Успіх
Це якщо військова прокуратора до того часу не «збудиться». Тоді такса (якщо вона взагалі спрацює) буде зовсім іншою.
Нє, прикольно, «хоть поржом», ставай на лижі! Запасся попкорном,
Почав як вуж на сковороді! Або як чоловік Флер))
1. Зразу видно що ти засцяв! 2. Якщо я появлюсь з новим ніком, нехай Фейслес скаже на загал/викриє мене! 3. Пропонуй свій варіант/як тобі доказати, що я буду у Львові? Від 5 до 10 років… «хоть поржом» Успіх
«Засцяв»- відмінне слово щодо «лижника». Але воно тебе поки що не стосується. Я почекаю. Последний раз редактировалось Hotab Чт 17 окт, 2024 19:17, всего редактировалось 2 раз(а).
За крок до перевороту думок©Дякую! Тут он на днях один, з яким я копав, підкинув одну цікаву думку! Каже, а що, якщо сзч - це така специфічна демобілізація? Дивись, каже: - зарплату і премію за останній місяць платити сзчешнику не треба! - взагалі, при звільненні там якісь оздоровчі виплати мають бути і т.п. - а так, нічого платити не треба! - може і пільги ще скасують... Одним словом для держави саме така "демобілізація" більш вигідна, ніж якби по справжньому звільняли! Профіт! Що ж ви такі не уважні?! Читайте виділене шевелячи губами! >>>
Успіх
Розуміеш , успіх , ти така людина що ніколи не пропадає . Ти підеш на будь що, щоб тебе бачили і хтось казав , що ти зробив несподіване , неможливе , доскональне .......(у нас на форумі таких хоть греблю гати ) Навіть інвалідність жінки . А потім ти будеш всіх повчати , як треба воювати , чи ще щось , накшталт того як треба копати бліндажі не забруднив одяг . Твій хід з фото, де після розриву вибухівки написано твое ім,я , мав враження на багатьох з цього форуму , особливо на ухилянтів . Бо вони ссяться від одного враження . Ну то нехай тобі пощастить і ти підеш у високі гори і полонини , шукати інших " почітателей" твого таланту . Під час виступу на Мюнхенській безпековій конференцій 19 лютого президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не отримала гарантій безпеки, які обіцяли їй за Будапештським меморандумом в обмін на відмову від ядерної зброї. Але як і чому Україна, успадкувавши третій за величиною ядерний військовий потенціал після розпаду СРСР, стала без’ядерною? І чи реально – як пропонують деякі крайні праві політики і дехто в соцмережах – знову набути ядерну зброю на тлі російської агресії?
У промові в Мюнхені, яка отримала схвальну реакцію і в Україні, і аплодисменти в залі після виголошення, президент Володимир Зеленський також ініціював – вчетверте, за його словами, – консультації у рамках Будапештського меморандуму. «Якщо вони не відбудуться або за їх результатами не буде конкретних рішень щодо гарантування безпеки нашої держави, Україна матиме повне право вважати, що Будапештський меморандум не працює і усі пакетні рішення 1994 року були поставлені під сумнів», – додав Зеленський. Дехто сприйняв це як такий собі натяк на можливість відновлення ядерного статусу в разі, коли країни Будапештського меморандуму (США, Британія та Росія), підписаного 5 грудня 1994 року, не нададуть гарантій безпеки Україні, територіальна цілісність якої була порушена Росією в 2014 році. Франція та Китай приєднались до Будапештського меморандуму пізніше. Щось не зрозумів Я пишу що треба САМОМУ робити і тоді інші МОЖЕ допоможуть А ви пишите - ми чекали... Чого чекали? святого нігде? Тому Німцям(корейцям) допомагали щоб захиститись від комуняк Чехи/словаки/поляки/прибалти - звільнившись від опіки комуняк - відразу попросились в НАТО Китай - це гарна картинка де всі бачать 400 млн які живуть краще ніж ми і ніхто не хоче бачити як 1 млрд живе ще в 19 столітті А чого Ви хотіли від Заходу? В НАТО населення не прагнуло , до ЄС відносилось скептично , на 10 році війни йдуть дебати про мову/віру агресора.... То чого Ви вирішили що в такий роздрай хтось БУДЕ вкладатись? Цьому хтось це навіщо? Експлуатувати українців як китайців чи африканців- не вийшло навіть в азірова з бандюковичем а платити європейські зарплати напівсовкам - також не хочеться
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 0
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||