|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:26
tester7336 написав: budivelnik написав:1 Бідний від багатого в капіталістичному суспільстві відрізняється тільки тим що бідний НЕ ЗМІГ(не захотів) реалізувати свої права на багатство , в той час коли багатий ці права реалізував 2 З використанням яких параметрів Багатий це зробив(голуба кров чи блакитні очі чи розум чи працездатність) - ролі не грає.Він це зробив 3 Точно так само не важливо яких параметрів не вистарчило Бідному(лінь , пристрастя до алкоголю , відсутність освіти , погана працездатність і так далі)... Він право на багатство не реалізував 4 Внаслідок того що Багатих - завжди менше ніж бідних , значить здобуття багатства потребує від останніх більше зусиль , а раз так то не дивно що ці зусилля ВРАХОВУЮТЬСЯ Державою, яка підтримує БІДНИХ виключно за податки БАГАТИХ
м’яко стелиш та спати жорстко.
З якого будуна ти вирішив що я буду тобі стелити? Як сам собі постелив - так і спати будеш tester7336 написав:а де пункт що ти хочеш щоб бідні захищали статки багатих?
А з якого будуна ти вирішив що я маю за таких люмпенів як ти переживати? Капіталізм-кожен за себе. Коли ти все пропив-я ж не повинен тобі соточку організувати на опохмел? сам мізки пропив - сам думай за рахунок чого опохмелитись tester7336 написав:чи ти вже з синами на фронті та захищаєш свої статки? чи створив ЧКВ для захисту своїх статків від бурятів?
А от про ЧВК -ти якраз потрапив в саму точку. Отже 1 Є те що я маю робити Я займаюсь бізнесом і плачу податки ..в розмірі вище середніх по Україні на особу 2 Є те що я можу не РОБИТИ, але дивлячись на наших союзників - я роблю Тобто такі як ти мені до дупи Ви для мене нічого не зробили , а раз так , то якщо ви захворієте - то це ваше питання чию нирку ви продасьте першою щоб купити ліки.. Але я гуманіст.. Тому крім сплати податків - плачу ще й донати , які в принципі практично рівні сумам податків... Тобто таке собі фінансове ЧВК( США і Європа робить те саме, саме не воює , а грошима допомагає...) При цьому Допомога від США і Європи - становить менше 1% від їх ВВП Розмір моїх донатів більше 20% від МОГО ВВП То що Ти як штатний 3,14добол можеш і далі мені задавати питання про мої дії і дії моєї сімї...але ТІЛЬКИ після того як озвучеш АНАЛОГІЧНУ інформацію про себе.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:28
Bobua написав:А квитанція про сплату 250тис.гривень -- була би 100% підставою для звільнення і бронею на рік.
Я двома руками ЗА...але я не Зеленський і навіть не Гетьманцев.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:30
flyman написав:за мрію про філіпінку
ну ты ж за мрию не идешь филлипинки нужны живые, поближе к окопам, и в ассортименте как в вермахте 2мв
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:31
budivelnik написав:Капіталізм-кожен за себе.
нарешті допетрало. то йди на фронт і захищай себе. чого ти про бронювання тут розвиступався?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:35
tester7336 написав:нарешті допетрало. то йди на фронт і захищай себе. чого ти про бронювання тут розвиступався?
Та хз хай бронюються, з поганої собаки хоть шерсті клок. Всеодно за хабарі відкупляться
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:41
Banderlog написав: tester7336 написав:нарешті допетрало. то йди на фронт і захищай себе. чого ти про бронювання тут розвиступався?
Та хз хай бронюються, з поганої собаки хоть шерсті клок. Всеодно за хабарі відкупляться
так народ тому й тікає від мобілізації. бо не хоче бути цапом відбувайлом. війна закінчиться і знову заспівають стару пісню що кожен сам за себе. тільки один буде здоровий і при статках а інший каліка без грошей.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:45
tester7336 написав: Banderlog написав: tester7336 написав:нарешті допетрало. то йди на фронт і захищай себе. чого ти про бронювання тут розвиступався?
так народ тому й тікає від мобілізації. бо не хоче бути цапом відбувайлом. війна закінчиться і знову заспівають стару пісню що кожен сам за себе. тільки один буде здоровий і при статках а інший каліка без грошей.
ну, социал-дарвинизм он такой - неприятный для тех, кто за бортом остался..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:48
flyman написав:По версії Демури Порошенко з точки зору історичної перспективи найкращий Президент України (з недавнього ефіра з Шелестом)
1. Не знаю як найкращий, але освітньо кваліфікаційний рівень Бариги ПАП найбільш відповідав посаді президента. Це факт. 2. З 24.02.22 яйця Демури знаходяться в тисках ФСБ чи хто в них зараз за пропаганду відповідає.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:49
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:sashaqbl А чому я маю захищати активи мудака який купив довідку, щоб утекти?Вы, наверное, пассивы имели в виду? - активы с собой вывозят - их защищать не нужно . И, вроде, тут постоянно пишут, что буряты далеко не за активами прут?..
та ви що? коли вивозили взагалі не пощипали? судячи з емоцій до держави - добряче. не як Остапа Бендера, але суттєво якщо так переймаєтесь щодо того, за чим пруть буряти - уважно подивиться навколо - там біля вас вистачає своїх турків-сирійців 
вы там с sashaqbl разберитесь кто от кого и кого защищает...
оце правильні слова - розберемося. а тобі треба розібратися - хто має більше прав на допомогу: ти чи сирієць, який приїхав кілька років тому, а й досі немає таких прав. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 767 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 05 жов, 2024 18:51
tester7336 написав: budivelnik написав:1 Є те що я маю робити Я займаюсь бізнесом і плачу податки ..в розмірі вище середніх по Україні на особу
Ти штатний 3,14добол бо хочеш щоб за твої копійки інші шли калічилися та гинули.
Все просто должно быть. Собираем майдан, тупо всех сгоняем в одно место и задает прилюдно вопрос Зеля там. Каждому. Продолжаем войну- "да"-сразу под конвоем в окоп. За базар нужно отвечать. Почему я сижу в Днепре,за 100 км от фронта и никого туда не гоню? Потому что добрый? Нифига. Потому что я умный.И читал историю. Рано или поздно в топку войны будут брошены все.Брони,отсрочки,инвалиды-пойдут все,люди единый невосполняемый ресурс, остальное дадут.И тот,кто сейчас считает что бедный унтерменш должен воевать,а он налоги типа платит-рано или поздно будет гнан батогами в окоп,так как денег льют в поряде,чхать они на те налоги хотели. Так что дело тут не в моральных качествах а в неспособности мыслить хоть на два-три года вперед.Читайте на ночь историю Фольксштурма и молитесь богам,что бы это как-то закончилось без вас. Но не закончится. Даже план вступления в НАТО без оккупированых территорий в ОП назвали "маячней". А отступление на Донбассе- "тактикой истощения". Ну удачи,че. Який пип,така й молитва..
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|