Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85768577857885798580 ... 14706>
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 15:51

sergey_sryvkin написав:
  Hotab написав:Але що такого солодкого дала держава військовому, щоб він їй був винен до кінця життя?

Емм... Можливо, все?.. чи він в робочий час ще бізнесом займався? ;)

Особисто я поки не почав їздити в Африки таксував вечорами. І так робили добра половина пілотів. Зла половина звільнялась і шукала де заробити на життя.
І це пілоти, десь у 1.5 -2 рази вища заплата ніж у танкіста. Я Хз як жили ті танкісти з піхотою.
Отак «бізнес» годував власні збройні сили.
Тому про борги до смерті (після звільнення) розкажіть мені казок , годуванець мій)

Особисто я завжди брав участь і ніколи не ухилявся не тому, що дуже вдячний і винний годувальниці-державі, а через виховання. Де завжди вчили, що чоловік зобовʼязаний це робити. Здавна. А не оті ваші «я тебе годував, ти мене до смерті захищай». Куй ти мене годував. Якби сам себе не годував, в дірявих носках би ходив.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 16:00, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 15:55

ТЦК і люди

‼️Спочатку стріляли – тепер влаштували розправу! На Закарпатті ТЦК в змові з поліцією вирішили добити хлопця чий брат минулого року загинув на фронті!

#шкварки_дня🔥🔥🔥
Два місяці тому я повідомляв про подію із стріляниною, яка сталась в Рахівському р.н. Закарпатської обл. Коротко нагадаю: тоді, на блокпосту неподалік Рахова, співробітники ТЦК зупинили жителя місцевого села Богдан - Кудрича Антона Івановича. Після перевірки документів, серед яких була відстрочка у зв’язку з гибеллю його рідного брата на війні – працівники ТЦК почали крутити хлопця та запихати в бусік для доставки в Мукачево. В результаті, Антон вирвався й почав тікати, а працівники ТЦК відкрили по ньому стрільбу – поранивши в руку та ногу... На місце події зібралась велика кількість людей, виник конфлікт. Прибули також й співробітники поліції, які за фактом відкрили кримінальне провадження...

Так от, дана справа має абсолютно цинічний розвиток. Нещодавно, додому Антона Кудрича прибула Поліція та провела обшук під час якого – жодних доказів протиправної діяльності хлопця виявлено не було. (хоча по-факту: які там докази хотіли знайти в звичайного сільського хлопчини – не відомо; та й взагалі питання – а до чого... і по якій причині в нього проводили обшук, якщо за всіма параметрами він – жертва свавілля ТЦК... То може обшуки поліція мала б проводити в працівників ТЦК?!..)

Після обшуку, працівники поліції повідомили, що Антон має проїхати в Рахів для надання «якихось свідчень» - які по-суті практично ніхто в нього й не відбирав, а всього лиш – було створено вигляд відбору цих свідчень...

І от, разом з батьками повертаючись з поліції, Антона зупинили працівники ТЦК, серед них – були й ті які в нього раніше стріляли! Після зупинки ніхто практично нічого не говорив – Антона просто витягли з авто, заламали руки та запакували в бусик. В подальшому: Антона Кудрича доставили в Рахів, звідти в Хуст, а тоді перевезли в Ужгород де в підвалі протримали цілу ніч. Зранку наступного дня його перевезли на полігон біля Львова. Наразі, жодного зв’язку з рідними від нього немає!..

Робити якихось висновків не буду, але вся ця ситуація із викраденням та переміщенням на полігон людини - яка має відстрочку; - в яку стріляли працівники ТЦК; - і яка являється потерпілим та свідком злочину який вчинили відносно нього співробітники ТЦК... --- 👉

👉--- являється нічим іншим, як розправою!!! Розправою – тими ж самими працівниками ТЦК які в нього стріляли. А поліція в цій ситуації – співучасник цієї розправи?!..

Результат: заміть покарати винних – Антона Кудрича відправлять на фронт, де скоріш за все «по проханню» тих же ТЦК-шників його буде кинуто в бій з якого він не повернеться...

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО ПОШИРЕННЯ ЗАДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ АНТОНА КУДРИЧА!
ПОЛІЦІЯ! ТЦК! ВІЙСЬКОВЕ КОМАНДУВАННЯ! - ЯКЩО У ВАС Є ХОЧ КРАПЛЯ СОВІСТІ, ВІДРЕАГУЄТЕ!!! ЗУПИНІТЬ ЦЕ СВАВІЛЛЯ!!!
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:05

Hotab написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Hotab написав:Але що такого солодкого дала держава військовому, щоб він їй був винен до кінця життя?

Емм... Можливо, все?.. чи він в робочий час ще бізнесом займався? ;)

Особисто я поки не почав їздити в Африки таксував вечорами. І так робили добра половина пілотів. Зла половина звільнялась і шукала де заробити на життя.
І це пілоти, десь у 1.5 -2 рази вища заплата ніж у танкіста. Я Хз як жили ті танкісти з піхотою.
Тому про борги до смерті (після звільнення) розкажіть мені казок , годуванець мій)

Особисто я завжди брав участь і ніколи не ухилявся не тому, що дуже вдячний і винний годувальниці-державі, а через виховання. Де завжди вчили, що чоловік зобовʼязаний це робити. Здавна. А не оті ваші «я тебе годував, ти мене до смерті захищай». Куй ти мене годував. Якби сам себе не годував, в дірявих носках би ходив.

+++
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:17

Hotab написав:І це пілоти, десь у 1.5 -2 рази вища заплата ніж у танкіста. Я Хз як жили ті танкісти з піхотою.

З усім згоден, крім того, що виділив. Ви не ПВК служили, щоб бізнес саме вас утримував в своїх інтересах. Так само (по замовчанню) бізнес платив податки в розмірі, який держава вважала достатнім для утримання в тому числі і вас, військових.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

В Мерефі буряти під виглядом працівників ТЦК, передягнені в однострій ЗСУ, створюють ІПСО: б'ють і чоловіка, і жінку водночас

https://t.me/nabludatels/43306
whois2010

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:27

whois2010

Так само (по замовчанню) бізнес платив податки в розмірі, який держава вважала достатнім для утримання в тому числі і вас, військових.

Ой лі))
І не ухилявся від податків?)
Називати цілі величезні сфери бізнесу в тіні? Чи самі знаєте?
А оті бунти за касові апарати? Мало тут долярчик виступав? Якщо ти за кілька років купив квартиру, то твій бізнес точно не дозволяє платити більше податків?
А он наш торговець шубами на озерці… 6% з обороту??? За що!! Ніколи!
Мені не цікаво зараз протиставляти бізнес vs ЗСУ, але кожен сам прекрасно знає
1. Як він жив.
2. скільки він платив
3. Скільки отримував офіцер в ЗСУ. (про піхотного контрача я навіть боюсь казати..)

Ні до чого це все зараз. Але пятачки, що військові до смерті комусь тепер винні, треба прикрити. Їх борг перед воюючою державою рівно такий, як у інших.

Як і у пожежника , завльненого зі служби. Поки він в штаті (хай навіть у свій вихідний) - він зривається і йде на підсилення. Звільнений - телефонуйте в рейку, а не йому.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 16:29, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2468 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:29

У Раді хочуть звільнити від покарання за дезертирство: деталі
10 червня, 2024, 15:40

За однієї умови

У Верховній раді зареєстрували законопроєкт № 11322 щодо вдосконалення кримінальної відповідальності за злочини проти встановленого порядку несення або проходження військової служби під час дії воєнного стану. Про це йдеться у проєкті закону.

Особа, яка під час дії воєнного стану вперше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене статтями 407 – самовільне залишення військової частини або місця служби), 408 – дезертирство, може бути звільнена від кримінальної відповідальності.

Для цього потрібно, щоб військовий до закінчення досудового розслідування добровільно заявив слідчому чи прокурору про намір повернутися до військової частини або місця служби для продовження служби.

«Механізм звільнення від кримінальної відповідальності військовослужбовців можливий лише за умови надання командиром (начальником) військової частини (установи) письмової згоди на продовження проходження військової служби таким військовослужбовцем», - йдеться у законопроєкті.

Згідно статистичних даних, лише упродовж січня-квітня 2024 року зареєстровано 10 584 кримінальних проваджень за статтею 407, та 7 306 проваджень за статтею 408. Загалом на сьогодні у провадженні органів досудового розслідування перебуває майже 19 тис. кримінальних проваджень за скоєння військових кримінальних правопорушень

У чинному кримінальному законодавстві відсутні правові підстави для можливості звільнення під час дії воєнного стану військовослужбовців ЗСУ від кримінальної відповідальності за вперше вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтями 407, 408 Кримінального кодексу України та за умови їх щирого каяття та бажання повернутися до проходження військової служби.

Цікаво...

А скільки триває те “досудове розслідування”?
Рік-два-три...??? 🏞🏕🐗

Були ж чутки про сотню тис. СЗЧ, а тут пишуть лише про 19тис. 81тис навіть не починали розслідувати?

А “згода комбрижок” -- це, мабуть, “корупц.плата”... 😒

Але є відчуття, що навіть платною схемою довжелезних “відпусток” зможуть скористатись лише блатні дружбаки комбрижки.
А ще є ризик, навіть для “блатних”, що комбрижку замінять, і х.з. чого схоче наступний...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:34

Hotab написав:whois2010

Так само (по замовчанню) бізнес платив податки в розмірі, який держава вважала достатнім для утримання в тому числі і вас, військових.

Ой лі))
І не ухилявся від податків?)
Називати цілі величезні сфери бізнесу в тіні? Чи самі знаєте?

А що таке по-вашому "ухиляння від податків"? Тупо не платять, ігнорують?
То для цього держава має величезний фіскальний і каральний апарат.
В усьому світі викорустовують "оптимізацію ополаткування", коли все працює в межах існуючого законодавства. То які претензії до бізнесу? А то що долярчики за РРО волали, ну то таке - потринділи та працюють як треба.
Вас не бентежить, що навіть зараз, під час пздца, зе-влада краде не тільки гроші, які мали б піти на військових, а ще й життя військових? Я про останню новину про розкрадання владою 20 млрд на будівництві укріплень. Чи це теж долярчики та будівельники в вас поцупили?
whois2010

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:42

vitaliiangel написав:
  ЛАД написав:И при чём тут первобытный человек и зачем его бить палкой.
ранее вы высказывались за принуждение как способ добиться прогресса. Я вам привел пример, берете пещерного человека, лупите палкой и измеряете степень прогресса. Применительно к текущим реалиам, принуждение нужно полностью исключить как напрасную трату времени и ресурсов, ведущему к нулевому результату. Кому результат пока недостаточно нулевой еще будет возможность его оценить.

Из пещерного человека теслу палкой не выбьешь.
Из современного человека вполне. Подтверждено практикой "шарашек" в Союзе.

ЛАД написав:Если вы с дубинкой выйдете против человека с автоматом, то никакие "внутренние связи" вам, к сожалению, не помогут.
ни один человек с автоматом и ядерной бомбой не смог подчинить себе мир. Не сможет и путин. Просто надо стать умнее/хитрее/опытнее русских. И тогда пропадёт смысл в войне которую путин никогда не сможет выиграть.

Это удавалось или почти удавалось и без автомата и ядерной бомбы.
Александр, Чингиз-хан, Наполеон, Гитлер.
И, главное, никого неудачный опыт прошлого не останавливал и "смысл в войне", к сожалению, не пропадал.
Ум/хитрость/опыт вряд ли помогут вам, если вы столкнётесь ночью в тёмной подворотне с грабителем, который вдвое сильнее вас. А вот хотя бы пистолет может помочь, если его нет у грабителя.

ЛАД написав:Простите, но не понял связи с данной темой, да и вообще к чему.
по ссылке в 2х словах описан процесс мышления. С четким разделением на конструктивное и деструктивное. Полезно для тех, для кого интеллект не пустой звук.

Понятно. Но не люблю кучу общих слов и рассуждений. Предпочитаю более конкретные вещи.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2024 16:50

ЛАД написав:Подтверждено практикой "шарашек" в Союзе
почему сев корея со своими палками не ведущая экономика мира? по ссср не хочу начинать 86 круг споров, если вы считаете советскую промышленность технологичной а продукцию качественной, значит вы не пользовались советскими автомобилями (москвич, запорожец) и магнитофонами. Этот почти пещерный уровень действительно можно было добиться палками. Напомнить, что сейчас 21й век и совсем другие технологии ? палкой можно вернутся в 20й или даже в 19й век, что мы видим на видео на которых военные избивают своих же сограждан.
  ЛАД написав:Ум/хитрость/опыт вряд ли помогут вам, если вы столкнётесь ночью в тёмной подворотне с грабителем, который вдвое сильнее вас. А вот хотя бы пистолет может помочь, если его нет у грабителя.
может быть ум подскажет носить пистолет или не ходить по тёмным подворотням? ваш пример как раз о беспечности, об отсутствии ума. Выше я писал что такое ум это нейронные связи. Если нет связи "тёмная подворотня" - "грабитель" - "опасность" где тут ум?

повторю свою мысль, чтобы победить мы должны терять в 10 раз меньше людей чем рф и обладать более совершенным оружием. Что стратегии, что макеты вооружений это следствие интеллектуального труда группы людей и руководителей государства. То есссть да мы должны стать умнее/хитрее/технологичнее русских.

ЛАД написав:Какие "внутренние связи" могут компенсировать нехватку оружия?
нейронные. Сначала оружие появляется в голове, а потом на выходе из цеха. И цех сначала появляется в голове. Тут я мог бы продолжить что у нас появилось за 2 года войны, но остановлюсь. И так наговорил достаточно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 10 чер, 2024 17:00, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 85768577857885798580 ... 14706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему