це я вважаю успіх! нормально так хтось інвестував кошти
менше 100 - трохи обскубають
1-4 - просто спишуть в нуль
|
|
![]() Re: Універ Капіталце я вважаю успіх! нормально так хтось інвестував кошти менше 100 - трохи обскубають 1-4 - просто спишуть в нуль ![]() Левову частку ОЗДП (євробонди) завів в Україну Павло Бойко
його (с) - купуйте коли на вулиці ллється КРОВЬ (українців???) сьогодні він написав таке (в тг чаті Універу) ------------ Спільнота вітаю! Відповім на питання. Тим паче одна людина в чаті використовує маніпуляції і брехню. 1) Я пишаюсь, що завів євробонди в Україну. Більшість гарно заробили. Мої інвестори почали купляти з 160$ за одну облігацію - який зараз 340$. Чим пізніше заходили тим вища ціна. Більшість (90%+) продажів була в 23 році по зовсім іншим цінам. Я радив купляти 34 рік і він показав найбільшу дохідність. Цією угодою я буду пишатись і через 10 років. 2) Все пройшло як я і планував. Але для неповних лотів настав форс мажор. За все своє життя я не зустрічався щоб держава притискала так дрібних тримачів боргу (навіть не читав про таке). Але маємо те що маємо. Можливо ще скоригують умови для дрібних інвесторів - я не знаю. Виникла ситуація що замість гарних прибутків, у дрібних інвесторів можуть бути збитки. Я одразу спланував і узгодив як повністю запобігти збиткам на брокері Навігатор і мінімізувати на Універ. Плюс дехто перевів з інших брокерів на Навігатор і не має збитків 3) Я не купляв по 10 000 та продавав 15 000. Будь хто міг дивитись різницю між цінами в Європі і в Україні. І вона плюс мінус однакова на всі папери 8- 15%. При тому що є затратна частина (брокер, комісії і т.д.) 4) Я офіційно заробляю за рік та декларую пів мільйона доларів. Я не беру оплати за організацію процесу на Навігатор, хоча і несу свої витрати. Я своїми коштами фінансую судові справи для захисту дрібних акціонерів. 5) Я радив купляти максимум на 20% портфелю. Якщо б ви купили коли я почав радити то навіть продавши зараз на Універе були б в плюсе. Якщо б ви купили на піке ціни прямо перед реструктуризацією то ваші втрати максимум 6% портфелю. Якщо це вас так вибиває з колії, то краще не інвестувати. Я завжди кажу. Не готовий втратити 50% портфелю - не інвестуй. Війна, світова криза, афери і т.д можуть в моменті це зробити 6)Радий, що більшість інвесторів вдячна мені за мою працю і з багатьма з них я буду співпрацювати ще багато років. ![]() ![]() ![]()
|
|