Hotab написав:Так «інші» , де про права, Хантер добре вивчив. А от про свої обовʼязки він «підзабув».
Як і мільйони інших громадян України. Коли обов'язки будуть обов'язковими для усіх громадян України, тоді і звертайтесь до Хантера та інших. У статті 65 немає жодного слова, що обов'язки є лише у Хантера.
Hotab написав:Так «інші» , де про права, Хантер добре вивчив. А от про свої обовʼязки він «підзабув».
Як і мільйони інших громадян України. Коли обов'язки будуть обов'язковими для усіх громадян України, тоді і звертайтесь до Хантера та інших. У статті 65 немає жодного слова, що обов'язки є лише у Хантера.
Ви одним оком читаєте?)) Мова йшла саме про Хантера, якому невідомі свої обвʼязки, але гарно знає і памʼятає в вказує тут на свої права. Коли сюди прийдуть «мільйони» забудунів, , вказувати на права, я нагадаю і їм про їх обов’язки ))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 10 лис, 2024 22:38, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:Думаю на следующих выборах Арестович наберет 73%, на втором месте будет Залужный.
Президентом Украины может быть избран гражданин Украины, который достиг 35 лет, имеет право голоса, проживает в Украине на протяжении десяти последних перед днем выборов лет и владеет государственным языком
Видання пише, що Трамп попросив російського лідера не загострювати ситуацію в Україні та припустив, що мир може вимагати від України поступитися частиною території, як-от Кримом.
UA написав:Думаю на следующих выборах Арестович наберет 73%, на втором месте будет Залужный.
Президентом Украины может быть избран гражданин Украины, который достиг 35 лет, имеет право голоса, проживает в Украине на протяжении десяти последних перед днем выборов лет и владеет государственным языком
Арестович мимо
Цікаво, а хто в курсі, це виходить Залужного так технічно сплавили в дипломати, щоб він не зміг балотуватися? Чи територія посольств рахується територією України?