Брати в пару високих голландок?
|
|
![]()
а біженців понад квоту - перенаправлятимуть, наприклад, до України (виглядає так, що саме під цей проект у нас і проштовшхують так званий "закон про подвійне громадянство")
![]() Дивіться глибше та ширше.
В 2022 році я був запрошений пообідати з одним паном в ресторан Ship Inn - маловідоме місце в яхт-клубі на захід від Анталії. Там неймовірний вид на мор та на гори. Дорогі яхти під прапорами різних країн. Пускають на авто на територію не всіх - по паролю. Я знав пароль. Нас було двоє за столиком: я і один пан - колишній одесит, якого у віці 16 років вивезли в Ізраїль. Він один з тих, за кого вболівала вся Україна - тримав у руках так зване "Українське - хі-хі - то так він сміявся - зерно". Він під час обіду весь час кудись дзвонив щось там відвантажували перевантажувати і так далі - і показав мені 2 паспорта: громадянина США та громадянина Ізраїля. То таке "українське зерно". А потім показав третій паспорт - український - і тільки мені признався, що то фальшивий. Але сказав, що інколи такий "треба мати"... От тепер буде і не фальшивий... Дивіться глибше та ширше. P.S. Признаюся чесно: рахунок я не сплачував. Просто від мене теж дещо залежало. Для його жінки. Все получилося. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоВ 2020 десь в паризькому метро було 50/50 візуально ![]() Користався паризькім метро у 2000 році, білих від сили четверть була.Навчились від арабів, як їздити там на шару. ![]() Еміграція, заробітчанство
Ну ось і добре - з важким життям французів розібралися. Дійсно: французам не позаздриш... В нас мало знають про те, що Франція вела безкінечні війни з народами колоніальних країн в Африці - і досі володіє багато якими утвореннями за кордоном, які мають спільну назву "Заморські території". Зранку спілкувався з нашими українцями не тільки в Україні, а і в США, Данії та у Франції. В Данії наша людина живе з 2014 року - після відомих всім подій на сході України. Дуже хвалить Данію - але ось же яка проблема - зуби хоче лікувати в Туреччині. В Анталії. Гарний вибір... Дав координати перевіреної клініки, де в реєстратурі працює пані Наталя - говорить і українською, і російською, і польською - вислухає, порадить послідовність дій та запише не прийом. Якщо імплант - то до головного лікаря як клієнта - мого Protégé. Protégé - слово до речі французьке і тому цікаве. Ранішня розмова була за допомогою наших українців з паном Dr (прізвище я видалив) François Xavier - Médecin Généraliste . Має приватну практику у Франції - прийом в нього коштує від 35 до 60 євро. Ось що значить медична освіта: прийом веде через день - і не більше 4-х годин на день. В неприймальні дні - виключно за попереднім записом та за іншу ціну... Але найцікавіше - то його батьки. Мати народилася в 1931 році в Алжирі - тоді колонія Франції, в яку переїжджало багато європейців. Як в райське місце на землі. Це призвело до перенаселення в том смислі, що не вистачало вже вільної землі. Це спонукало почати боротьбу з іноземцями, яка в 1962 році призвела - внаслідок - як вважає багато хто у Франції - помилкової політики генерала Де Голля - до незалежності Алжиру. Саме в тому 1962 році Madame CINTAS Candelaria і народила, перебуваючи у законному шлюбі, сина, та з чоловіком та сином переїхала в континентальну Францію. Жили в згаданому вище Парижі, де син і закінчив медичний університет. А саме цікаве відбулося в 1984 році - після закінчення сином університету батьки нашого лікаря переїхали на південь Франції - подалі від згаданого вище населеного на 50% арабами та чорними Парижу, де в 1985 році побудували за проєктом одного відомого архітектора власний будинок. З видом на гори Піренеї. Так ось: мати нашого лікаря прожила до січня 2024 року - відійшла у засвіти у віці 92 (!) роки. Про батька мені нічого не розказали, тільки сказали, що в Алжирі був офіцером Французького легіону... В цей перший день року 2025 бажаю всім учасникам форуму здоров"я. Бачите, французам, які живуть в оточенні арабів та чорношкірих, вдається і боротися, і жити довго.... Востаннє редагувалось akurt в Сер 01 січ, 2025 12:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЖиття в еміграції таке. Один мій знайомий в Ірландії в новорічну ніч отримав пропозиції "руки і серця" від двох місцевих дам (колеги і сусідки)...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|