|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:52
Волков додав: "Судова реформа 2016 року позбавила багатьох досвідчених суддів можливості здійснювати правосуддя. Це не лише порушення наших прав, але й питання міжнародного іміджу України. На жаль, відповідальні за ці рішення досі не понесли жодної відповідальності".
И причём тут "зелебобам та їх підлизувачам-виборцям"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:56
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:А чуть-чуть конкретнее можно?  - номера там, статьи... Потому как по _действующим_ - ухылянт это только человек, получивший соответствующий приговор суда. Других толкований нет. Тоді на підставі чого взагалі зявився термін УХИЛЯНТтакого терміну юридично взагалі ніде не існує УХИЛЯНТ - це термін який ніде не описаний, але яким постійно користуються ворожі пропогандисти з сторони педерації ,і корисні ідіоти які потрапили під вплив ворожої пропогандиЄ навіть військовослужбовці ЗСУ які ВВАЖАЮТЬ що ухилянти це всі ті хто не служить
Вот это и должно было быть в "теза 1"
Ось теза 1 ти навіть маніпулювати по людськи не вмієш.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:56
budivelnik написав: ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони". В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами". "Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
Я розумію що любителям СОСІЇ вигідно коли Закони перетворюють 97% населення України в УХИЛЯНТІВ... Але ж я пояснював Якщо 97% ухилянти - то ми б вже програли А так як воюємо третій рік- то значить тих хто ФОРМАЛЬНО є УХИЛЯНТОМ - РЕАЛЬНО набагато менше ..........
Ещё раз написать, кто вы? О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже. Если у вас уже бред и деменция, то пойдите подлечитесь.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 18:58
Игорь Алексеевич написав: ЛАД написав:Не вспомните, сколько лет шёл разговор о выводе амер. войск из Вьетнама?
Давайте жить в сег. мире. Та история отличается от сег. А то мы ещё вспомним середину 30х годов и будем вспоминать с чего начинался тогда деребан терр.
Сегодня такие вопросы тоже за день не решаются. И за месяц тоже.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:00
ЛАД написав:Волков додав: "Судова реформа 2016 року позбавила багатьох досвідчених суддів можливості здійснювати правосуддя. Це не лише порушення наших прав, але й питання міжнародного іміджу України. На жаль, відповідальні за ці рішення досі не понесли жодної відповідальності".
И причём тут "зелебобам та їх підлизувачам-виборцям"?
Ну да, а всё что происходило с 2019 года - ты в упор не видишь А как увидел про 2016 - так и возбудился )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:04
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони". В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами". "Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
Я розумію що любителям СОСІЇ вигідно коли Закони перетворюють 97% населення України в УХИЛЯНТІВ... Але ж я пояснював Якщо 97% ухилянти - то ми б вже програли А так як воюємо третій рік- то значить тих хто ФОРМАЛЬНО є УХИЛЯНТОМ - РЕАЛЬНО набагато менше ..........
Ещё раз написать, кто вы? О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже. Если у вас уже бред и деменция, то пойдите подлечитесь.
Ти і тобі подібні розганяєте зраду по питанню ухиляння від служби При чому, розганяти її вам вдається внаслідок недолугої законотворчості нашої влади. Те що ти і тобі подібні рідко користуєтесь цифрами - це зрозуміло. Цифри легко перевірити тому ви користуєтесь емоційними висловамидо яких не причепишся. Питання навскидку Я не маю броні, при цьому маю відтермінування від призову вже 7 рік , але згідно чинного законодавства мене можна назвати УХИЛЯНТОМ Ти мене і моїх синів вважаєш ухилянтами? Думаю що так. Але завдяки нам на фронті було збереженно десятки життів військовослужбовців ЗСУ Ти з своїм зятем ще стільки не зберіг. То як Ти за закон по якому такі як моя сімя=УХИЛЯНТИ чи ти вважаєш мою діяльність правильною і ефективною а тому ХОЧЕШ щоб закон змінили? І твоя відповідь відразу покажен хто ти Сказати що під таких як моя сімя треба змінити Закон - тобі советська закалка не позволить а погодитись з тим що ми ухилянти це те саме що заявити що тобі більше подобається коли ПО ЗАКОНУ гине додатковий десяток бійців ЗСУ
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:05
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1140 раз.
- Подякували: 2054 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:07
ЛАД написав:Ещё раз написать, кто вы? О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже. Если у вас уже бред и деменция, то пойдите подлечитесь.
Так Долярчик, Бандерлог, Бобуа и уникдима писали, кто не в ЗСУ - ухилянты Но ты тогда молчал на их выпады. И законом в них не тыкал
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:15
Ірина_ написав:
Здурі можна й мягке зломати В житті є правило - Якщо хочеш щось отримати - то повинен від чогось відмовитись.... А діяти по принципу Назло вуха відморожу... Кількість ТЦК - гуляють три цифри 36000 - 54000 - 100 000(остання цифра від безумної) Гуляє твердження що 70% в ТЦК це обмежено придатні ( люди з інвалідністю+ПТСР) Якщо правильно 70% і 36000... то відправка 15000 здорових на фронт - як би що мертвому припарка. Тому Діємо покроково Перше Дозволяємо ( помісячно змінюючи умови) 59 річним заплатити ІКС грн у фонд з якого фінансують премії для новобранців потім 58 річним 2*ікс .... дивимось чи не багато отримують відстрочки в порівнянні з кількістю підписантів і рухаючись вниз по віку і вверх по сумам находимо баланс який забезпечить необхідну кількість новобранців При цьому Якщо хтось з військових потрапляє у вікову градацію він може також заплативши озвучену для всіх суму демобілізуватись (або за частку від суми перевестись в тиловий підрозділ) Якось так Все інше - популізм.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 лис, 2024 19:17
В видео не "після агресії 24 лютого 2022", а "за день до повномасштабного вторгнення" - на 2:40.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-