Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85498550855185528553 ... 14729>
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:41

Як наповнити ЗСУ добровольцями з мінімальними витратами Держ

Предлагаю создать петицию о назначении budivelnik'а одновременно

1. Министром обороны + главнокомандующим, т.к. budivelnik понимает и создал алгоритм как пополнить армию без бусификации;

2. Министром финансов, т.к. budivelnik знает и создал рабочую схему пополнения бюджета Украины за счет внутренних ресурсов страны, без иностранной помощи;

3. Премьер-министром, чтобы он мог без задержек выполнить указанные в пп. 1 и 2 решения.

- К петиции прикрепить его алгоритмы к пп. 1 и 2.

- Распространить петицию на всех действующих в Украине мессенджерах, а также на всех мессенджерах союзных (помогающих Украине) стран, естест. с соответствующим переводом на их языки.

Т.к. украинцы неглупые люди, эта петиция наберет необходимое количество голосов дня за 3, максимум за неделю, а распространение ее на иностранных мессенджерах, включая их государственные, до швейцарского саммита мира, однозначно (там же тоже неглупые люди и свои деньги считать умеют) сплотит присутствующих там руководителей стран в давлении на Зеленского с целью положительно и мгновенно назначения budivelnik'а на все эти должности.

budivelnik, не отказывайтесь от будущего к вам предложения, вы ведь патриот Украины (!!! или ???) и желаете ей быстрейшей победы.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:43

yanyura написав:budivelnik, не отказывайтесь от будущего к вам предложения, вы ведь патриот Украины
Я Вам нічого не ДОЛЖЕН...
тому використовуйте потенціал того ,якого вибрали на чергових останніх виборах
Бо зі мною , багатьом прийдеться не солодко
А чарівна паличка це в офіс простих рішень...
В мене чарівні пендюліни...
Але тих хто мусить їх отримати настільки багато -що в мене не вистачить фізіологічно часу щоб кожному роздати по справедливості
Тому давайте якось без мене.
Слухати -можете
Сперичатись- будь-ласка
А робити вам все одно прийдеться на себе самим.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 07 чер, 2024 23:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:43

yanyura
одобрям!

Те нынешние - явно слабее деятели.
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Бо зі мною , багатьом прийдеться не солодко

Это не страшно, думаю подавляющее большинство граждан Украины согласятся потерпеть ради быстрой победы над врагом, ну а мнение одиночек можно и проигнорировать.

В мене чарівні пендюліни...
Але тих хто мусить їх отримати настільки багато -що в мене не вистачить фізіологічно часу щоб кожному роздати по справедливості

Неужели вы не в состоянии найти в помощь себе таких же как вы?

Не верю! (с)
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:51

flysoulfly написав:yanyura
одобрям!

Те нынешние - явно слабее деятели.
Щоб уточнити
Я не проти поговорити з
Гетьманцевим - там є якісь знання економіки
з Марченко
з Залужним
а краще-спочатку з Порошенком , щоб утрясти , а вже потім щоб ЄС це висунула....

Але нюанс
З Зеленським мені говорити нема про що
Премєр Гончаренко,якого висунув Зеленський в кулуарах цікавився-хтось може пояснити цьому неуку певні ази економіки.....
А щоб людина зрозуміла - вона повинна як мінімум довіряти тому кого слухає..
як думаєте-Зеленський може такому як я повірити?
Та й знань в мене малувато , я одного Дейтройта десятий рік вчу то українській то економіці..а віз далеко не просунувся.
То чого думаєте що з Зеленським в мене вийде краще...
ПС
Правда є один момент
Це коли смажений півень почне клювати в тімячко...в таких випадках влада вірить навіть Распутіну...от тоді й пропонуйте мене...тоді шанс є.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:59

yanyura написав:Это не страшно, думаю подавляющее большинство граждан Украины согласятся потерпеть ради быстрой победы над врагом, ну а мнение одиночек можно и проигнорировать.
Я без стьобу...
Точніше я розумію гіперболічне припущення...але вірю що деколи нас читають, тому й цікавлюсь в тої ж флер як організована комунікація в президента...
Тому на стьоб -відповідаю серьозно
1 Неодноразово писав
Вплив влади це діапазом між мінус5% і плюс 5% до кінцевого результату
Тому призначення на всі посади хороших можновладців прискорить позитивні процеси на 10% ( при умові що місця займали погані можновладці)
Тобто
Якщо сьогодні ми зможемо перемогти за 20 місяців під проводом Генія Сучасності і його Пяти Апостолів
То змін ВСІХ можновладців на КРАЩИХ скоротить цей термін всього на 2 місяці...а так як всіх за 2 місяці не поміняєш - виходить що час заміни затормозить ..от і вийде
ВИБОРИ проводити під час війни -це затягувати саму війну...навіть якщо у руля не найкращий.
В цій тезі я повністю погоджуюсь з Порошенком.
При чому
Існує варіант-я устал я ухожу..але тоді питання -кого призначать ? по конституції Стефанчука...то краще вже хай не змучується...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 00:23

budivelnik написав:я уточню
в моєму варіанті серед тих хто може воювати і захоче якщо його попросять - бідних більше ніж багатих...для того в капіталізмі і створена геніальна ідея матеріального заохочення...
Але ця геніальна ідея не працює ,якщо якийсь з читачів кейнса -своїми діями викривляє цю ідею....тобто викривлює ринкове ціноутворення, замінюючи принцип заохочення-тезою
прострілю коліно і до смерті з ЗСУ не звільнишся...
Тоді той хто точно знає що не звільниться починає піднімати вартість його послуг...бо
а - точно знає що йому не заплатять
і
б - при цьому викривлює ринкові ціни.

То як - иоже спробуєте одним дати можливість звільнитись за гроші які дозволять набрати на місце звільнених тих хто поггодиться ці гроші отримати
і якщо виявиться що ЗСУ це не пожиттєво(доінвалідно) а на будь-який термін...-то може кількість бажаючих зросте і автоматично ціни впадуть(економічна теорія сміта)?

Теоретично можливо, а практично на це не йдуть.
Бо навіть на порядок простіші схеми при реалізації дають збій, ну а ваша тим паче не буде реалізована.

Так само помилялися, наприклад, основоположники соціалізму: теоретично схеми були гарні, а практично зробити банально не змогли.

Тут елементарне не можуть зробити --- отримати оновлені дані військовозобов'язаних, а ви хочете отакенні списки, переміщення догори-вниз, заміщення.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 00:34

Бетон написав:Новые враги народа - владельцы кондиционеров
новые? - Когда в 90х-начале 00х были частые веерные отключения ээ, то все бабульки на лавках и тогда считали владельцев кондиционеров главными виновниками.
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 01:32

budivelnik написав:Так от
В ЗСУ більшість тих хто на нулі , навіть отримавши поранення , самостійно приїзжає в госпіталь( хоча по нормативам їх треба супроводжувати) . ВИМАГАЄ витягнути з них осколки, на ходу зашити рану...і ВІДРАЗУ повертається до своїх...навіть не витрачаючи час на заповнення форми100.

Тому
на мій погляд ( який підтверджується розгорненням кількості рекрутингових центрів, а також прямої телевізійної реклами бойових бригад з пропозиціями для добровольців(справа затратна і якщо відозвуться одиниці-то програшна, тому якщо крутиться і нарощується вже останніх кілька місяців)-для мене це ознака що подібні методи себе оправдовують.

А раз так
ТО висновок трошки не такий як ваш.
Він наступний
В Україні достатня кількість МЕНШОСТІ які ПОГОДЖУЮТЬСЯ закрити вакансії в ЗСУ...але при цьому є БІЛЬШІСТЬ яка не погоджується і засуджує методи ТЦК.
Все.

Но ця меншість, якої вистачає, вона ж воєнкомам точно нічго не занесе тому треба волати що людей невистачає та хапати на вулицях
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2024 01:32

Bobua написав:
  ЛАД написав:
  Bobua написав:......
А щодо електрики -- справи і справді кепські.
...........
Щодо міні-ТЕЦ -- це вирішило би проблему, якби вдалось якось обмежити кінц.споживачів.
Увесь той сюр.надспоживацтва (бойлери, мікрохвильовки, електрочайники, кондиціонери...) -- якби його викреслили з життя, то із сучасними лампами можна було би вкластись навіть і в 17кВт на міс (3є людей + холодильник вище метра).
Але ж не викреслять. Навіть якщо даватимуть їм світло всього пару годин на добу і вночі -- навмисно встануть і чайник увімкнуть.

Та да. На фига та горячая вода. Помыться можно и в речке - сколько там той зимы.
"мікрохвильовки, електрочайники" - одно баловство. Варить, жарить... Можно и сырое поесть.
Да и вообще разбаловались. То ли дело раньше...
Погреб выкопал и зачем тот холодильник?
Вышла на речку постирала и зачем та стиралка?
:lol:

Газ.
Ви чули щось про газ?
Його ще звуть “блакитним паливом”.
І у ньому 9.45кВт•год в одному м3.

Після підвищення ціни електрики..., готувати їжу, гріти воду, опалюватись... газом -- стало вчетверо вигідніше, аніж електрикою.

Але народ все одно врубатиме всякі “електрочайники”? “Депутатам” назло??
Бити своїх аби чужі путлєри боялись?

У меня в доме нет газа.
И мой дом не уникальный. Так во всех домах, по-моему, выше 9 этажей (вот не уверен насчёт 12-этажек, надо проверить, но в 16-этажках точно).
Когда жил в доме с газом, то пользовался, конечно, им. И даже когда плохо топили в 90-е пользовался для подогрева квартиры газовой духовкой, а не каким-нибудь электрическим обогревателем.

Вы сомневаетесь, что цену на газ тоже повысят?
Не завтра, но повысят наверняка, не могут 2 энергоресурса так отличаться по цене.

И ещё.
Пишут, что зимой контракт на транзит газа с Газпромом заканчивается и вряд ли будет продлён.
Кроме того, если не ошибаюсь, бОльшая часть газа у нас добывается на востоке - в Харьковской и Полтавской областях. Как Вы думаете, росс. войска не могут их разбомбить так же, как объекты генерации и передачи электроэнергии?
И что Вы тогда расскажете о газе?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 08 чер, 2024 02:05, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 85498550855185528553 ... 14729>
Форум:
+ Додати
    тему