|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 19 жов, 2024 22:31
tumos написав: detroytred написав:Я не розумію про що ви.
Чтобы понимать, надо ознакомиться с первоисточником. Здесь вы уже определились. Ваши дальнейшие рассуждения нет смысла обсуждать.
Це більш, ніж очевидно. Як ви можете обговорювати мої міркування на базі кейнсіанства стосовно конкретного твердження академіка Варги про кейнсіанство і монополістичний капіталізм, якщо по вашим же словам "В прочем, справедливости ради надо сказать, что я в свою очередь не вникал в теорию кейнсианства." Я-то заяву Варги розглядаю вивченим мною інструментарієм кейнсіанства, а ви чим?)) Оцінкою Кейнса Варгою)), яку ви попутно зустріли, коли шукали документи про дискусію в комакадемії? На жаль я піддався на оцей ваш тролінг. Предметом було кейнсінаство і монкапіталізм. Я аргументував, спираючись на кейнсіанство. В кейнсіанство ви не внікалі... Але тролили знатно. Плавненько переключившись з предмету на мене. І до речі, так само було і по сєкрєткє, і по іншим попереднім дискусіям з вами.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 жов, 2024 22:42
prodigy написав: detroytred написав:А більшість працює і боронить країну. навіть, де її мало бути найменьше-вата в достатній кількості звісно, мати паспорт і бути саме громадянином країни-це різні речи (особливо це болисно визнавати у нас, скільки у нас падлюк (і не тільки на півдні і на Донбасі) Павел Дуров має французський паспорт, та який він француз Ось ціваве відео про то, чому Нетаньяху відданий путіну [youtube]o8WfUXUhNN0...
Крайне примитивно, на мой взгляд. + какой-то крайне гипертрофированный взгляд на роль РФ и лично Путина в мире и мировом терроризме.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 19 жов, 2024 22:44
Faceless написав:в розмірі 80 % суми їхньої заробітної плати
А там ще треба подивитись з якої саме їхньої заробітної плати. Може з останньої. А саме в останню можна накидати чогось додатково.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 жов, 2024 22:50
budivelnik Вы опустили цитату из "Давньої казки". А она была написана за четверть века до 1917 - в 1893 году.
И я не говорил, что "В Україні все є". Так что "Приписати опоненту СВОЇ твердження" это ваш метод.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 19 жов, 2024 22:54
fler написав:Сі Цзинпин закликав армію готуватися до війни. Повідомляється, що він відвідав бригаду ракетних військ та заявив, що "військові повинні всебічно посилити підготовку до війни та забезпечити військам належну боєготовність". Кілька днів тому Китай провів великомасштабні навчання навколо Тайваню.
Интересно на кого он собрался напасть? Начинаю подозревать, что экономические санкции станут основной причиной третьей мировой войны. Это как в присказке: не везет мне в карты - повезет в любви! Страны, попавшие под экономические ограничения, могут попытать счастья в грабительских войнах против более успешных в экономическом смысле странах. Так, мысли на пьяную голову.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 жов, 2024 23:08
ЛАД написав:И я не говорил, что "В Україні все є".
Дослівно дейтройт заявляв що у нашого населення море капіталів і не вистарчає тільки правильного розподілу Ви так само двома руками за правильний розподіл - тому я вас і обєднав в одне. З моєї точки зору що ви переконаний совок, що дейтройт переконаний читач без реального досвіду - шкодите Україні і її народу однаково. Ви шкодите своїм НЕ ВСЬО ТАК АДНАЗНАЧНА дейтрой - заявками що він населення нічого не залежить і потрібні тільки закони.... Для вас обох простий приклад Гляньте на народжуваність в Україні по рокам і порівняйте як на неї впливала зміна правил по виплатах за народження... Зміни були суттєві... але НАСЕЛЕННЯ до цих змін відносилось паралельно(крім циган і інших люмпенізованих верст ) і приймала рішення САМОСТІЙНО Тобто цей приклад доводить На своє майбутнє кожен окремо впливає самостійно на 70-90% ..і тільки на 10-30% на людину впливає зміна законодавчого поля і поведінка оточення. Саме тому стабільні зміни відбуваються еволюційно на протязі поколінь, а різні соціальні експерименти які так люблять проводити диктаторські режими а-ля комуністи членіна, мао, кастро,пол-пота чи нацисти гітлера - просто заводять суспільство на манівці , звідки просто важче вибратись на нормальний шлях
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 жов, 2024 23:18
budivelnik написав:Дослівно дейтройт заявляв що у нашого населення море капіталів і не вистарчає тільки правильного розподілу
Я вказував, що капітал в нашому ринку є. Але умови в ринку стримують його розвиток. Нема сприятливих умов для його обороту з прибутком. Я постійно вказую на потребу сприятливих умов для капіталу. А не на розподіл. Той же пенс міг би вкластись у видобуток нафти-газу в Полтаві. І прирощувати капітал. А не тільки оті хлопці прирощують свій. Ще й з офшорами.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 19 жов, 2024 23:29, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 жов, 2024 23:29
tester7336 написав: pesikot написав:Але є одне але ... І група - це 100% втрати можливості працювати. Працювати не може, взагалі ІІ група - це 75% втрати можливості працювати.
шо тут сказати. прокурори у нас герої. ЗІ знаю особистий кейс 2 група. нічо так себе почуває. бухає, спортом займається 
прокуратура вообще норм контора, пока народ пересчитывает миллионы в шухлядах начальников МСЕК и тд, эти спокойно сидят себе, получают из бюджета неплохие деньги, обвешаны льготами и гарантиями хорошей жизни. в скандалы не попадают, на тупой коррупции не попадаются (все таки, с образованием), пенсии имеют, всякие брони и тд. вот уж где теплые местечки для спокойной размеренной жизни 
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 19 жов, 2024 23:31
detroytred написав:Я вказував, що капітал в нашому ринку є.
2 Я приводив стан депозитів budivelnik написав: .... Друге - у нас не всюди є навіть таке примітивне як каса взаємодопомоги.... Тобто в нашого населення - ВІДСУТНІ вільні гроші Депозити населення на вимогу - 830 млрд грн ( 20000 грн на людину) Депозити населення на термін 1-2 роки - 116 млрд грн ( 3000 грн на людину) Депозити населення на термін більше 2 років - 11 млрд грн ( 300 грн на людину) , а якщо взяти за основу що 30% населення володіє 70% депозитів( може бути 20 на 80, або 10 на 90) що ще гірше. То кому потрібні ці мізерні суми?
Тобто це не капітал, це сміх крізь сльози.. але нашому теоретику заважає відсутність Фондового ринку...а те що для ринку потрібні ще й гроші - до нього ніяк не дійде Згідно вікіпедії ВСЯ українська промисловість в 2007 році коштувала 129 млрд доларів ( і при цьому вона генерувала під 100 млрд доларів ВВП - що досить хороший результат для таких мізерних капіталовкладень) Всі українські депозити населення строком більше 1 року - 3 млрд доларівВсі гроші за межами банків у гривні - 19 млрд доларівТи хоч розумієш мізерність цих сум? ти розумієш , що якщо нічим торгувати - то будівництво додаткової площадки для торгівлі - кількість товарів не збільшить.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 19 жов, 2024 23:41
Ти ж сам голосиш, щоб давали змогу богатіти тим, хто може. А не кожному з 3 гривнями в кишені. Ти розумієш, що люди купляють зайве авто тощо, бо не мають інструменту приростити капітал? Або оті матраси? Вони від чого? Від яких умов?
Да і оті офшорники куди свій капітелець дівають?
Звісно, що і інвестиції зарубіжні потрібні для ринку. Чим більше, тим краще. А не йдуть чому? Бо умови в ринку.
Зроби умови в ринку, то гроші підуть. З усього світу. Гроші йдуть туди, де є умови... А в нас умов нема сприятливих. Навпаки. То чому?? гроші-то підуть.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 19 жов, 2024 23:46, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|