Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон писал(а):Вчера сгорело дофига автомобилей. По логике разных экспертов, по их аналогии с недвижимостью, должны рухнуть в стоимости машины.
Стоимость новых автомобилей часто выше стоимости квартир.
Сколько вчера сгорело машин? Сколько вчера сгорело квартир?
Почти все повреждённые дома и квартиры в Киеве восстановили. Сколько восстановили автомобилей?
Автівка з роками втрачає в ціні (крім антикваріату) - до ціни металолому, нерухомість то зовсім інше) Ну і жити в автівці - таке собі) Ви ще нерухомість з огірками порівняйте)
люди витрачають кошти на автівки. відкриваю авторіа б.у. BMW X5 2019 - 55 куе. їх в києві безліч. стільки, скільки коштує квартира 1к. що бистріше сгорить БМВ или квартира
цей експерд їздить напевно на відрі за 50+ куе і базікає про те, щоб не купували нерухомість, бо вікна вибило в квартирах вибило вікна, так. в варшавсьому + повилітало половину будинків. а скільки на згоріло автівок
та чекайте, я вчора тільки ключі отримав 1. пралку я ховаю повністю. холодильник теж 2. двері скриті 3. кухню треба закінчувати пеналом або вітриною з склом 4. колір стін спальні не повинен віддавати оливковим 5. духовку треба монтувати вже в пинал 6. біла е.фурнітура не виглядає 7. проєм в кухню треба до стелі вирізати для розширення простору.
та чекайте, я вчора тільки ключі отримав 1. пралку я ховаю повністю. холодильник теж 2. двері скриті 3. кухню треба закінчувати пеналом або вітриною з склом 4. колір стін спальні не повинен віддавати оливковим 5. духовку треба монтувати вже в пинал 6. біла е.фурнітура не виглядає 7. проєм в кухню треба до стелі вирізати для розширення простору.
клепає хтось ці ремонти по 20 штук. там є такі
О,пацанам работа будет. У нас тоже шевеление есть, несмотря на все.
Люди кажуть що гордон не збирається вертатися з америки - тож як каже одна учотка- думайте головою а не ж***) Ті в кого є гроші і дають гарну знижку - купляйте Ті хто до війни купив сарай десь на окружній і думає його продати дорожче - навряд)
клепає хтось ці ремонти по 20 штук. там є такі
О,пацанам работа будет. У нас тоже шевеление есть, несмотря на все.
Звоню плиточнику: меня поймали, пишет. Увезли. Это при том, что у него сын командует штурмовой. Батю отмазать не смог прикинь
Это конечно не про Киев, ну я думаю у нас в столице тоже есть похожие схемы при строительстве жилых комплексов: "Забудовник ЖК в Одесі маніпулював даними для "віртуальної" здачі паркінгу"
"Не гаючи часу, забудовник вже почав оформляти права власності "у віртуально зданому в експлуатацію" паркінгу." - це особливо смішно
Попалось квартира.Полгода висит в объявлениях, продать не могут.Так сейчас хозяин ещё и заключил эксклюзивный договор с риэлтором.Люди совсем тупые стали?