Letusrock написав:Якщо вони обоє так і будуть безкомпромісно потужними до кінця, то вибори (якщо вони будуть) виграє будь-який реаліст, навіть пес патрон
Не будет выборов. Наш цар- Володимир Перший и ныне,и присно,и вовеки веков.
Президент Словаччини Пеллегріні після візиту в Німеччину підтвердив що "зійшлись в тому, що на сьогодні можливість підняття питання про вступ України - нереалістичне". І так само назвав інші пункти плану "суперечливими".
от чому зарплату піднімають силовикам а не вчителям. кругом одні вороги, провокатори, іпсошники і т.д.
Нещодавно тут писали, як принципові громадяни протестують проти дій ТЦК і спалюють їм авто ...
А виявилось, що принциповості не було, а було за гроші із-за поребріка Но кого вже цікавять такі нюансі, коли накинув раніше )
Аналізуючи активність бурятів в пікселі, не можна виключити, що якийсь відсоток (і можливо - немалий) спалених автівок були знищені ідейними підпалювачами. Просто про такі ідейні підпали дуже "не вдобно" розповідати в новинах, тому у всіх випадках фігурують "запорєбрікові наймачи"
от чому зарплату піднімають силовикам а не вчителям. кругом одні вороги, провокатори, іпсошники і т.д.
Нещодавно тут писали, як принципові громадяни протестують проти дій ТЦК і спалюють їм авто ... А виявилось, що принциповості не було, а було за гроші із-за поребріка Но кого вже цікавять такі нюанси, коли накинув раніше )
А до чого тут спалені авто? Я не вірю в мітинги, бо всі активісти або на фронті або закордоном або мертві або перекинулись у перший сорт. А жінки проти прокурорів-інвалідів не потягнуть
Президент Словакии Петер Пеллегрини заявил, что вопрос о вступлении Украины в НАТО является нереальным.
«Мы сошлись с канцлером Шольцем во мнении, что сегодня вопрос о вступлении Украины в НАТО не находится даже «на столе», и даже не может попасть туда, он является нереальным».
Вступати як? З кордонами 91, чи по ЛБЗ, чи по Дніпро, чи cмугу 450км від зх. кордону щоб брали сигнал радари ПВО партнерів з Румунії/Польщі (by Чаплига)?
Letusrock написав:Якщо вони обоє так і будуть безкомпромісно потужними до кінця, то вибори (якщо вони будуть) виграє будь-який реаліст, навіть пес патрон
Не будет выборов. Наш цар- Володимир Перший и ныне,и присно,и вовеки веков.
Letusrock написав:от чому зарплату піднімають силовикам а не вчителям. кругом одні вороги, провокатори, іпсошники і т.д.
Нещодавно тут писали, як принципові громадяни протестують проти дій ТЦК і спалюють їм авто ... А виявилось, що принциповості не було, а було за гроші із-за поребріка Но кого вже цікавять такі нюанси, коли накинув раніше )
А до чого тут спалені авто? Я не вірю в мітинги, бо всі активісти або на фронті або закордоном або мертві або перекинулись у перший сорт. А жінки проти прокурорів-інвалідів не потягнуть
Це ж ти написав виділене зверху А як я тобі нагадав, що спалювали авто за гроші, то дав заднюю І вже не віришь в мітинги
За даними розвідки, анонімні акаунти у меседжері Telegram шукають людей, котрі за гроші згодні вийти на псевдомітинги, спрямовані на дискредитацію військово-політичного керівництва України, зокрема її спецслужб.
"Тих, хто купується, просять знімати фото та відео з провокативних акцій, аби створити "картинку" з метою суспільної поляризації та створення напруги всередині України", – додало відомство.
Авто спалювали за гроші і на "мітинги" теж за гроші із-за поребрику
ЛАД написав:Про ваш "улюблений РПВ" він, дійсно, прямо нічого не сказав. Але все, що він сказас явно суперечить будь-якому РПВ. "нема компромісів по територіальної цілісності", "по потужності української армії", "країна отримає запрошення (до НАТО) в межах міжнародно визнаних кордонів". Якщо "ніяких компромісів", то про які перемовини і який РПВ можна казати? А "позиція партії" це позиція самого Порошенка. Ви вважаєте реалістичним: "сьогодні ми маємо мобілізувати всі зусилля і попрацювати до 4 грудня для отримання запрошення"? Ні, щодо "маємо мобілізувати ... і попрацювати" я згоден, але отримати 4 грудня запрошення до НАТО... Це із області фантастики.
А РПВ тут яким боком? Наскільки я розумію, то Порошенко має на увазі, що в нашому запрошені до НАТО повинна фігурувати держава Україна, а не так як в рекламі "крім ТОТ і зони активних бойових дій". Запрошення лише перший крок, а вже гарантії НАТО можуть стосуватися лише частини нашої території, це вже як домовимось. Наприклад, гарантії НАТО не стосувались Фонклендських островів, які захопила Аргентина. Можна зрозуміти позицію Порошенка. На відміну від Зеленського, він розумів реальність небезпеки, і доклав багато зусиль, щоб ми стали членом НАТО, хоча він там трохи перебільшує потужність цього блоку.
Ну це само собою. Мати завжди буде вигороджувати своє улюблене дитя, а я свого улюбленого президента.
Эта фраза квинтэссенция вашего поста. Вы даже не обратили внимание на "нема компромісів". Если их "нема", то о каком вашем "улюбленому РПВ" может идти речь? Можно не сомневаться, что в "запрошенні до НАТО" будет "фігурувати держава Україна", но в тех рамках, которые будут согласованы. Никто не будет "запрошувати" в границах91. И получить "запрошення 4 грудня" вы оцениваете как реально возможное? "багато зусиль докладає" и Зеленский. Может, даже больше, чем Порошенко. И сегодня такая необходимость очевидна всем и в Украине, и вне её. И что толку?
Та і взагалі. "Вечно вчерашние". Все той же "армовір". Він навів приклад Черкас. Так розумію, це про - "Бійки за спадок Софронія. Що сталося у Черкасах, де люди билися за головний храм міста" - https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cq8xj1z5ldlo. Це саме те, що сьогодні потрібно? Нам сьогодні не вистачає тільки сутичок всередині країни на релігійному ґрунті.
А що не так?
А что так? Нам сьогодні не вистачає тільки сутичок всередині країни на релігійному ґрунті? Или столкновения в храме вызвали "агенты Путина"? И что будут думать и говорить прихожане УПЦ? Вы всерьёз полагаете, что этот захват организовали истинно верующие прихожане ПЦУ? Мне, как неверующему, глубоко безразлично, кому принадлежит этот или любой другой храм, но разжигание розни ещё и по этому поводу нам точно не нужно. Может, ещё Варфоломеевскую ночь устроим для развлечения?
Чому ми ходимо і просимо ATACMS, маючи ракети “Нептун”, які були поставлені на озброєння моєю командою під час моєї каденції, яка так само б’є на 300 кілометрів, а свою ефективність довели неодноразово. ........Чому ми питаємо дозволу, щоб нам хтось дозволив бити по Росії?
Не буду порівнювати ТТХ цих ракет і доцільність використовування "Нептунів" по дальнім наземним цілям, але тільки одне питання - ми в змозі випускати достатню кількість "Нептунів"? Дуже сумніваюсь. І на застосування тих же дронів великої дальності ми дозволу не запитуємо і нам ніхто цього не забороняє. І ми їх використовуємо. Там ще є багато чого, але досить і цього.
За Телеграм нічого сказати не можу, навіть не користуюсь, бо "вічно вчорашній". По ракетам все правильно, навіть Паляниця це розробка попередників, Турчинов рулить.
Ладно, телеграм опустим. А что правильно по ракетам? Не знаю, откуда вы взяли, что "Паляниця це розробка попередників" и причём тут Турчинов:
Розробка "Паляниці" велася півтора роки. В інтерв'ю Associated Press міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що вартість виробу менше 1 млн доларів, і ведеться робота над тим, щоб ще здешевити виробництво. Решту характеристик засекречено.