Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1084310844108451084610847 ... 14676>
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 14:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Ви думаєте, що втрата 100 чи 200 євро примусить когось повернутися в Україну? Ви точно живете у світі фантазій.

Мільйони повернуться, але питання в "якості" тих, хто повернеться. Адже не повернуться ті, хто здатен заробляти, а повернуться ті, хто не здатен і хто буде очікувати на "подачки" від держави. Та і не факт, що вони повернуться в Україну. Знаю вже мінімум 2, які поїхали до москалів і там агітують "як там жити добре"
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 14:49

_Mykola_ написав:
  smdtranz написав:
  Бетон написав:Нужно не на социальные выплаты смотреть, а на возможность получить гражданство и навсегда прекратить себя обнулять в этой стране. Себя уже может и поздно, но я считаю преступлением не сделать это для детей.

дети скажут спасибо, что они вроде украинцы, а страну с таким названием родители променяли сначала на гречку и подачки, а потом на страну, где арабы бьют белых за неправильно надетую паранжу :mrgreen:

Який іпсошний цинізм і брехня, для тих хто в танку. :mrgreen:

Дети должны стать гражданами европейской страны. За это они скажут спасибо.
Пока что "упаковать" грозились на родине и больше нигде в мире
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 14:56

Дюрі-бачі написав:
  АндрейМ написав:Ви думаєте, що втрата 100 чи 200 євро примусить когось повернутися в Україну? Ви точно живете у світі фантазій.

Мільйони повернуться, але питання в "якості" тих, хто повернеться. Адже не повернуться ті, хто здатен заробляти, а повернуться ті, хто не здатен і хто буде очікувати на "подачки" від держави. Та і не факт, що вони повернуться в Україну. Знаю вже мінімум 2, які поїхали до москалів і там агітують "як там жити добре"

ми ж розуміємо, що якщо активно агітують, то більш вірогідно, що не все так там добре. теж знаю одного, хто поїхав - нічого, крім зневаги, тут не отримав. й там на нього дивляться не те, щоб дуже... я вже казав "зрадників ніде не люблять" - навіть в Московії :)

а ще повернуться ті, хто не хоче все життя займатися важкою працею, а тут може працювати більш якісно. відсоток тих, хто влаштується непогано буде як при звичайній еміграції.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 14:57

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  Bobua написав:
Небагатих взагалі в партійні переліки не візьмуть, мабуть.
А мажоритарку вже на всіх рівнях заборонили?

У пролетарів якась вроджена ненависть до непролетарів.
Аж піною бува сходять...
...........
От з 2014 на виборах кандидати в пікселі -- це був плюс аби проголосувати.
А от тепер вже і не знаю чи вдасться відсортувати саботажників і “синків”, від людей, що справді воювали.
Чи буде в програмах текст, аби розпізнати?

Но на вопрос вы так и не ответили - кого конкретно вы видите в роли президента? За кого проголосовали бы лично вы?

Лично я буду голосовать _против_ одного конкретного кандидата :wink:
Дуди? Чи хто там у вас?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:00

Faceless написав:
_hunter написав:
  ЛАД написав:Но на вопрос вы так и не ответили - кого конкретно вы видите в роли президента? За кого проголосовали бы лично вы?

Лично я буду голосовать _против_ одного конкретного кандидата :wink:
Дуди? Чи хто там у вас?

голосування - це право. коли воно з'явиться в _hunter - питання відкрите. не заслуговує... :)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:03

wild.tomcat написав:
  BIGor написав:Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".

наскільки знаю, бронь дають, наприклад, в паливно-енергетичному комплексі без питань, навіть 100% військовозобовязаних, здається. і там некомплект. що заважало влаштуватися якимось слюсарем туди (газ чи енергетика)? чи руки не такі? чи хочеться і сісти і рибку зїсти?

а ще ж є оборонпром, де іт реально згодилися б. але ж в польщі краще ж.

Не 100% навіть у Укренерго і його ремонтних підрозділах, може ДТЕК і "порєшав" на 100%.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:05

Дюрі-бачі написав:

Не погоджуюсь з висновком
1 Соціальний захист на Заході - був і є ВИЩИМ від того що зможе надати Україна в найближчі 20-30 років
2 Таким чином на Заході залишаться всі ті хто реально працювати не збираються ні тут ні там.
3 Є купа галузей де оплата праці в Україні краща по порівнянню з середньою по Державі(ті самі айтішники) - тому якраз айтішники середнього рівня будуть повертатись наймасовіше, айтішники високого рівня-швидше за все залишаться на Заході... але це ЗВІЛЬНИТЬ місця тут, тобто в середньостатистичного айтішника більше шансів прогресувати саме в Україні.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:06

_Mykola_ написав:
  smdtranz написав:
  Бетон написав:Нужно не на социальные выплаты смотреть, а на возможность получить гражданство и навсегда прекратить себя обнулять в этой стране. Себя уже может и поздно, но я считаю преступлением не сделать это для детей.

дети скажут спасибо, что они вроде украинцы, а страну с таким названием родители променяли сначала на гречку и подачки, а потом на страну, где арабы бьют белых за неправильно надетую паранжу :mrgreen:

Який іпсошний цинізм і брехня, для тих хто в танку. :mrgreen:

в чем именно? что там не бьют за паранжу? так это пока что :mrgreen:
когда-то и за украинский флаг в Крыму или Донецке не били

всеобщее избирательное право и время сделает свое дело, мы еще увидим, как Париж станет египетской Александрией
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:09

detroytred написав:Але ж йому на повному серйозі доводили, що з ним держава не просто розраховується повністю, а й переплачує!
Так на повному серьозі так і було
Там де хронічна нестача людей виникла миттєво а не наростала роками- там ЗАВЖДИ переплачують( в порівнянні з проплатами в інших галузях) , щоб цю нестачу перекрити і створити стійкий тренд на орієнтацію на цю галузь

До речі , саме Державні рішення забравши військові доплати -зломала переплати... от саме це рішення і стало тим що створило негативне відображення справедливості перебування в ЗСУ
Відкотіться на три роки і подивіться по часу
спочатку наш воїн ні пари з вуст не пускав що йому недоплачують.. і тільки через 3-6 місяців, після відміни 30000 грн доплати зявився тут з срачем.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 10 лис, 2024 15:12, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 15:14

smdtranz написав:в чем именно? что там не бьют за паранжу? так это пока что :mrgreen:
когда-то и за украинский флаг в Крыму или Донецке не били
всеобщее избирательное право и время сделает свое дело, мы еще увидим, как Париж станет египетской Александрией

Ще треба дожити до того часу.
Та яка буде тоді Україна.
Кордони 91,22,24,25...? :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 1084310844108451084610847 ... 14676>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти