Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1007710078100791008010081 ... 14486>
Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:01

pesikot написав:1) Вкид - Зеленського будуть примушувати до миру.

Що означає "вкид"?
Війна триває 2,7 років. Всі ці роки путіна примушували до миру: вводили санкції, виписали арешт, давали Україні зброю, забороняли(як могли) давати зброю пу і т.д.
Очевидно не вдається Заходу примусити путіна до миру.
То що лишається робити Заходу? Якщо гора не йде до Магомета, то Магомет іде до гори.

Назви мені хоч одну поважну причину чому Захід має продовжувати фінансувати Україну? А тим більше коли Україна(Зеленський) веде себе досить похабно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:02

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:А якщо б побачили це, то зрозуміли, що образити мене з цього приводу -- це у вас з якої стелі виникло
вот не хочешь вас обижать , а вы все равно обижаетесь) на всякий случай наверное

Пояснюю: я не ображаюсь, це я так показую невдоволення.
Бо майже постійно: я про одне, а у відповідь про інше.
І нехай дійсно щось глибоке, але коли починають з серйозним видом аргументувати 2*2 (начебто я цього не знаю), то залишається або демонструвати невдоволення, або вкотре запитати -- так навіщо ви тоді дискутуєте з отим, кому треба вказувати, що 2*2 чотири?

Тому вкотре підкреслюю - ми про різне говоримо. І це не перший раз.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:11

Velz написав:
  andrijk777 написав:[
По пункту 2 не зрозуміло - війна ще рік-два і .... що???? з чого ви взяли що буде "збереження чуть більше території"?
Для мене особисто 2 варіанти:
1. По Трампу - кінець війни, втрати території по ЛБЗ.
2. По команді Байдена - війна ще рік-два(може і довше) і кінець війни, втрати території по ЛБЗ.
Варіанти не айс, але коли вони були айс? По-моєму вони ніколи не були айс.
На рівні держави/президента вже ВИЗНАЧИЛИСЬ! Це варіант 2, тобто потрібні території. Це Зе сказав прямо і відкрито.

Нет, то что Трамп проиграет- очевидно. То есть второй вариант, но не такой как вы и Успих пишете. До 10 лет война, отмена всех отсрочек и прочего,понижение моб.возраста, превращение ближних мегаполисов в руины, включая мой Днепр, Харьков,Запорожье. В лучшем случае по левому берегу Днепра если фронт не рухнет. Если рухнет-посмотрим,возможно введут миротворцев и что-то сохранят. Никаких позитивных сценариев или быстрого развития не ждите. Все будет медленно и очень плохо. Наиболее вероятный пример-Сирия. Не,ну до ноября еще подождать можно, а потом валить нужно без вариантов.

в тебе була гарна думка
Не тема,а помойка и сборище лицемеров. Больше тут писать не буду. Парад диванного двуличия.

чого не тримаєш слова? не чоловік?

друге питання - що тут робиш? тікай. сам кажеш, документи дозволяють.

а ті, хто залишиться, будуть розбиратися з тим, що є. війна на 10 років - розсмішив. звідки в Раші такі ресурси? то-то вони розганяють думку, що треба домовлятися. а ти один з тих, хто це робить. ідіот або за гроші?
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:17

andrijk777 написав:
  pesikot написав:1) Вкид - Зеленського будуть примушувати до миру.

Що означає "вкид"?
Війна триває 2,7 років. Всі ці роки путіна примушували до миру: вводили санкції, виписали арешт, давали Україні зброю, забороняли(як могли) давати зброю пу і т.д.
Очевидно не вдається Заходу примусити путіна до миру.
То що лишається робити Заходу? Якщо гора не йде до Магомета, то Магомет іде до гори.

Назви мені хоч одну поважну причину чому Захід має продовжувати фінансувати Україну? А тим більше коли Україна(Зеленський) веде себе досить похабно.

Захід має робити й далі, що почав - збільшувати витрати на армію й оборону. бо все, мирний період закінчився, щоб ще потім 100 років жити мирно зараз треба деякі країни загнати на відповідне місце.

має фінансувати, бо для Заходу простіше, якщо війна йде на території України. коштує є зовсім мало по західним міркам. якщо Україна програє, війна почнеться на території НАТО
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:18

Успіх написав:
  Mimohod написав:Тай і Успіх би воював далі, тільки якщо вже з дивану.
Ні.
Накуй та війна?
Стільки каліцтв/смертей!!!
Руйнувань...

Кому з пересічних вона потрібна?

як мінімум потрібна тим, хто не хоче опинитися в окупації... Там каліцтв та смертей не менше...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:20

pesikot написав:2) Вкид - припинення війни по ЛБЗ

Чому це вкид? Це сказав Трамп, єдиний який має реальний план.
3) Далі, якщо навіть таке відбудеться. Що буде РПВ по якійсь лінії.
Де гарантії, що война знову не почнеться ?

Немає гарантій і не буде.

А що ти хочеш почути? Таких гарантій ніхто не має, навіть у НАТО. Почитай 5 статтю НАТО для загального розвитку.
4) Захоплені теріторії. Вкид - там гарно жити, ТЦК немає

Це вкид від тебе. Ніхто не говорить що на захоплених територіях гарно жити.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:22

Shaman написав:Захід має робити й далі, що почав - збільшувати витрати на армію й оборону. бо все, мирний період закінчився, щоб ще потім 100 років жити мирно зараз треба деякі країни загнати на відповідне місце.

має фінансувати, бо для Заходу простіше, якщо війна йде на території України. коштує є зовсім мало по західним міркам. якщо Україна програє, війна почнеться на території НАТО

Захід забув тебе спитати що йому робити. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:35

Игорь Алексеевич написав:Отдать террит. значит возможна в дальн. гражд. война которая опять же выгодна тем же генералам. Ведь они не хотят терять бабки и Власть.
Продолжение войны - значит будем терять ещё тер., людей и разрушение инфрастр. Людям горе. Власти по барабану на потери.
Какой из этих вариантов выгоден лично мне. НЕ ЗНАЮ, Два варианта - жопа. Может есть третий вариант у кого то?

А тем временем
На півдні найближчим часом росіяни можуть розпочати активні штурми, - ОУВ "Таврія" Джерело: https://censor.net/ua/n3512088
Кабы уже долетают до центра Запорожья. 4 прилёта и более 20 повреждённых домов в центре города. А если начнут прилетать ежедневно, то город через мес. превратиться в руины.

Кто-то читал это самое джерело? :)
По непроверенным источникам фашисты усилили свою группирову за счет багги (полуспортивных машин с легкими бронелистами?) и поэтому готовы к наступлению на Запорожье? Да это же фуфло полное. Где про танки, БМП и БТР, Шойгу?

Что касается КАБов, то они уступают сильно по мощности ракетам как баллистическим, так и крылатым. Конечно, повредят город Запорожье, но не критично. Вон Харьков КАБами обстреливают уже 4-й месяц и город не стал руинами. Все что разбивают, то отстраивают. Так что не надо тут тень на плетень наводить.

К примеру еще можно вспомнить сколько было вбросов о технике и живой силе, которую кремлевские нацисты собирали перед Харьковом. Ну, и где теперь подевалась эта техника и живая сила?

Я сразу не заметил, но у вас всплыло понятие "гражданская война" - чисто кремлевский нарратив. Продолжаете агрессию называть гражданской войной? Пиздец. Хотя чему я удивляюсь. Тут сообщения в поддержку президента Украины уже тотально удаляются. А идиотские от ботов тщательно оберегаются. Нейтральная маскировочная позиция местных адм/ов в час пик сменяется на истинную прокремлевскую? И это не подозрение.

Ну, это так, небольшие отступление перед следующими фактами.

1. Флер абсолютно права касательно активизации пророссийских ботов не только в телеграмме, тик-токе и инстаграмме, но и на классических форумах. Гляньте сколько голов говорящих топит против Украины, действующей власти. Из этого я делаю вывод, что кремль делает вторую попытку начать подготовку очередного третьего майдана в Украине с целью свержения несговорчивого патриота Зеленского и поставить на его место верного путинца по типу чеченца кадырова.

2. Предвыборные обещания кандидатов в президенты США как и любой другой страны априори лживы для избирателей. Так было всегда. А нам достаточно убедиться трезво оценив действия всех наших президентов до Зеленского. Все брехали. А раз так, то выводы о перспективах Украины в связи с приходом к власти нового президента США делать преждевременно. В каждом случае власть Украины обязана добиться мощной поддержки, без которой росия нас сожрет.

Если принять к сведению лживость предвыборных обещаний кандидатов, то Украину устроит любой президент. У Трампа есть положительные качества, не смотря на его биографию. И у женщины этой наверняка есть стержень в вопросе продолжения удачной для США внешней политики, в состав которой входят приоритет в стабильности, приоритет неотвратимого наказания кремлевским нацистам, развязавшим такую войну с соседним государством.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:40

andrijk777 написав:
  Shaman написав:Захід має робити й далі, що почав - збільшувати витрати на армію й оборону. бо все, мирний період закінчився, щоб ще потім 100 років жити мирно зараз треба деякі країни загнати на відповідне місце.

Захід забув тебе спитати що йому робити. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

оце весь рівень твоєї оналітики :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 вер, 2024 17:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:І я голосував за ШАНС!!!
А з сивочолим - то і шансу не було!

Ти голосував не за шанс. Ти голосував за гарні обіцянки замість потреби працювати.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1007710078100791008010081 ... 14486>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор