Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Нєє, ну смішні ж... ну хоча б 20%... а так обліжки -- наше всьоо, а краще взагалі -- кріпта
Спеціальна пропозиція до ювілею Таскомбанк: обирайте строк вкладу від 3 до 12 місяців та умови виплати процентів — отримуйте 15% річних за депозитом «Строковий»! Умови вкладу: Ставка — 15% річних Виплата % - щомісячно або в кінці строку Строк вкладу — від 3 до 12 місяців Валюту вкладу — гривня Мінімальна сума вкладу — від 1000 грн Вклад можна оформити з 2 жовтня по 11 листопада 2024 року в будь-якому відділенні Таскомбанку або у мобільному застосунку TAS2U.
Amethyst написав:Нєє, ну смішні ж... ну хоча б 20%... а так обліжки -- наше всьоо, а краще взагалі -- кріпта
крипта - немає гарантій оЗдп вже себе показали як НАДІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ОВДП - виплата раз на півроку і деякі БАНКИ жирують на комісіях , наприклад ОТП,ПРИВАТБАНК або ОЩАД депозит - це надійно,щомісячно.
sens написав:ОВДП - виплата раз на півроку і деякі БАНКИ жирують на комісіях , наприклад ОТП,ПРИВАТБАНК або ОЩАД
таа лаана. Підбирайти ж різні айсіни -- разносьте виплати поквартально... навіть по (полуторо)місячно... і буде ж вам щастя А депо мона хіба що на безстроковому.І то під 8..10%, і це точна не Тася
sens написав:ОВДП - виплата раз на півроку і деякі БАНКИ жирують на комісіях , наприклад ОТП,ПРИВАТБАНК або ОЩАД
таа лаана. Підбирайти ж різні айсіни -- разносьте виплати поквартально... навіть по (полуторо)місячно... і буде ж вам щастя А депо мона хіба що на безстроковому.І то під 8..10%, і це точна не Тася
Щоб купити овдп у Дія треба мати картку з грошима , навіть після депозиту це краще ніж з крипти через р2р. Чому ? Бо без ризику для клієнта.
і без шампанського?!! Ніі, я так не можу. Будь-яка невідомість є ризиковою, але коли навчатися і розумітися на новому, то ризик ну дууже часто перетворюється.. на шампанське А БС Неньки вже перетворюється на болото, хоча знайти тама озерця з чистенькою і смачною водичкою ще можна.
і без шампанського?!! Ніі, я так не можу. Будь-яка невідомість є ризиковою, але коли навчатися і розумітися на новому, то ризик ну дууже часто перетворюється.. на шампанське А БС Неньки вже перетворюється на болото, хоча знайти тама озерця з чистенькою і смачною водичкою ще можна.
У мене інша думка, я банки під іншим кутом зору розглядаю. Хочете мати стабільні стосунки з банком , криптою і обмінником - треба з усіма мати ділові відносини.