Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fler написав:Погоджуючись із останнім реченням зловила себе на думці: "нахіба та Америка, якщо в Україні можна заробляти так само, особливо не напружуючись?" Моніторю ринок (як завжди, бо це показник стану економіки в країні). Середня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.
Це з націнкою у 70% і без жодних витрат на з/п, оренду, податки? Чи я чогось не розумію?
fler написав:ередня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.
Це все добре, але є одне але. ресторанний бізнес впав десь на 30% по доходу. А видатки - зросли, бо на генераторі кухню тримати - значно дорожче...
То ви вже залишайте оті ваши приклади з неба, які більш схожи на казку...
Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%. Та це центр УА, де прильотів немає, але графік світла - 2\4 та 2\2 в залежності від наказів "Укренерго"
fler написав:Погоджуючись із останнім реченням зловила себе на думці: "нахіба та Америка, якщо в Україні можна заробляти так само, особливо не напружуючись?" Моніторю ринок (як завжди, бо це показник стану економіки в країні). Середня каса (виручка) з одного маленького магазину (10 кв.метрів) становить 5 тис.грн/день. Магазин працює з 9 до 15-00. Чистий прибуток за місяць десь 1500 доларів. В Україні це чудово, враховуючи вартість прожиття.
Це з націнкою у 70% і без жодних витрат на з/п, оренду, податки? Чи я чогось не розумію?
Як можна не розуміти що таке "чистий прибуток" на фінфорумі? Звісно, що всі витрати враховані.
dimo_0n написав:Це все добре, але є одне але. ресторанний бізнес впав десь на 30% по доходу. А видатки - зросли, бо на генераторі кухню тримати - значно дорожче... Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%.
dimo_0n, вибачте, але порівнювати "Брокард" і ресторанний бізнес із маленьким магазином на ринку в країні, де йде війна - це дикість, як на мене. Скажу більше, на тому ж ринку чудово працюють магазини велосипедів/мотоциклів, меблів і побутової техніки, щоденна виручка в яких, самі розумієте, 20 тисяч і більше (мені навіть складно сказати, скільки вони за місяць мають касу). Тому що попит на ці речі під час війни в сотні разів вище, ніж на поїсти в ресторані чи придбати парфум у Брокарді.
Дюрі-бачі написав: Зазвичай в такому магазині і 500$ чистими - вже щастя...
Може комусь і щастя, а я б замислилася, чи потрібен такий бізнес, де не можна заробити хоча б 1000 дол. на місяць?
Як можна не розуміти що таке "чистий прибуток" на фінфорумі? Звісно, що всі витрати враховані.
dimo_0n написав:Це все добре, але є одне але. ресторанний бізнес впав десь на 30% по доходу. А видатки - зросли, бо на генераторі кухню тримати - значно дорожче... Магазин духів типу "Брокард" в моєму місті - виручка впала на 60%.
dimo_0n, вибачте, але порівнювати "Брокард" і ресторанний бізнес із маленьким магазином на ринку в країні, де йде війна - це дикість, як на мене. Скажу більше, на тому ж ринку чудово працюють магазини велосипедів/мотоциклів, меблів і побутової техніки, щоденна виручка в яких, самі розумієте, 20 тисяч і більше (мені навіть складно сказати, скільки вони за місяць мають касу). Тому що попит на ці речі під час війни в сотні разів вище, ніж на поїсти в ресторані чи придбати парфум у Брокарді.
Дюрі-бачі написав: Зазвичай в такому магазині і 500$ чистими - вже щастя...
Може комусь і щастя, а я б замислилася, чи потрібен такий бізнес, де не можна заробити хоча б 1000 дол. на місяць?
Все ж цікаво. 5000 грн на день в середньому, і працювати без вихідних - це 150кгрн в місяць Чистий прибуток 1500 долл це умовно 60кгрн Тобто чистий прибуток це 40% від обороту? Які ж там націнки? Навіть якщо найманих працівників немає а працювати самотужки. Ну явно не продуктовий.
Ось здається магазин вказаної вище площі. Не думаю, що за такі гроші здавали би, якби там 5 кг в день можна було би заробити. Сам прикол, що за деревами будинок де я жив років 20 тому. https://www.facebook.com/groups/3847494 ... 665329767/
Востаннє редагувалось Bolt в Сер 26 чер, 2024 15:04, всього редагувалось 1 раз.