|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:26
fox767676 написав:вже ніяких пристойних парамертів "перемоги" змоделювати не можу
А я ще сподіваюсь на варіант коли москалі Трампа з його перемир'ям шлють на ***, він ображається і таки береться за боротьбу з ними економічними методами: знижує світові ціни на нафту і робить обхід санкцій в рази дорожче.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:28
fox767676 написав: Bolt написав:Так який сенс мені купувати хату в Ужгороді якщо у нас у Львові практично все те саме?!
Ужгород більш космополітичний та мультикультуральний Є яка-ні-яка річка і близкість до рекреації рос.чобіт чи ракету не уявляю навіть теоретично там - накрайняк орбан з фіцо введуть війська
По-моєму зараз той мультикультуризм одна з основних проблем західної Європи. А річка з неоднозначною назвою Щирка буквально в двохста метрах від мого будинку протікає. 😎 А нечастий проліт Шахеда або калібра над головою сприяє виділення гормонів стресу, що теж корисно для здоров"я.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:29
Bolt написав: fox767676 написав: Bolt написав:Так який сенс мені купувати хату в Ужгороді якщо у нас у Львові практично все те саме?!
Ужгород більш космополітичний та мультикультуральний Є яка-ні-яка річка і близкість до рекреації рос.чобіт чи ракету не уявляю навіть теоретично там - накрайняк орбан з фіцо введуть війська
По-моєму зараз той мультикультуризм одна з основних проблем західної Європи. А річка з неоднозначною назвою Ширка буквально в двохста метрах від мого будинку протікає.  А нечастий проліт Шахеда або калібра над головою сприяє виділення гормонів стресу, що теж корисно для здоров"я.
За кілька років буде добре видно результати оздоровчих процедур в масштабі країни
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:52
Дюрі-бачі написав: ИМХО як тільки відкриють кордон, то пропозиція із продажу буде така, що ціни обваляться. Тільки серед моїх сусідів із 41 квартири 8 вже продали, 15 здаються в аренду, поки власники закордоном і з них максимум 1-2 повернеться. Не планує нікуди емігрувати 10-12 власників віком 50 років+ і я вагаюсь. Тобто, скоро в будинку буде 20-28 квартир на продаж.
Знаючи місцевий менталітет, то швидше вікна дошками заб'ють, ніж продадуть дешевше, як могли раніше. Ну і крім того більшість закарпатців емігрує неподалік від нерухомості в Чехію/Словаччину, плюс родичі тут залишаться, зможуть наглядати за квартирою. П.с.Я минулого року був у одній із місцевих рад/писав відповідні запити - щоб мені дали в оренду шматок землі на трасі, на місці старого вже непотрібного після укрупнення районів знака межі. Були якісь збереження, думав побудувати разом з родичем електрозарядну станцію для авто разом з невеличким придорожнім кафе. Отримав одні відписки, відмазки та копняки з кабінетів, що це осг земля і не можна. Хоча є закон початку 2020х років, що для електро інфраструктури можна використовувати і землі осг. Ну то хай там і далі стоїть зарослий чагарниками непотрібний знак (напевно збираються врожаї шипшини/чорниці), а я вклав гроші в таунхауз в Угорщині
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:58
The_Rebel написав:Знаючи місцевий менталітет, то швидше вікна дошками заб'ють, ніж продадуть дешевше, як могли раніше
А я бачу як менталітет суттєво змінився в другій половині 2023 і почали продавати нерухомість і родичів забирати на Чехи... ИМХО років через 3-5 в Ужгороді "понаїхавших" буде більше, ніж місних. Зараз десь 110/30
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 14 гру, 2024 14:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:11
Дюрі-бачі написав: The_Rebel написав:Знаючи місцевий менталітет, то швидше вікна дошками заб'ють, ніж продадуть дешевше, як могли раніше
А я бачу як менталітет суттєво змінився в другій половині 2023 і почали продавати нерухомість і родичів забирати на Чехи... ИМХО років через 3-5 в Ужгороді "понаїхавших" буде більше, ніж місних.
Ну що є, то є, багато людей помінялися, разом з цим і менталітет. Бо у дитинстві, коли нині покійна бабуся готувала мені "кечеры", вона навіть не здогадувалася про існування дерунів  (ну це я про Мукачево, в Ужгороді можливо інакше було)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:16
The_Rebel написав:Бо у дитинстві, коли нині покійна бабуся готувала мені "кечеры", вона навіть не здогадувалася про існування дерунів (ну це я про Мукачево, в Ужгороді можливо інакше було)
Моя покійна бабуся все життя вважала, що українці живуть від Ужгорода до Хуста, а з Тячева / Міжгір'я / Волівця починаються і далі у Львові, Франківську, Тернополі живуть поляки, а десь починаючи із Вінниці і Житомира - москалі...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:37
Дюрі-бачі написав: The_Rebel написав:Бо у дитинстві, коли нині покійна бабуся готувала мені "кечеры", вона навіть не здогадувалася про існування дерунів (ну це я про Мукачево, в Ужгороді можливо інакше було)
Моя покійна бабуся все життя вважала, що українці живуть від Ужгорода до Хуста, а з Тячева / Міжгір'я / Волівця починаються і далі у Львові, Франківську, Тернополі живуть поляки, а десь починаючи із Вінниці і Житомира - москалі...
Дуже дивна думка, виходячи з того факту що Закарпаття при совку було дуже зросійщено, гляньте будь-які карти по виборам президента чи ВР - Закарпаття "трохи" виділялось. Балога та СДПУо Медведчука тому докази.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:38
Дюрі-бачі написав:А я ще сподіваюсь на варіант коли москалі Трампа з його перемир'ям шлють на ***, він ображається і таки береться за боротьбу з ними економічними методами: знижує світові ціни на нафту і робить обхід санкцій в рази дорожче
ну навіть якщо фантастично-класична перемога зразка 1945 то срср-у щоб оговтавтися після неї знадобилось років 10-15 і це з реальними репарацями, територіальними здобутками і є думка що оцінка впливу углеводородів на економіка рф перебільшена і на відміну від 80-х, у рф зараз капіталістична багатоукладна економіка дефіцита одягу та ковбаси не буде ще й вистачить північнокорейців годувати
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 14:41
Дюрі-бачі написав: The_Rebel написав:Бо у дитинстві, коли нині покійна бабуся готувала мені "кечеры", вона навіть не здогадувалася про існування дерунів (ну це я про Мукачево, в Ужгороді можливо інакше було)
може вона мала на увазі "(за)карпатські русини"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-