Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21822183218421852186 ... 2907>
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 12:22

Bolt написав:Може і я. Що мається на увазі під хард скіли?

технічні навики, а не лапшу язиком теліпати (хоча можна напр. іноземну мову вчити, це софт скіл теж)
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 12:26

Bolt написав:
  flyman написав:
  flyman написав:хтось розказував, що на подібній роботі мав багато вільного часу і прокачував свої хард скіли

Чи то сам Болт, чи то Брєжнєв, може Бобуа, але не акурт бо буква інша

Може і я. Що мається на увазі під хард скіли?

власний будинок :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 12:42

fler написав:Погоджуючись із останнім реченням зловила себе на думці: "нахіба та Америка, якщо в Україні можна заробляти так само, особливо не напружуючись?" Моніторю ринок (як завжди, бо це показник стану економіки в країні). Середня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.

Це з націнкою у 70% і без жодних витрат на з/п, оренду, податки? Чи я чогось не розумію?
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 13:42

Re: Еміграція, заробітчанство

fler написав:ередня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.

Це все добре, але є одне але.
ресторанний бізнес впав десь на 30% по доходу.
А видатки - зросли, бо на генераторі кухню тримати - значно дорожче...

То ви вже залишайте оті ваши приклади з неба, які більш схожи на казку...

Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%. Та це центр УА, де прильотів немає, але графік світла - 2\4 та 2\2 в залежності від наказів "Укренерго"
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 13:58

Re: Еміграція, заробітчанство

fler написав:Середня каса (виручка) становить 5 тис.грн/день. (3500 доларів на місяць)
Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів

Та Ви прям якась чарівниця. Зазвичай в такому магазині і 500$ чистими - вже щастя...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 14:17

Gastarbaiter написав:
  fler написав:Погоджуючись із останнім реченням зловила себе на думці: "нахіба та Америка, якщо в Україні можна заробляти так само, особливо не напружуючись?" Моніторю ринок (як завжди, бо це показник стану економіки в країні). Середня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.

Це з націнкою у 70% і без жодних витрат на з/п, оренду, податки? Чи я чогось не розумію?

Як можна не розуміти що таке "чистий прибуток" на фінфорумі? Звісно, що всі витрати враховані.
  dimo_0n написав:Це все добре, але є одне але.
Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%.

dimo_0n, вибачте, але порівнювати "Брокард" і ресторанний бізнес із маленьким магазином на ринку в країні, де йде війна - це дикість, як на мене. Скажу більше, на тому ж ринку чудово працюють магазини велосипедів/мотоциклів, меблів і побутової техніки, щоденна виручка в яких, самі розумієте, 20 тисяч і більше (мені навіть складно сказати, скільки вони за місяць мають касу). Тому що попит на ці речі під час війни в сотні разів вище, ніж на поїсти в ресторані чи придбати парфум у Брокарді.
  Дюрі-бачі написав: Зазвичай в такому магазині і 500$ чистими - вже щастя...

Може комусь і щастя, а я б замислилася, чи потрібен такий бізнес, де не можна заробити хоча б 1000 дол. на місяць?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 14:55

fler написав:
  Gastarbaiter написав:

Як можна не розуміти що таке "чистий прибуток" на фінфорумі? Звісно, що всі витрати враховані.
  dimo_0n написав:Це все добре, але є одне але.
Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%.

dimo_0n, вибачте, але порівнювати "Брокард" і ресторанний бізнес із маленьким магазином на ринку в країні, де йде війна - це дикість, як на мене. Скажу більше, на тому ж ринку чудово працюють магазини велосипедів/мотоциклів, меблів і побутової техніки, щоденна виручка в яких, самі розумієте, 20 тисяч і більше (мені навіть складно сказати, скільки вони за місяць мають касу). Тому що попит на ці речі під час війни в сотні разів вище, ніж на поїсти в ресторані чи придбати парфум у Брокарді.
  Дюрі-бачі написав: Зазвичай в такому магазині і 500$ чистими - вже щастя...

Може комусь і щастя, а я б замислилася, чи потрібен такий бізнес, де не можна заробити хоча б 1000 дол. на місяць?
Все ж цікаво. 5000 грн на день в середньому, і працювати без вихідних - це 150кгрн в місяць
Чистий прибуток 1500 долл це умовно 60кгрн
Тобто чистий прибуток це 40% від обороту? Які ж там націнки? Навіть якщо найманих працівників немає а працювати самотужки.
Ну явно не продуктовий.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 14:58

Shaman написав:
  Bolt написав:
  flyman написав:Може і я. Що мається на увазі під хард скіли?

власний будинок :lol:

Не тільки. В авто можу дещо ремонтувати, але робота руцями викликає в мене стіку відразу.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 14:58

Bolt написав:
  Shaman написав:власний будинок :lol:

Не тільки. В авто можу дещо ремонтувати, але робота руцями викликає в мене стіку відразу.
Не те що нозями, пинать дещо :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 26 чер, 2024 15:03

Gastarbaiter написав:

Ось здається магазин вказаної вище площі. Не думаю, що за такі гроші здавали би, якби там 5 кг в день можна було би заробити.
Сам прикол, що за деревами будинок де я жив років 20 тому.
https://www.facebook.com/groups/3847494 ... 665329767/
Востаннє редагувалось Bolt в Сер 26 чер, 2024 15:04, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 21822183218421852186 ... 2907>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей