Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1073710738107391074010741 ... 14623>
Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 22:59

fler написав:Як на мене, такі вислови притаманні лише слабким чоловікам, навіть якщо вони не є альфонсами, а просто не виконують (перекладають на жінок) ту роботу, яку жінкам важче виконати по замовчуванню. Вага чи інші параметри жінки тут ні до чого. Справа лише в тому, що чоловік - слабак.

На Заході нема різниці чоловік ти чі жінка, якщо наприклад ти водій(ка) бетонозмішувача або механік.
У Непалі жінки шерпи тягають у гору такі вантажі...
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:01

ЛАД написав:Не хотели, но и ничего не сделали, чтобы её избежать.
Грузины не хотят повторять наших ошибок.

Наприклад, які наші помилки шо москалі на нас напали?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:10

Water написав:

Я уже много раз писал, надоело повторяться.
Но мне интересны возражения на мой пост viewtopic.php?p=5785264#p5785264.
Или их нет?
А то все пишут о чём угодно, только не о действительно важном именно сегодня.
А "помилки", "Грузия", автономии... интересные вопросы, но не животрепещущие.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:12

Hotab написав:Майже по всій Африці жінка несе щось важке на голові, і дитя в хустці на поясі. А чоловік під деревом пʼє чай. Бо «а вдруг война , а я не отдохнувший»)) Але ж коли війна, то це дійсно чоловіки хватаються за зброю)

Тобто це наші лє(я)ді зніжені, а в усьому іншому світі це норма?
Тоді чому fler шось має проти?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:14

ЛАД написав:
  Water написав:

Я уже много раз писал, надоело повторяться.
Но мне интересны возражения на мой пост viewtopic.php?p=5785264#p5785264.
Или их нет?

Яж вам писав, але ви не читаєте. Шо особисто ви пропонуєте віддать москалям, Харків та Закарпаття?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:30 років у Азербайджана не хватало сил
так
  ЛАД написав:была другая международная обстановка
а з цим не згоден. Обстановка не змінювалася. І ніяка Туреччина не змогла б росії завадити захистити Карабах, якби тій цього захотілося. Те, що відбулося у 2020, було зрежисовано. Азербайджан наперед домовився, а росія не заперечувала, бо побачила в цьому вигоду - після поразки народ Вірменії мав би скинути уряд Пашиняна і повернути стару дружню владу. Але і в цьому кремль прорахувався.
  ЛАД написав:О Грузии и Казахстане спорить не буду, вам всё равно ничего не докажешь
без доказів, звісно.
  ЛАД написав:Не хотели, но и ничего не сделали, чтобы её избежать
тобто? А що такого ми мали зробити? Погодитися на всі вимоги Мінських домовленостей, тобто прийняти Донбас як автономію, яка б не управлялася з Києва і мала право вето на всі зовнішньополітичні і не тільки рішення? Іншими словами, рука Москви би була в уряді і парламенті України? Так скажіть це прямо, навіщо тут вихляти, ніби ви за суверенну Україну. Ви зараз виступаєте за Малоросію - російську колонію. Загалом, така думка теж має право на життя. Ну є люди, котрі люблять жерти лайно, вони його жерли з дитинства і нічого іншого собі не уявляють. Але заявляйте про це прямо, а не намагайтеся замаскуватися під українського патріота, котрому просто болить за державу.
  ЛАД написав:Финны "були у сфері впливу, підтримували в голосуваннях ООН" и их это устраивало и неплохо жили
так, але це фіни. Ми не фіни, вам не 15 років, маєте це розуміти. У нас так не вийде. У нас обовʼязково зʼявиться якийсь царьок, який не захоче кидати владу і підтримка російського диктатора йому в цьому допоможе. Це те саме, що казати "от в Сингапурі авторитаризм і вони гарно з цим живуть". Так, але на 1 Сингапур є 100 країн, де авторитарний устрій призводить лише до збагачення верхівки за рахунок решти населення.
  ЛАД написав:Или вы хотите дождаться момента, когда вариантов не будет, а останется только капитуляция?
ні, звичайно. Якщо шансів нема, то краще хай капітуляція відбудеться раніше, принаймні збережуться життя людей. А після капітуляції вже хай кожен для себе вирішує, хоче він тут залишатися, в Малоросійській колонії, чи виїхати в країни з розвиненою демократією. Мертва людина вже нікуди не поїде.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:21

Water написав:
  Hotab написав:Майже по всій Африці жінка несе щось важке на голові, і дитя в хустці на поясі. А чоловік під деревом пʼє чай. Бо «а вдруг война , а я не отдохнувший»)) Але ж коли війна, то це дійсно чоловіки хватаються за зброю)

Не во всём.
В Непале, в Африке, может, ещё где. Они сильнее и, возможно, сильнее большинства наших мужчин. Но там они не обладают и десятой долей знаний и умений, необходимых в сегодняшних цивилизованных странах.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:23

Water написав:

Мені байдуже, які там у вас лє(я)ді та які норми в усьому іншому світі. Просто висловила свою думку щодо слабких чоловіків.
Надобраніч))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я просто ще раз нагадаю вам, ЛАД, що саме пуйло про Україну думає, завжди думав і буде думати до самої смерті. Для нього навіть Грузія - більше держава, ніж Україна. Про що з такою людиною можна домовитися, скажіть? Я серйозно, хочу отримати відповідь на це питання від конкретно вас.
https://web.archive.org/web/20080510085 ... &NodesID=5
"Впрочем, о Грузии российский президент говорил совершенно спокойно и как бы мимоходом,— рассказывает источник "Ъ" в делегации одной из стран НАТО.— Когда же речь зашла об Украине, Путин вспылил. Обращаясь к Бушу, он сказал: "Ты же понимаешь, Джордж, что Украина — это даже не государство! Что такое Украина? Часть ее территорий — это Восточная Европа, а часть, и значительная, подарена нами!"
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2024 23:30

Water написав:
  ЛАД написав:.........
мне интересны возражения на мой пост viewtopic.php?p=5785264#p5785264.
Или их нет?

Яж вам писав, але ви не читаєте. Шо особисто ви пропонуєте віддать москалям, Харків та Закарпаття?

Это вы не читаете.
Или я должен каждому отдельно повторять то, что написал thenewepic"у?
Так и быть, персонально для вас:
"Варіант поступок" устанавливается в процессе переговоров.
Или вы хотите дождаться момента, когда вариантов не будет, а останется только капитуляция? И перед этим будет ещё масса погибших и масса разрушений.
Такой "вариант" вам понравится?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1073710738107391074010741 ... 14623>
Форум:
+ Додати