Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85778578857985808581 ... 14730>
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:53

whois2010 написав:
  Hotab написав:whois2010

Так само (по замовчанню) бізнес платив податки в розмірі, який держава вважала достатнім для утримання в тому числі і вас, військових.

Ой лі))
І не ухилявся від податків?)
Називати цілі величезні сфери бізнесу в тіні? Чи самі знаєте?

А що таке по-вашому "ухиляння від податків"? Тупо не платять, ігнорують?
То для цього держава має величезний фіскальний і каральний апарат.
В усьому світі викорустовують "оптимізацію ополаткування", коли все працює в межах існуючого законодавства. То які претензії до бізнесу? А то що долярчики за РРО волали, ну то таке - потринділи та працюють як треба.
Вас не бентежить, що навіть зараз, під час пздца, зе-влада краде не тільки гроші, які мали б піти на військових, а ще й життя військових? Я про останню новину про розкрадання владою 20 млрд на будівництві укріплень. Чи це теж долярчики та будівельники в вас поцупили?

Ок, зведемо розмову до того, до чого вона і звелась:
Між бізнесом і армією нема прямих договорів і домовленостей. Між ними є посередник - державний апарат. Який зібрані податки розподіляє і трохи краде.
Військовий не може питати з бізнесу «чому ви мене погано годуєте» Бо відповідь «як мені держава визначила, так я і плачу податки». Відповідно бізнес (підприємець) так само не може питати з військового «чому ти мене ТАК (погано , чи зовсім ні) захищаєш». Між ними є держава, яка і визначає задачі для військового, оплату його праці. . І вона питає за виконання. Амінь!
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:00

Hotab написав:Ок, зведемо розмову до того, до чого вона і звелась:
Між бізнесом і армією нема прямих договорів і домовленостей. Між ними є посередник - державний апарат. Який зібрані податки розподіляє і трохи краде.
Військовий не може питати з бізнесу «чому ви мене погано годуєте» Бо відповідь «як мені держава визначила, так я і плачу податки». Відповідно бізнес (підприємець) так само не може питати з військового «чому ти мене ТАК (погано , чи зовсім ні) захищаєш». Між ними є держава, яка і визначає задачі для військового. І вона питає за виконання. Амінь!

Ви все вірно розумієте.
Я не чув претензій до ЗСУ про «чому ти мене ТАК (погано , чи зовсім ні) захищаєш».
Битви точаться про не досягших 60-ти років пенсіонерів силових структур, яким та сама рагульська влада не може/не хоче знайти місця в обороні країни зараз. Бо вимальовується протиріччя з гаслом "воювати будуть всі". Це просто тут нема уїбнів з кварталу-95: про вас би і не згадували, а "кохали" б виключно їх
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:02

whois2010

Я не чув претензій до ЗСУ про «чому ти мене ТАК (погано , чи зовсім ні) захищаєш».

Мене тут троляки таке питали. Та і долярчика))

Битви точаться про не досягших 60-ти років пенсионерів силових структур

Це теж визначає держава.
Але умовного Детройта ставлять раком «чому держава тебе ще не залучила». :mrgreen:
Добре, я фініш. Ми зрозуміли один одного))
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:17

Це теж визначає держава.
Але умовного Детройта ставлять раком «чому держава тебе ще не залучила». :mrgreen:

По собі не треба судити.
Тобто якщо у вас такі асоціації, то не треба на інших їх проекціонувати.

По факту є - висувають претензії. Форумчани один іншому або по загальним питанням. В тому числі і до вас. Ви це визначили "ставлять раком"
Тому ТОДІ виникає питання: коли умовного Хотаба дійсно поставлять раком, то як неумовний Хотаб визначить це дійство? Цікаво.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:21

Василь-Рівне написав:
  Ukrainian написав:для цього потрібні підземні ангари.

Скільки треба часу щоб екскаватором вирити яму 20*14 метрів і накрити її в декілька шарів бетонними плитами перекриттями і зверху насипати пару метрів землі? Геть не розумію навіщо таку дурню писати?

Було б так просто їх би ще в 2015-2020 побудували без загрози отримати іскандер.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:23

detroytred написав:

Це теж визначає держава.

По собі не треба судити.
Тобто якщо у вас такі асоціації, то не треба на інших їх проекціонувати.

По факту є - висувають претензії. Форумчани один іншому або по загальним питанням. В тому числі і до вас. Ви це визначили "ставлять раком"
Тому ТОДІ виникає питання: коли умовного Хотаба дійсно поставлять раком, то як неумовний Хотаб визначить це дійство? Цікаво.

Добре-добре, не ображайтесь. Я згадав, ви це називаєте дискусія. Коли з ранку до обіду вас чоловік 5-8 з усіх боків.. цеє…. як його .. . запитують одне і те саме по колу..А ви відбиваєтесь. Можливо вам в кайф.
Я це бачу отак…
(якщо клікнути, ваших опонентів на фото стане більше 😀)
Зображення
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 17:25, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:23

Російські військовослужбовці, які займаються протиповітряною обороною, дістали наказ на евакуацію сімей з окупованого Криму. Про це повідомив 10 червня в Telegram партизанський рух "Атеш".

Про "рекомендацію" від командирів розпочати евакуацію своїх сімей до військових містечок Південного військового округу повідомив агент руху, який входить до розрахунку ППО, дислокованої в населеному пункті Осовини.

"Цей розвиток подій збігається з переміщенням систем ППО до Бєлгородської області, що створює загрозу безпеці в Криму, залишаючи його без належного покриття", – ідеться в повідомленні.

Паралельно російські військові створюють нові мобільні групи ППО для боротьби з безпілотниками, використовуючи зенітні установки ЗУ-23-2. "Це вказує на стратегічну переорієнтацію, тоді як головна увага йде з Криму", – зазначили в "Атеш".
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:24

vitaliiangel написав:........почему сев корея со своими палками не ведущая экономика мира? по ссср не хочу начинать 86 круг споров, если вы считаете советскую промышленность технологичной а продукцию качественной, значит вы не пользовались советскими автомобилями (москвич, запорожец) и магнитофонами. Этот почти пещерный уровень действительно можно было добиться палками. Напомнить, что сейчас 21й век и совсем другие технологии ?

Почему Индия "не ведущая экономика мира"? Там, вроде, палок нет.
Да в авто и магнитофонах отставали. И не только в этом. Экономика СССР была слабее западной. Но именно отставали, и не безнадёжно. На Западе тоже не сразу появились совершенные магнитофоны.
Но ЯО сделать сумели (пусть даже с помощью разведки). И первый спутник запустили. И первого космонавта тоже. И советские истребители не уступали западным.
На всё сил, естественно, не хватало.
И, кстати, КНДР с палочным режимом неплохо вооружена. В т.ч. обладает и ядерным, и ракетным оружием, пусть даже с помощью "друзей".

ЛАД написав:Ум/хитрость/опыт вряд ли помогут вам, если вы столкнётесь ночью в тёмной подворотне с грабителем, который вдвое сильнее вас. А вот хотя бы пистолет может помочь, если его нет у грабителя.
может быть ум подскажет носить пистолет или не ходить по тёмным подворотням? ваш пример как раз о беспечности, об отсутствии ума. Выше я писал что такое ум это нейронные связи. Если нет связи "тёмная подворотня" - "грабитель" - "опасность" где тут ум?

Если сидеть в подвале, это признак ума, то конечно.
А пистолет в кармане поможет обычному человеку как мёртвому припарки, если такой же у грабителя. У грабителя больше опыта и решительности в его применении.

повторю свою мысль, чтобы победить мы должны терять в 10 раз меньше людей чем рф и обладать более совершенным оружием. Что стратегии, что макеты вооружений это следствие интеллектуального труда группы людей и руководителей государства. То есссть да мы должны стать умнее/хитрее/технологичнее русских.

ЛАД написав:Какие "внутренние связи" могут компенсировать нехватку оружия?
нейронные. Сначала оружие появляется в голове, а потом на выходе из цеха. И цех сначала появляется в голове. Тут я мог бы продолжить что у нас появилось за 2 года войны, но остановлюсь. И так наговорил достаточно.

Фантастика в следующем зале.
Более слабая экономика не может в общем случае (не в КНДР) иметь более совершенное оружие. А экономика Украины явно слабее российской.
Вы посмотрели ссылку о дронах, которую я дал? По-моему, такая же фантастика, как ваши рассуждения об уме/хитрости/опыте. Но выглядит красиво.
Давайте всё же обсуждать реальные варианты, а не фантазии.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:29

сьогодні вночі Крим атакували щонайменше 10 балістичних ракет ATACMS. Російська ППО не збила жодної.

Чотири ракети влучили по місцю дислокації 31 дивізії ППО МО рф у Джанкойському районі, пошкоджено дві радіолокації, поранено одного військовослужбовця.

Ще чотири ракети вдарили по місцю дислокації цієї дивізії у Сакському районі. Там пошкоджено військову техніку, її кількість та ступінь пошкоджень ще встановлюються. Поранено ще одного військовослужбовця.

Ще дві ракети поцілили по місцю дислокації 31 дивізії ППО МО рф в Чорноморському районі, за кілька кілометрів від села Громово.

Там пошкоджено ще дві РЛС, два комплекси С-300, один військовослужбовець загинув, четверо поранені, пише канал.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 17:34

ЛАД написав:Давайте всё же обсуждать реальные варианты, а не фантазии.
реальные варианты? за чужой счёт и чужим оружием вечно воевать мы не будем. Еще реальные варианты? те кого сейчас бусифицируют сбегут с поля боя при 1й возможности. Расширять тюрьмы или что власть будет с этим делать?

засадить десятки тысяч в тюрьму за то что они не хотят воевать, это сталинщина. Мы вроде воюем чтобы не быть орками, а получается власть постепенно нас толкает в направлении от цивилизации в оркостан. Ну и много других пробем говорит о том, что интеллектуально они не прорабатывались, лучшие варианты не искались, сразу взяли палку.
  ЛАД написав:И, кстати, КНДР с палочным режимом неплохо вооружена. В т.ч. обладает и ядерным, и ракетным оружием, пусть даже с помощью "друзей".
какой ценой? голодом и смертью миллионов корейцев. Но вашу мысль я понял, без мозгов тоже можно неплохо воевать, закидывая противника мясом. Не обязательно боевым.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 10 чер, 2024 17:39, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 85778578857985808581 ... 14730>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему