Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
За 15 минут - это если где-то найти зарядку 800 вольт и соответствующей мощности. А здесь больше про жизнь в условиях, когда в зарядках вольт будет 0. Или предлагается раз зарядиться и свалить на этой тележке в более благополучные места?
А в чем прикол с генератором э/энергии на водопровод?: в квартире - еще и за слитую воду + ее утилизацию платить (и то НЕ уверен, что при обещанных в холодное время блекаутах и вода - будет в кранах*), а в частном секторе - вода подается из скважины тем же электронасосом!
* вспоминая, как в 14-ом народ интерсовался, как слить оставшуюся в бойлере воду, так как унитаз сливали водой с луж!
А в чем прикол с генератором э/энергии на водопровод?: в квартире - еще и за слитую воду + ее утилизацию платить (и то НЕ уверен, что при обещанных в холодное время блекаутах и вода - будет в кранах*), а в частном секторе - вода подается из скважины тем же электронасосом!
* вспоминая, как в 14-ом народ интерсовался, как слить оставшуюся в бойлере воду, так как унитаз сливали водой с луж!
Не знаю, то не мій пост. Можу припустити, що у того генератора чисто декоративне призначення - заживити якусь красиву світлодіодну підсвітку під час увімкнення води... Але тоді краще вже щось типу такого:
moveton написав:За 15 минут - это если где-то найти зарядку 800 вольт и соответствующей мощности
Хлопці, в мене 10 електричок різних моделей... Всі оповідання про заряд 70% ( від 10% до 80%) не залежно від розміру батареї і потужності зарядки треба множити на 2.. Все дуже просто Тільки моделі розроблені під таксі( спеціально) ті виходять на максимум своєї зарядки ( як правило це 1,5 ємності...тобто батарейка 40квт*год - макс швидкість заряду 60 батарейка 100 квт*год- макс швидкість заряду 150 ) Всі інші розганяються до 20-25% від 7.... Тому реальний час ЗАРЯДКИ - мінімум 40 хвилин ( а з урахуванням з танцем з бубном по пошуку і оплаті....може бути й вся година... Тому Електричка не має конкурентів в міському циклі..якщо Ви проїзжаєте до 250 км в добу... І станом на зараз нафіг не потрібна для пересування на відстані в 1000-1500 км..( мій ХавалН6 газ/бензин) буде дешеший і швидший...