rvgu108527 написав:хто за МАНА шо скаже? взяв на 25%
Особисто я навіть не розглядаю варіант вкладати такий великий відсоток портфелю в одну монету. А загалом MANA та SAND ходять разом. Виросте або разом з ринком, або при пампі усіляких метавсесвітів!
vitaxa2006 написав:Ось і знову ринок впав у депресію. Флет з плавним зниженням до весни мінімум.
бичий ринок поки ще зберігається. але коротший тренд вже вниз і перепроданості ще нема )) на мою думку найбільш ймовірний варіант - пролив далі до 85-90, але потім все одно треба пробувати "павтаріть" біточний ath ))
sergey_stasyuk555 написав:на мою думку найбільш ймовірний варіант - пролив далі до 85-90,
Гадати немає сенсу. Все залежатиме від ставок хомок. Почнуть лонгувати - підемо нижче. Почнуть шортити - маніпулька потягне на північ. Оптимальну точку входу в ту чи іншу позицію не вгадаєш. Тому треба дотримуватися ризик-менеджменту, диверсифікувати ризики, хеджувати. Себто - це війна з хитрожопим маніпулем, який хоче забрати в тебе гроші. Наша ж мета - пощипати маніпульку і заробити свою копійочку в тій масі грошей, що маніпуль забрав у хомок. А для того, треба грати проти натовпу пушистиків.
Что то все скисли...Заскучали.Покупать никто не хочет.Значит,время скоро разворачиваться.Первые признаки уже на лицо.На доминации,пробили линию кратковременно восходящего тренда вниз-это хорошо.Сейчас ее оттестируем снизу вверх и продолжим падение....Это гуд для альты.Дивергенция осталась на часовике,но поломали ее на 4 ч..Ну и ладно....Пытаются максимально запутать.
Откупил часть евро через доллар...Среднее составило 1.039...Рост курса доллара под выходные поспособствовал.При падении ниже,буду продолжать набирать позицию с кратным увеличением...Цели,я писал ранее в этой ветке. График доминации-прикрепил.
vitaxa2006 написав:Купив 15 етн по 3400. Планую продати по ціні 4000. Розумію, дуже нереальна мета, але спробую, хоча розумію, що для ефіра ціна у 4000 це дуже високо.
Бліін, я от продав по 3464 і чекаю 3277 до НР ))
Востаннє редагувалось Amethyst в Вів 24 гру, 2024 13:23, всього редагувалось 1 раз.
vitaxa2006 написав:Купив 15 етн по 3400. Планую продати по ціні 4000. Розумію, дуже нереальна мета, але спробую, хоча розумію, що для ефіра ціна у 4000 це дуже високо.
щоб з сусідом бути в одному човні?
Так) Тепер ми обидва пов'язані. Будемо виходити також разом на 4000. Якщо таку ціну дадуть. Якщо ні, то доведеться стати заручником ефіра на найближчі 3-4 роки.