Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
В виду того, что Приват отменил комиссии по ОВГЗ, подумываю воспользоваться. Но есть некоторые нюансы.
1. Вроде пишет, что все комиссии отменены, но на страничке про депозитарную деятельность написано, что облік цінних паперів безкоштовно, якщо вартість пакета менше 5 тисяч грн. Это к ОВГЗ не относится? Или если больше 5 облигаций, то будет не всё бесплатно?
2. У Универсальной бесплатный вход, платный выход. А у карты для выплат - наоборот. Допустимо пополнять Универсальную, покупать с нее облигации, а выплаты и погашение получать на карту для выплат?
3. Написали, что при подаче первой заявки счёт в ценных бумагах открывается автоматически. А что ещё надо сделать или иметь, чтоб с нуля начать покупать облигации в Привате? Биометрический паспорт надо? Обязательно? Оформил ЕЦП в Привате, а в видеоинструкции, как покупать ОВГЗ в Привате, в конце жмут кнопку Smart ID. Это уже что-то другое? Или это вообще старое видео? В общем, если у меня будет Универсальная и карта для выплат, я могу уже заводить деньги на Универсальную и подавать заявку, или ещё что-то надо перед этим?
4. Есть ещё какие-то нюансы, из-за чего можно попасть на какие-то дополнительные траты?
5. Почему над списком доступных облигаций в Приват24 написано "актуально на 18.12.2024"? Если сегодня только 17.12.2024. Вчера была указана цена на 0,47 грн меньше, чем сейчас, и было написано "актуально на 17.12.2024". Сегодня до которого-то часа отображалась вчерашняя цена (даже после 9:00), но калькулятор считал уже по новой. Что это всё значит? У меня не было возможности проверить, но не означает ли это, что некоторое время после 9:00 можно покупать ещё по вчерашней цене?
Кстати, в Приват СЕПы быстро доходят? И надо ли, чтоб счёт отправителя принадлежал тому же лицу, что и Универсальная, с которой будут покупаться ОВГЗ? Или можно вообще с карты на карту отправить? Приват сразу засчитает этот перевод, или будет некоторое время писать, что недостаточно средств для покупки ОВГЗ? Сколько времени?
1/ можна посилання на документ? 2/ так - при покупці ОВДП будуть дві випадайки - з якої карти купувати і на яку зараховувати купони-погашення 3/ рахунок в ЦП відкриється автоматом. Smart ID - треба (ним буде підписуватись операція покупки ЦП), відповідно треба мати смартфон і додаток Приват24 на нему 4/ під час спроби покупки ОВДП банк прорахує усі цифри і вартість комісії (має бути 0) 5/ дійсно якась барабашка із цими датами до слова - купуєте в п'ятницю, гроші спишуться лише в понеділок (усі операції приходять мені на емейл) чомусь така система в Приватбанку (фактична операція лише на наступний робочий день)
СЕП Укрсиб -> Приват заходить за 2-3 хв (на уні картку) гадаю банку по шарабану звідки заходять кошти ззовні всередині в випадайках будуть лише ваші картки
5. Т.е , если сегодня покупаю, то надо заводить деньги из расчета по той цене на 18.12.2024? Это всегда так, что следующим днём списывается? Независимо покупаешь в 9 утра или ближе к 17?
5. Т.е , если сегодня покупаю, то надо заводить деньги из расчета по той цене на 18.12.2024? Это всегда так, что следующим днём списывается? Независимо покупаешь в 9 утра или ближе к 17?
5 - в мене завжди банк списує на 2ий робочий день, але гроші я завжди готую на потрібну картку (в мене інтернет картка грн) тоді, коли купую ще не пробував закидувати пізніше (від гріха подалі )
Howl написав:Пробуйте у фахівців питати як оформити картку, щоб нею можна орендувати авто за кордоном.
Мені здається, що таке питання дійсно для фахівців, а не для середньостатистичного оператора. Воно виходить за межі відповідальності банку і оператор не повинен знати і може не знати, що прокатні компанії зазвичай не приймають дебетки. Фактично єдиним підходом, яким здається користувалися клієнти, - це замовлення певної карти, яка з минулого досвіду клієнтів має потрібний бін, приблизно як Ви вище писали
Howl написав:кредитный BIN для картки Уні/Уні-GOLD, якщо оформити на сайті замовлення карток (іменна з фото без індивідуального дизайну):
Конкретно цей підход я ні підтвердити, ні спростувати не можу. Хоч у мене тут і 3 картки з кредитним біном, але всі вони отримані іншими способами і без особливої уваги біну - просто так вийшло.
greenozon написав:5 - в мене завжди банк списує на 2ий робочий день, але гроші я завжди готую на потрібну картку (в мене інтернет картка грн) тоді, коли купую ще не пробував закидувати пізніше (від гріха подалі )
Имеете в виду, что можно подать заявку на покупку ОВГЗ с нулем на карте? И Приват не напишет, что недостаточно средств?
greenozon написав:5 - в мене завжди банк списує на 2ий робочий день, але гроші я завжди готую на потрібну картку (в мене інтернет картка грн) тоді, коли купую ще не пробував закидувати пізніше (від гріха подалі )
Имеете в виду, что можно подать заявку на покупку ОВГЗ с нулем на карте? И Приват не напишет, что недостаточно средств?
так ще не пробував але бачу у вас думка працює на 360
так ще не пробував але бачу у вас думка працює на 360
У меня что-то вообще не получается. Даже email не хочет добавляться: смс с кодом не приходит, письмо на email не приходит. Кстати, а выплаты и погашения хоть в установленные дни выплачиваются на карту? Или тоже на второй день?
так ще не пробував але бачу у вас думка працює на 360 [/quote] У меня что-то вообще не получается. Даже email не хочет добавляться: смс с кодом не приходит, письмо на email не приходит. Кстати, а выплаты и погашения хоть в установленные дни выплачиваются на карту? Или тоже на второй день?[/quote]
купон заходив день-в-день погашень ще не мав тут --- в мене емейл давно був прив'язаний до речі ПБ ніяких документів на пошту не висилав (при першій покупці), все підписав в веб-кабіні, мабуть десь там можна й знайти
після кожної покупки приходить емейл від банку - "угоду за ОВДП виконано. Документи за угодою – у Приват24. Чинна редакція генерального договору про надання інвестиційних послуг на ринках капіталу для фізичних осіб – резидентів і нерезидентів. "