|
|
![]() Хом"ячок зробив те, що роблять завжди хом"ячки - навішують ярлики Бо у тебе немає аргументів Тобі нічого мені відповісти Тобі домашне завдання - подумай над тим, що я тобі написав. Може чогось зрозумієшь, а може ні Вибачатись за те, що розбив твій рожевий світ - не буду, не хочу ) ![]() pesikot Я давно тебе ігнорю, але бачу твої пости. Ти 2 рази задавав мені питання. Ну ок, думаю, відповім. Але відразу твоя наступна відповідь - пішло хамство.
Все. Ти вже в бані, йди гуляй.
![]() Президент Сербии заявил, что война в Украине якобы может длиться годами и закончится «по корейскому сценарию»
Возможно он и прав.
![]() Президент Польщі сказав, що війна має закінчитися перемогою України з поверненням всіх її окупованих територій у межах міжнародно визнаних кордонів, включаючи Крим. Хіба він не правий? І шо? Отож. Раніше сьогодні вже написали - ресурси на війну не безмежні в обох сторін. Особливо людські. Повторю те, що раніше писала - війна триватиме максимум до кінця 2025 саме через ресурсний фактор. І ще одне повторю - у 2025 очікуємо президентські вибори, тобто є підстави вважати, що ... ![]() У влади є інстинкт самозбереження... Правда при цьому протилежним фактором є інстинкт збагачення... Тому влада й колихається як лайно в ополонці пливучи то в одну то в другу сторону Напрямок руху влади - залежить від суспільства.... Те що у нас суспільство ЗДОРОВІШЕ в реалі ніж виглядає на форумі - можна визначити проаналізувавши останні дії влади... Візьмемо всього одне рішення Обмеження мобілізувати військовозобовязаних у віковій групі 50-60 років.... В цьому аспекті є дві сторони Політична Економічна... Політично - влада виграла від цього рішення. На пальцях Було 10 млн військовозобовязаних у віці 25-60 років , з цих 10 млн -1 млн в ЗСУ , 1 млн -економічно заброньований, 1 млн відстрочки по стану здоровья.... Виходить що 7 млн ЗА МЕЖЕЮ правового поля з назвою УХИЛЯНТИ.... Проаналізувала влада скільки з бусифікованих віком в 50-60 років залишається в частинах і вирішила-перевести їх в категорію яка ПОТРАПЛЯЄ в правове поле... Отже було 3 млн за владу - 7 млн проти влади Стало (60-50)/(60-25)*7млн=2млн віком 50-60 років потрапили в правове поле 5 млн за владу - 5 млн за межами правового поля На лице стабілізація в суспільстві... Але крім політичних цілей-влада не отримала ніяких економічних дивідентів, а в цих 2 млн як мінімум 1 млн за ПРАВО отримати економічне бронювання легко б заплатив додаткових 5000 грн наприклад військового збору...=5млрд/місяць=60млрд рік Тобто Якби рішення приймав я то воно б було наступним Крок1 - ввести економічне бронювання для вікової групи 50-60 років Крок2 - законодавчо ЗАБОРОНИТИ відправку на нуль ( за виключенням добровольців) в цій віковій групі Крок3 - дозволити (за заявою військовослужбовця) переведення військових віком50+років з нуля в тилові частини Таким чином вся група50+ була б задоволена, бо вона повністю в правовому полі+втрати від переведення з нуля в тил були б мінімальні , бо ті хто на нулі вже якийсь час в дупі бачили прозябання в тилу за 20000 грн/місяць , а ті хто не в стані витримувати навантаження нуля..ті нафік не потрібні на нулі, бо витрачаються бойові ресурси не тільки для виконання бойової задачі, а й для опіки над дідами...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|