50 там. Пілот рівня «управління ескадрильї» на аналогічному ШПК буде 70 мати (це на радянській техніці..а на західній , в ГУР та інших цікавих місцях - там інше) . Воєнком - ні, лише 50 Але ж до чого тут його з/п, якщо він живе не на неї.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 30 жов, 2024 22:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Якщо не зупинять війну в найближчі півроку, то цей дощ надовго.
Арестович в аналізі фронту, каже про чотири відрізки у яких у нас намічаються проблеми, та які ми втратимо, про курахівську англомерацію, біля місяця ("два-три тижні" (с))
А продавлюють фланги, тому що там ТРО або неелітні частини.
Забезпечуються технікою та ін. не всі однаково...
Орки пишуть в себе, що в нас з-за кордону терміново перекидуються чотири бригади, які проходили навчання. Для стабілізації фронту.
Hotab написав:Але ж до чого тут його з/п, якщо він живе не на неї.
Тому що вірогідність в недалекому майбутньому бути цілим здоровим і на свободі, у бійця в окопі значно вища ніж у районного военкома.
Нічого воєнкому не загрожує. Бойовий хомʼяк УА через місяць буде з Гамбурга дулі крутити і діла до воєнкома у нього не буде. У кого з присутніх ТУТ буде діло до нього?? Називай ніки?? Правильно, ти живеш в обіймах свого маразму і вологих мрій.
Якщо пілот гелікоптера буде думати про можливі ризики він мабуть літати перестане.
Це десь в аналах «інциклопедія багатопенісного ленлорда» таке пишуть? Запамʼятай, бойовий ленлордний хомʼяк раз і назавжди. Пілот ще в 19 (зараз вже в 17) вперше собі каже «та і мать його туди, життя одне». Коли вперше сідає сам в літак (вертоліт) і піднімає в повітря машину, усвідомлюючи що у нього десь через раз виходить все , і це з інструктором. А тут треба сісти, глянути назад в інструкторську пусту кабіну і зрозуміти «пздць, якщо не ти, то ніхто вже не допоможе». І зробити це. А потім далі робити це багато разів, але перший раз запамʼятати назавжди. А ти дід повидловий розказуєш, щоб робили б пілоти якби усвідомлювали ризики. Вони їх щодня усвідомлюють.
До речі, серйозна цифра: *У Великій Британії підготували 200 українських льотчиків, які пілотуватимуть винищувачі F-16. Про це розповів заступник Міноборони країни Люк Поллард на своїй сторінці в соцмережі X.
"Сьогодні відбувся останній випуск українських пілотів з RAF Elementary Flying Training", - ідеться в пості ВПС Великої Британії в соцмережі X.* https://www.unian.ua/war/ukrajinski-pil ... 96803.html Правда, їм ще готуватися на конкретних бойових літаках, але сама цифра! Ще + в Румунії, в Штатах.
Хз. Може й вправду ми не знаємо розкладу. І що відбувається насправді.
detroytred написав:Хз. Може й вправду ми не знаємо розкладу. І що відбувається насправді.
Я так само думав перед отим потужним контрнаступом. Звісно, що гарно сміється той, хто сміється останнім. Але сподівання вже, м'яко кажучи, ну дуже обережні.
До речі, нещодавно телефонували з якогось "офісу". Цікавилися, чи не потрібна мені допомога з евакуацією з окупованих територій. Здається, справжні. Але навіть не знаю, як на це реагувати.
detroytred написав:Хз. Може й вправду ми не знаємо розкладу. І що відбувається насправді.
Я так само думав перед отим потужним контрнаступом. Звісно, що гарно сміється той, хто сміється останнім. Але сподівання вже, м'яко кажучи, ну дуже обережні.
До речі, нещодавно телефонували з якогось "офісу". Цікавилися, чи не потрібна мені допомога з евакуацією з окупованих територій. Здається, справжні. Але навіть не знаю, як на це реагувати.
Та отож.
От за рахунок чого Україна збирається покращувати ситуацію, коли прямим текстом: "Перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк заявив, що Російська Федерація має дуже значну перевагу у ресурсах. Зокрема, їхній людський ресурс та можливість його підготовки суттєво перевищує наші.
"Основні складові математики війни – люди та зброя. Упродовж усього періоду війни росармія значно переважає нас у кількості солдат, засобів ураження, бронетехніки. Саме за рахунок цієї кількісної переваги ворога в живій силі і техніці ми маємо складну ситуацію у районі Покровська та на інших ділянках фронту", - сказав військовий в інтерв'ю "РБК-Україна" у відповідь на питання, як окупантам вдається вже рік наступати на кількох напрямках одночасно без оперативних пауз.* https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... ws_in_post