Это ещё одна смена? Я получил недавно сразу два письма на почту и ещё одно в вайбер. Но думал, что это всё про то же потому, что народ жалуется, что Райф до этого мало спамил этими предупреждениями.
|
|
![]() Amethyst
Добрий день! Інформування було відправлено всім держателям кредитних карт у вигляді push-повідомлення, яке збережено у сповіщеннях застосунку MyRaif. Тож, можете ще юзати платежі до закінчення терміну дії акції, приємного використання ![]() У разі додаткових питань, Ви завжди можете написати нам в "Чат" застосунку MyRaif або зателефонувати в Інформаційний центр (0800 500 500 ) або у Viber з введенням короткого номера 521. З повагою та турботою, фахівець Ксенія. ![]() Howl
Вітаємо! Райф постійно працює над вдосконаленням існуючих продуктів, сервісів та систем. У зв’язку з проведенням реорганізації в межах Банку і зміною порядку бухгалтерського обліку рахунків, буде змінено Ваші рахунки. Це технічний момент, який не вплине на обслуговування ![]() Всі налаштування будуть збережені Перехід на новий МФО відбудеться 04.12, як зазначено у повідомленні, але ми наших клієнтів завжди інформуємо завчасно ![]() Після остаточної зміни, обов'язково ще раз проінформуємо. З повагою та турботою, фахівець Ксенія. ![]() Re: Райффайзен БанкУ мене зауважень немає. На електронну пошту інформування отримав і це добре. На сайті банку навіть знайшов подивитися, який новий IBAN мені нададуть. У застосунку наче повідомлення про зміну IBAN не отримував — це мінус. ![]() Re: Райффайзен БанкУ мене міграція була з 305653 на 380805. Сповіщення про заміну МФО тоді отримав у день виконання заміни. Зараз міграція 380805 на 300335 і сповіщення надіслали за тиждень до цього. Після міграції на МФО 380805 вхідні СЕП стали зараховуватися дуже швидко ![]() ![]()
Це означає, що ваш рахунок обслуговувся в дуже старій системі трансмастер і відповідно ви є клієнтом банку ще з тих давніх часів, коли дівчатка, що займаються словоблудством підтримкою на цьому форумі, ще пішки під стіл ходили ![]() ![]() Значит надо продолжать требовать долива... Мне сегодня пришло ещё два письма: "Щодо закриття рахунків на МФО 380805" и "Щодо відкриття рахунків на МФО 300335". Если им верить, то это последние. Но в них самое прекрасное, что написано про счёт, которого я в приложении найти не могу. Зато тот из моих счетов, что открывался пораньше и поэтому ещё на 380805, так на этом МФО и остался. Чудны дела Райфа. ![]() Re: Райффайзен БанкПрямо не знаю як і реагувати - новина для здивування виділена. Поки менеджер мій не відповідає, тому не можу сказати чи є в них якась ясність з цього приводу чи ні. Можливо маркетологи відпрацювали, а спеціалістам на місцях роз'яснень поки не надали
Встигніть скористатись ТОП - пропозиціями місяця: 💵💶 Підвищені відсотки за депозитами в іноземній валюті – деталі незабаром 🎿 Додатковий Fishback до 2 грн/л на пальне з преміальною карткою від Райффайзен Банк і до 10 грн/л в акційні дні грудня (очікуйте на персональну пропозицію) ☃️ З 27 до 30 грудня 2024 року - акційний тариф за перекази коштів з кредитної картки в MyRaif 🎅 Подвійна пропозиція протягом грудня - знижений курс на купівлю валюти онлайн. А також, з грудня доступна купівля валюти з кредитних карток ✨ Отримуйте додатковий дохід за допомогою Облігації внутрішніх державних позик. Актуальні котирування за посиланням.
|
|