Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1167311674116751167611677 ... 14251>
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:27

ЛАД написав:Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.

У мене одна половина сім`ї була з лемків, яку за часів сталіна переселили з лісів Польщі до степів Півдня України. Так дід все хотів подивитись як усе буде безкоштовно при комунізмі... Не дожив.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:29

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Совершенно не переоцениваю. И согласен с вами.
Но с учётом этого, нам тем более нужно было вести более умную политику, а не поддаваться желанию реванша со стороны последователей УПА и рассчитывать, что "заграница нам поможет".

знову більше за всіх про упа беруться говорити ті, де того самого упа ніхто ніколи не бачив. багато на харківщині упа було? що ви можете знати про те упа, інакше як вам "розказала" радянська і російська пропагадна, якщо ні ви ні ваші батьки його в очі не бачили?
А я и не говорю об УПА, писал о последователях (идейных) или тех, кто себя таковыми считает.

так ви ні 1х, ні 2х не бачили. чи в харкові вже зявилися "последователи (идейные) или те, кто себя таковыми считает"? хоч один?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:37

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:знову більше за всіх про упа беруться говорити ті, де того самого упа ніхто ніколи не бачив. багато на харківщині упа було? що ви можете знати про те упа, інакше як вам "розказала" радянська і російська пропагадна, якщо ні ви ні ваші батьки його в очі не бачили?
А я и не говорю об УПА, писал о последователях (идейных) или тех, кто себя таковыми считает.

так ви ні 1х, ні 2х не бачили. чи в харкові вже зявилися "последователи (идейные) или те, кто себя таковыми считает"? хоч один?

це напевне ЛАД на мене натякає :lol: хоча я так, лише в теорії. але в Харкові є й практики - їх багато було серед тих, хто боронив Харків в 2022. Білецький, Немічев, інші учасники Азову та Нацкорпусу.

Дмитро "Да Вінчі" Коцюбайло теж кажуть шанував пам'ять генерала Чупринки ;)
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:42

Water написав:
  ЛАД написав:Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.

У мене одна половина сім`ї була з лемків, яку за часів сталіна переселили з лісів Польщі до степів Півдня України. Так дід все хотів подивитись як усе буде безкоштовно при комунізмі... Не дожив.

під час побудови комунізму безкоштовним змогли зробити лише одне - пайку, й то маленьку...
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:46

tester7336 написав:Banderlog
а теперь давайте по другому.

это ИИ тупой который не просчитал или все было просчитано но специально отправили
глибоке питання. Не знаю що відповісти.
Да , все було просчитано.
За виключенням виключень.
Такого впливу мінних полів і укріплень не очікували.
Но те що завдання покладене на нас самовбивче було зрозуміло загодя.
Правда, я не знав як рахували на поверх вище) і думав там є шанси.
Допускаю що там теж просчитали і знали шо весь контрнаступ це срака, но для чого тоді було починати я не знаю...
Тим більше не знаю для чого було продовжувати. Вже в жовтні позаминулого року було ясно що треба переходити в глуху оборону.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Нажаль , після обстрілу Чернігова не виходе на форум ПЕСІКОТ .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 16:56

tester7336 написав:
  ЛАД написав:Но значительно чаще бывали случаи обратного "перекрашивания" после развала Союза - люди "вдруг вспоминали" о том, что кто-то из родителей еврей и меняли национальность. И уезжали - в основном, в Израиль, в Германию.

ну те кто уезжали те перекрашивались. по иному Израиль не принимал.
но если покопать семьи окружающих - то у половины населения можно найти кого то из родителей или дедушек/бабушек. просто об этом не говорят. но кто нада - тот своих знает.
Вы, мягко говоря, очень сильно преувеличиваете. Посмотрите - http://surl.li/ubbktt
Наприкінці XIX ст. на території сучасної України мешкало 2590 тис. євреїв (9,0 % населення), що становило майже чверть єврейського населення світу. ..... За переписом 1897 р. на території українських губерній Російської імперії мешкало 1908 тис. єврейськомовних, що становило 8 % всього населення
И это был самый большой % за всю историю, потом он только падал.
При этом еврейские общины были достаточно замкнуты благодаря религии. Отчасти из-за преследований, отчасти по внутренним причинам, межнациональные (тогда межконфессиональные) браки очень сильно не одобрялись. Ситуация изменилась в Союзе только после войны благодаря советской идеологии (интернационализм и распространение атеизма), но значительно сильнее из-за того, что после войны численность евреев резко упала.
За переписом 1959 року, в Україні мешкало 840 тис. євреїв, утричі менше ніж до війни. ..... Наростав процес асиміляції, якщо у 1959 р. серед євреїв тільки 25-30 % шлюбів було укладено з особами іншої національності, то у 1970 р. — бл. 50 %, 1978 р. — 57 %
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:02

Faceless написав:
ЛАД написав:
  Faceless написав:........
Планова модель економіки не працює ні для яких потреб. В першу чергу не через якусь там недосконалість розрахунків, а через абсурдність самої ідеї.
Насчёт абсурдности идеи вопрос достаточно спорный. Думаю, если бы вы жили во время Великой депрессии, у вас были бы сомнения на этот счёт. И то, что нет повторения такого (2008 год несравним) - благодаря вмешательству государства в экономику, а не благодаря "механизмам свободного рынка". Ну и в Союзе лет 50 плановая экономика более-менее неплохо работала.
Формально працювала, так і первіснообщинний лад десь теж якось жевріє.
Там, где природные условия этому благоприятствуют.

По ефективності дно, по рівню задоволення потреб - дно, і врешті навіть при неймовірній кількості ресурсів економіка совку розвалилася. Всі аналогічні спроби врешті закінчувалися фіаско
Вопрос достаточно спорный, но не для этой темы.
И какие "аналогічні спроби" вы имеете ввиду?

Щодо втручання держави в економіку- це не робить її плановою.
Не робить.
Но это первый шаг к планированию. В более-менее мягкой форме.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:Якщо підійти з іншого боку, то якщо світ створив Бог, а людина стоврила ШІ, то не може бути результат творіння вище творця.

Так ні діалектичний матеріалізм, ні теософія не ведуть до тих висновків, що вище викладені. Хіба що яке язичество.

ШІ теж створює Б-г, використовуючи кращі людські уми
А творіння божі можуть бути настільки досконалі, що здатні кинути йому виклик
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 січ, 2025 17:10

холява написав:Нажаль , після обстрілу Чернігова не виходе на форум ПЕСІКОТ .

отставить панику, песикот нас всех переживёт.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1167311674116751167611677 ... 14251>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему