Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1070710708107091071010711 ... 14691>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:00

prodigy написав:
  pesikot написав:Подивимось, як воно буде в Грузії

грузини і Сакартвело пуйло зікавлять менше ніж мертвий собака (їсти не просить, але і не гавкає)
единим, чим грузини будуть різнитись від донбасят-не мобілізують до армії (найближчим часом)
розвитку у країни не буде, молоді там і зараз не багато (у грузинів потужна діаспора
в країнах ЕС, і достатньо в США), всього 4 млн грузинів (0,8млн за межами Грузії)

Турция: 162 000[9]
Россия: 112 765 (перепись, 2021)[10]
Иран: 70 000[11]
Греция: 44 272[12]
Украина: 34 199 (перепись, 2001)[13]
Германия: 25 000[14]
США: 17 522 (оценка, 2017)[источник не указан 657 дней]
Франция: 16 700[15]
Кипр: 12 000[16]
Испания: 10 000[17]
Италия: 9100[
18]
Азербайджан: 8442 (перепись, 2019)

виділив болдом країни, куди мігрують грузини (рф не для молоді, для воров в законі)

Щось забагато "воров в законі". :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:02

Бетон написав:Польща розпочала будівництво оборонних укріплень "Східний щит" на кордоні з Білоруссю та Росією, яке включає створення військової інфраструктури загальною протяжністю близько 700 кілометрів

Вот почему нашей недвиге в Польше - ничего не угрожает. Польша заботится о безопасности граждан и неграждан.

вован бы построил там дорогу))

если б реально заботились — давно б отправили сюда войска набираться опыта, хотя б в тылу ПВОшниками и тд, та и на фронт можно, дроны осваивать. ну и конечно учения по бусификации пусть уже проводят. а то там границы не закроешь - нужно быстро действовать.
а так эта линия обороны не более чем пустой звук, в случае реального вторжения кацапов, прошедших войну, в Польшу — от нее толку будет ровно 0
катают для местного лохтората видимость бурной деятельности
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 110 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:03

гуляйполе написав:Ну давай,поміняємось житлом,я тобі свою квартиру в Запоріжжі,а ти мені свою де ти там , У Львові чи Франківську, і я теж баду казати,подумаєш якихось 4 області!

А чому я маю воювати(вмирати) за твою квартиру в Запоріжжі?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:05

pesikot написав:Після такого в історії залишиться - ну була така країна, обрала клоуна, вирішила капітулювати. "Це ж вже було" в історії

Залишимось сторінкою в підручнику
Але саме цього Путін і хоче - що не було ніякої України (все це придумали в австрійському генштабі), є тільки вєлікая рассія

Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить
І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
Вони будуть думати про інше

Для чого створене було НАТО? Для протистояння СРСР , хто є наследником - РФ, то Україна воює з їх противником а їм пох, дають підтримки по чайній ложці
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:10

detroytred написав:
  ЛАД написав:
  detroytred написав:............
І спокійно ще за Ющенка інтегруватися в НАТО.
Коли ціни на Ферарі були приємливі.
.........

Так мы, вроде, при Ющенко и собрались. Вместе с Грузией. Но как-то не сложилось. Не торопилось НАТО нас принять в свои объятия.

Ви впустили ключове - коли треба було ультиматум партнерам ставити.

Навіщо? От навіщо Україну партнерам до себе інтегрувати (тобто брати на себе додаткові обов'язки), коли Україна й так все зробить?
Без зобов'язань з їх боку.
Вони і не поспішали. І не будуть поспішати.

"Вони і не поспішали" и в 2008. Я там дописал пост, вы не видели?
В апреле 2008 "украинская сторона получила отказ из-за позиции Германии и Франции". И какой ультиматум мы им могли поставить?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:14

Комедія комедій:
"тебе прийшли вбивати...", а ти переймаєшся курсом валюти, кріптою, нерухомістю, мовою, церквою, бронью, відстрочками, дембєлєм, комуналкою, виборами, ... а то і овсі пінгвінами в Арктиці.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:24

ЛАД написав:"Вони і не поспішали" и в 2008. Я там дописал пост, вы не видели?
В апреле 2008 "украинская сторона получила отказ из-за позиции Германии и Франции". И какой ультиматум мы им могли поставить?

Да той же, з якого почалося обговорення.

Коли Овоч припугнув курсом на рашку, то одразу й ... підтримали Майдан, заголосили про майбутнє в НАТО.
От тільки це треба було робити раніше. За Ющенка було б самий раз.

Хоча це дрібниці. Корінець рішення і який до того ж саме у власних руках -- це треба було віддавати трубу, газосховища, енергетику, землю, Припортовий і т.д. -- західним партнерам.
Хто качає вуглеводороди в Казахстані ... починаючи з італійців, я посилання надавав.
От і захищали б тоді партнери свої інвестиції.
І трильйони іскопаємих, як вказав сам сенатор Грем нещодавно.
Щоб не дістались Китаю.

Ці рішення виключно в руках можновладців.
І оті західні власники може б більше до бюджету сплачували, ніж наші офшорники.
Да і зацікавлені були у впровадженні тут європейських правил і стандартів.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 01 лис, 2024 20:31, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:31

Hotab написав:Буду у Львову- по бокалу »Правди», якщо захочеш. А ні - то і ні))

не йдіть туди...і в криївку..і усяку іншу куєту для рогулів-туристів зі сходу..

забіжіть сюди (з дамою): https://www.instagram.com/monspius/?hl=uk
тихий спокійний львівський дворик, без бидла, джаз, смачно, добре пиво/вино. затишно

на жаль закрили, вірніше переробили перфектну пивну ресторацію "Прага" на Леся Курбаса, там зверху був гарний зал, а у низу шик підвал для посиденьок на пиві...обожнював туди заходити зі своєю половинкою. Там таке було смачне оригінальне чеське пиво, завжди свіже, неймовірний смак, досвічені обери, вишукані солодощі для панянок. Зараз винна ресторація. Також рекомендую 8)
https://www.instagram.com/vinotecaprahalviv/
спокійно. приємна музика. можна неподалік корито запаркувати при потребі.
Востаннє редагувалось jump в П'ят 01 лис, 2024 20:40, всього редагувалось 3 разів.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:31

andrijk777 написав:
  detroytred написав:На це здатні лише команди умовних очкариків...; які спеціалізуються за напрямками.
І навіть коли на стіл кладуться для вибору декілька варіантів, і керівник такого рівня повинен обрати один, то апріорі ДУРНІ (глупые) варіанти їм на стіл не кладуть.

Не згідний. Не думаю що це так.
А керівники великих корпорацій типу Маска чи Гейтса також "вибирають з варіантів"? А Сталін також "вибирав з варіантів"? :D
Якісь незначні рішення чи "програми" може й так. Але ключові рішення - точно ні.

Що Маск, що Гейтс
Завжди обирають з варіантів
Пробують варіанти і обирають той, що задовольняє

Це завжди відбувається на середньому рівні і вище
Ні Маск, ні Гейтц одразу не стали керівниками великих корпорацій

А про Сталіна ти спалився, він точно не обирав, а наказував

Повторюю питання, про перемовини
А Путін каже просто, умови для початку перемовин - 4 області + Крим наші, гарантії невступу в НАТО, майже відсутність чисельності ЗСУ

Тому, питаю знову, як при таких умовах може бути РПВ по ЛБЗ ?
Може відповіси, нарешті
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:33

andrijk777 написав:
  гуляйполе написав:Ну давай,поміняємось житлом,я тобі свою квартиру в Запоріжжі,а ти мені свою де ти там , У Львові чи Франківську, і я теж баду казати,подумаєш якихось 4 області!

А чому я маю воювати(вмирати) за твою квартиру в Запоріжжі?

Так скільки разів тут цитували про "справу всього українського народу"? А по факту, якщо моя квартирка в безпеці в умовних Чорнівцях, то не така і справа, виявляється, можна не своє і віддати.
До речі, я якраз сформулював думку, що якщо оборона -- справа всього народу, то і втрати внаслідок цієї оборони також повинні бути якось спільними для всього народу. Звісно, що загиблих не поділиш на всіх, тож механізм не такий простий, але те, що зараз, коли хтось втратив все, ще хтось, навпаки, здобув небачених статків, а у більшості тимчасові незручності -- це не є нормально.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1070710708107091071010711 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему