ошибаюсь, бОльшая часть газа у нас добывается на востоке - в Харьковской и Полтавской областях. Как Вы думаете, росс. войска не могут их разбомбить так же, как объекты генерации и передачи электроэнергии?
И что Вы тогда расскажете о газе?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 08 чер, 2024 01:05, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 00:37

katso написав:
  ЛАД написав:...........
Анекдоты это хорошо.
Но "совок" прожил эти 45 мирных лет.
Мы - нет. Благодаря тому, что на армии экономили.
Сейчас все говорят о том, что надо было делать ракеты, ЯО ещё что-то там. Я уже много раз писал - был выбор развивать промышленность и укреплять армию, что привело бы к снижению уровня жизни народа

Не народа а отдельных его представителей, набивающих матрацы долларами. Но нееет так нельзя, это же коммунистический нарратив.... Ну ОК, тогда можно еще вот так как сейчас

Это как раз вряд ли. Их уровень жизни, скорее всего, не изменился бы.
- Папа, ты теперь будешь меньше пить?
- Нет, сынок. Ты будешь меньше есть.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 85498550855185528553 ... 15740>
Форум: