ЛАД написав:
budivelnik написав:
ЛАД написав:Не надо выдавать свои личные взгляды за "діючі закони".
В "діючих законах" нет "більш чи менш" поважних. И нет признания всех, кто не на фронте или не имеет бронь, "ухилянтами".
"Ухилянти" только те, кто скрывается от ТЦК, не обновили данные и не является по повесткам.
Я розумію що любителям СОСІЇ вигідно коли Закони перетворюють 97% населення України в УХИЛЯНТІВ...
Але ж я пояснював
Якщо 97% ухилянти - то ми б вже програли
А так як воюємо третій рік- то значить тих хто ФОРМАЛЬНО є УХИЛЯНТОМ - РЕАЛЬНО набагато менше
..........
Ещё раз написать, кто вы?
О 97% ухилянтов пишете исключительно вы. В
законе такого и близко нет. И в моём объяснении тоже.
Если у вас уже бред и деменция, то пойдите подлечитесь.
Ти і тобі подібні розганяєте зраду по питанню ухиляння від служби
При чому, розганяти її вам вдається внаслідок недолугої законотворчості нашої влади.
Те що ти і тобі подібні рідко користуєтесь цифрами - це зрозуміло.
Цифри легко перевірити
тому ви користуєтесь емоційними висловамидо яких не причепишся.
Питання навскидку
Я не маю броні, при цьому маю відтермінування від призову вже 7 рік , але згідно чинного законодавства мене можна назвати УХИЛЯНТОМ
Ти мене і моїх синів вважаєш ухилянтами?
Думаю що так.
Але завдяки нам на фронті було збереженно десятки життів військовослужбовців ЗСУ
Ти з своїм зятем ще стільки не зберіг.
То як
Ти за закон по якому такі як моя сімя=УХИЛЯНТИ
чи ти вважаєш мою діяльність правильною і ефективною а тому ХОЧЕШ щоб закон змінили?
І твоя відповідь відразу покажен хто ти
Сказати що під таких як моя сімя треба змінити Закон - тобі советська закалка не позволить
а погодитись з тим що ми ухилянти це те саме що заявити що тобі більше подобається коли ПО ЗАКОНУ гине додатковий десяток бійців ЗСУ