Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Невозможно перевести в сса гривну между своими картами. Пишет еевозможно и спробуй ще. Сенс банк - шо опять - инцидент за который пострадавшим клиентам никакого сорри бонуса ее положено ибо банк хитросделанный ?;)
Striker Зараз спостерігаються проблеми з роботою застосунку, працюємо над вирішенням проблеми на поточний момент По факту вирішення проблеми відпишусь додатково Приносимо вибачення за незручності *Ваш вартовий підтримки, Денис
Sense BankВартові всесвіту, ви там як? Ще не повмирали? Алло, гараж! У вас висить додаток зранку! Продати свої ОВДП в застосунку не можу. Підтримка самоусунулась і вже просто не відповідає на запитання! Людмила Хоменко взагалі ігнорує чат, ніби до неї звертається бот якийсь. Ви там реально позасипали усі, чи що з вами?
de Montaigne написав:Вартові всесвіту, ви там як? Ще не повмирали? Алло, гараж! У вас висить додаток зранку! Продати свої ОВДП в застосунку не можу. Підтримка самоусунулась і вже просто не відповідає на запитання! Людмила Хоменко взагалі ігнорує чат, ніби до неї звертається бот якийсь. Ви там реально позасипали усі, чи що з вами?
В першу чергу перепрошуємо за довготривале очікування в чат-підтримці, оскільки зараз дуже багато звернень і наші агенти не відразу можуть надати відповідь🥺 З приводу застосунку, зараз має все працювати, як і продаж ОВДП, проблем не зафіксовано. Якщо у вас виникає помилка, буду вдячна якщо напишете нам в особисті і надасте скрін помилки💙 Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
виникла проблемка з підвязкоб перевіркою карти в Pay pal , карта підвязалась і оплати йдуть , але чомусь підтвердити карту не можу https://ibb.co/qBV9w9P