Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
«Середня ціна квадратного метра у Києві за шість місяців впала на 2,36% або на 1388 грн. Якщо раніше вона становила 58 736, то зараз уже 57 348 грн. Про це повідомляє M2bomber.»
The_Rebel написав:Також думаю, що незважаючи на підкріплення зі сходу в останні роки, у 2008 році (до осені) був пік по населенню та відповідно кржн за всю історію міста. І можливо його вже не вдасться повторити у цьому сторіччі. Якраз жив у ті часи на Лівобережці, добре пам'ятаю тих "піхуїв". Поїзди приїздили вже повністю забиті, при відкритті дверей сила стиснення натовпу "випльовувала" ще 2-3 людей з попередніх станцій, які даремно намагалися потрапити назад у вагон. А ще ж були ми) Піхуї діяли наступним чином - синхронно розганяли натовп і в такт на швидкості впихували у вагон. Самій людині не було шансів зайти, лише якщо позаду тебе пронесли потоком інші. Але якщо це втиснення відбулось занадто рано до закриття дверей, то зворотній розжим пружини виштовхував тебе назад
тут скорее развитие мелкого бизнеса привело к размазыванию рабочего графика, и все стали не одновременно ездить просто. плюс больше машин, маршруток, работы поближе к дому, опять же. в том же Чернигове в начале 2000-х троллейбусы ездили забитые в час пик, а в 2010-х уже свободно можно было зайти в любое время, при том что их самих стало меньше. даже пешеходные тропы поиссякли по дворах.
kingkongovets написав:«Середня ціна квадратного метра у Києві за шість місяців впала на 2,36% або на 1388 грн. Якщо раніше вона становила 58 736, то зараз уже 57 348 грн. Про це повідомляє M2bomber.»
ihorkyiv написав:Прочитав статейку, зачепила фраза:" ціни на ринку нерухомості продовжують шокувати, столична нерухомість не збирається дешевшати". https://bigkyiv.com.ua/za-1-kv-m-u-doro ... deshevomu/ Згадалося дійсно шокуюче минуле - з 2007-го до листопада 2008-го. Ось тоді справді ціни мене як власника квартир і орендодавця приємно шокували. Душу лоскотала надія, що цей пік назавжди. За 1-к хрущ, двері під"їзду якого відкривалися умовно прямо в метро, пропонували негайно готівкою 100 тисяч євро. Ага, зараз. Хто ж вам продаватиме качку, яка несе золоті яйця? ). А нині який же це шок, коли пропонують ті самі 3000 євро за квадрат, тільки у тарянах, тетрісах і джеках. Ех, "все минає, рідна, все минає", "тих вже нема, а ті - далеко".
А скільки оренда була такого щастячка в 2007-2008 ? Євро 500 платили ?
Думаю 600 баксів, знімав у 2012 на хоревій на Подолі біля іспанського посольства - 600 баксів однокімнатну, двокімнатну на Подолі в новому будинку здавав за 1200)
ihorkyiv написав:Прочитав статейку, зачепила фраза:" ціни на ринку нерухомості продовжують шокувати, столична нерухомість не збирається дешевшати". https://bigkyiv.com.ua/za-1-kv-m-u-doro ... deshevomu/ Згадалося дійсно шокуюче минуле - з 2007-го до листопада 2008-го. Ось тоді справді ціни мене як власника квартир і орендодавця приємно шокували. Душу лоскотала надія, що цей пік назавжди. За 1-к хрущ, двері під"їзду якого відкривалися умовно прямо в метро, пропонували негайно готівкою 100 тисяч євро. Ага, зараз. Хто ж вам продаватиме качку, яка несе золоті яйця? ). А нині який же це шок, коли пропонують ті самі 3000 євро за квадрат, тільки у тарянах, тетрісах і джеках. Ех, "все минає, рідна, все минає", "тих вже нема, а ті - далеко".
А скільки оренда була такого щастячка в 2007-2008 ? Євро 500 платили ?
Думаю 600 баксів, знімав у 2012 на хоревій на Подолі біля іспанського посольства - 600 баксів однокімнатну, двокімнатну на Подолі в новому будинку здавав за 1200)
У 2007р. на початку року на Лівобережці (Луначарського) 2к панелька убита в хлам здавалася нам одним п'яничкою за 500 дол. І якась у нього чуйка була - продав весною 2008р. за 125тис. Але там до метро 15-20 хв іти, не так і близько. Вже весною 2008р. вдалося зняти таку ж убиту 2к панельку, але далеко від метро (Березняки) та за 700 дол. Осінню того ж року довелося з'їхати, власник щиро не розумів як це так ціна в Дол на його "квіточку" могла впасти і чому це ми пропонуємо йому якісь там гривні. Адже нерухомість в Києві може тільки рости, іншого не передбачено законами Всесвіту
mmmkiev4 написав:ihorkyiv вот моє питання: Всем добрый день. Подскажите пожалуйста, какие есть подводные камни при покупки квартиры по доверенности? Я понимаю, что сейчас многие выехали за границу и пока не могут (не собираются) приехать сюда (боятся ТЦК и тд..), поэтому что то наверное продается по доверенности. Так вот, реэлторы говорят, что это все норм и проблем в будущем не будет, но обзвонив пару юр фирм, то те говорят что есть нюансы и лучше покупать не по доверенности. Хотелось бы услышать ваше мнение, желательно с примерами, если такие есть. Заранее всем спасибо.
The_Rebel написав:Також думаю, що незважаючи на підкріплення зі сходу в останні роки, у 2008 році (до осені) був пік по населенню та відповідно кржн за всю історію міста. І можливо його вже не вдасться повторити у цьому сторіччі. Якраз жив у ті часи на Лівобережці, добре пам'ятаю тих "піхуїв". Поїзди приїздили вже повністю забиті, при відкритті дверей сила стиснення натовпу "випльовувала" ще 2-3 людей з попередніх станцій, які даремно намагалися потрапити назад у вагон. А ще ж були ми) Піхуї діяли наступним чином - синхронно розганяли натовп і в такт на швидкості впихували у вагон. Самій людині не було шансів зайти, лише якщо позаду тебе пронесли потоком інші. Але якщо це втиснення відбулось занадто рано до закриття дверей, то зворотній розжим пружини виштовхував тебе назад
тут скорее развитие мелкого бизнеса привело к размазыванию рабочего графика, и все стали не одновременно ездить просто. плюс больше машин, маршруток, работы поближе к дому, опять же. в том же Чернигове в начале 2000-х троллейбусы ездили забитые в час пик, а в 2010-х уже свободно можно было зайти в любое время, при том что их самих стало меньше. даже пешеходные тропы поиссякли по дворах.
Может причин тут несколько, про Чернигов
Развитие маршрутного транспорта, перестали ездить на троллейбусах в 2010-х И покупки личного транспорта
А сейчас, всех много на дорогах ... и проехать всем трудно Все одинаково едут медленно
Давайте до нашої нерухомості. Ціни КРЖН зараз відповідають рівню 2003 року. 1к 35 м2 залізобетону середній поверх, з ремонтом біля метро - за 40 000 можна взяти. До війни було 50000+. Ремонт зараз "в подарунок" - як я і попереджував. В 2001 можна було купити квартиру в Києві без ремонта біля метро за 15 000 доларів. Проміжний етап - 25000 доларів за квартиру без без ремонта або 30 000 за квартиру з ремонтом. І такі ціни ми побачимо в 2025, вже скоро. Їлітна нерухомість - та здешевшає в 3-5 разів. Доки клоуни не рознесуть і не просеруть все в пух і прах.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 09 жов, 2024 13:12, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:Давайте до нашої нерухомості. Ціни КРЖН зараз відповідають рівню 2003 року. 1к 35 м2 залізобетону середній поверх, з ремонтом біля метро - за 40 000 можна взяти. До війни було 50000+. Ремонт зараз "в подарунок" - як я і попереджував. В 2001 можна було купити квартиру в Києві без ремонта біля метро за 15 000 доларів. Проміжний етап - 25000 доларів за квартиру без без ремонта або 30 000 за квартиру з ремонтом. І такі ціни ми побачимо в 2025, вже скоро. Їлітна нерухомість - та здешевшає в 3-5 разів. Доки клоуни не рознесуть і не просеруть все в пух і прах.
Є варіанти цін 2021 року. Наприклад https://www.olx.ua/d/obyavlenie/2-k-kva ... Vo9Hb.html Стара панель повністю під ремонт за 60 біля ППС на Дарниці. Хтось ще живе старими звичками. І такого повно якщо продивитись оголошення.