|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:09
Shaman написав:Banderlog щось надто сумбурно пишете. що саме писав? чому Раша не може стати нормальною країною без дерашизації? бо надто довго в руських виховували оці націоналістичні ідеї за останні роки - так просто це не минається  де я писав, що я проти переговорів? приклади? а може вибачення за брехню? аж самому смішно - немає сміливих вибачатися, лише брехати можуть. я навпаки за переговори, але кажу, що Раша їх не хоче - для них будь-які перемовини - це програш в головах їх керманичів. а ситуація на фронті для них поки маскує, яка срака в державі... зустрічне питання - на тебе напали, на твою родину, на твоє майно, на твою церкву. ти коли здасися? відразу? через деякий час? може спробуєш відкупитися майном чи кимось з родини? ти якось визначся - ти або ноги ламаєш, або здаєшся - а оці подвійні стандарти не треба використовувати 
1. То мож пиши що ти за переговори. І що зеленському треба відміняти заборону і їхати в словакію чи турцію на 2 сторонні переговори з путіном? А не розказувати хто легітимний? І не розказувати про переговори з позиції сили? 2. не або я ламаю, а не можу зламати тікаю, а не можу втекти то спробую відкупитись. Майном. Або даж кимсь з родини. Вся україна велика родина. Я б віддав бурятам тебе  або когось з твоєї сімї. ти ж воювати йти не хочеш?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:09
Wirująświatła написав: Faceless написав:ті вислови не варто взагалі розглядати, якщо їх висловлює таке брехло й балабол.
арестович еще тот балабол и смотреть его эфиры по 1,5 часа я не готов, но если кто то найдет в них что то дельное и даст тайм код, с удовольствием 5-10 минут послушаю. Он мог где то стырить умную мысль, или внезапно ему самому пришла. Нет плохих или хороших людей, есть плохие и хорошие поступки (в данном контексте мысли).
Я не знаю, откуда он берёт умные мысли - "тырит" или сам придумывает", да и слушаю его не очень регулярно (не люблю слишком долгие беседы), но в последнее время (уже давно) он часто говорит очень толково. Не со всем я согласен, но, по крайней мере, явных глупостей он не озвучивает. И, кстати, моё несогласие не обязательно означает, что он ошибается, вполне возможно, что не прав именно я.  А его "балабольство" в начале войны, когда он был советником ОП, я вполне понимал и легко отсеивал.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 06 січ, 2025 20:11, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:10
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Є факт Є інтерпритація факту Ваша -це Німеччина ЗБІЛЬШИЛА свій ринок ШЛЯХОМ захоплення частини ринку Греції... Моя - так як Німеччина і Греція входять в ЄДИНИЙ ринок ЄС - то дії Німеччини це не ЗАХОПЛЕННЯ- це МОДЕРНІЗАЦІЯ загального ринку ЄС.. Як бачите - різниця суттєва. Учасники ринку модернізують ринок таким чином щоб на ньому була вища норма прибутковості.... До речі Моя діяльність -це також модернізація ринку України , адже витіснити мене може тільки той в кого буде вища норма прибутковості- а саме за збільшення прибутковості і бореться КАПІТАЛ....
За будь-якої інтерпретації факт розширення ринку Німеччини нікуди не дівається.
Знову ж -квадратик, було 10см2, з них в Німеччини 7(виготовлено , а всередині в цих 7 виготовлено -наприклад 4 затрачено) в Греції 3 ( з яких 4 затрачено( бо німці доплачують щоб Греція не обезлюдніла)).... Змусили німці вирубати виноградники , загальний ринок ЄС як був 10 так і залишився , в німців стало 8 ( з яких 5 затрачено) , в греків стало 2 ( з яких 2 затрачено( бо викинули сектор який був дотаційним(приклад Течер і вулілля) Загальний ринок - був 10 з яких 4+4=8 затрати_____+25% до капіталу став 10 з яких 5+2=7 затрати______+45%.... Покращення стану ЄС detroytred написав:Там на питання ви досі не відповіли: *Вважаєте, що в колонії (умовно африки) лізуть з яких причин??? Отоже, по-Вашому, могли б розвиватись далі і без розширення. Так навіщо лізуть-то?* І які норми прибутку в розвинених ринках і "диких"? І хто кого витісне?)))))))
Як лізуть? Захоплюють? Чи купують необхідні ресурси? Ясно що якщо є хтось хто ЗМУШЕНИЙ задешево продати - то чому б не купити? А змушений дешево продати тому- що нічого крім фізичної праці по видобуванню ресурсів запропонувати не може... І при чому тут розвинутий світ? Ви ж самі писали -Африку ніхто годувати не збирався..... З точки зору капіталу Навіщо нам ЗАХОПЛЮВАТИ голодних? Крім менінгіту це нічого не дасть(вони ж голодні бо малограмотні, в цих малограмотних треба 2-3 покоління(20-40 років) вкладати поки вони зможуть створювати інтерес для ринку розвинутих країн....
Ви загубили суть питання --- потребу ринків в розширенні для подальшого свого розвитку. Те, що від збільшення ринку профіт мають обидві сторони -- це мені не треба доводити. Це кепО. Просто купують -- це саме просто купують. Лише купують. Якщо для вас треба доводити, яким чином підкріплювали і підкріплюють розширення свого ринку(тобто лізуть в Африку і т.д.) європейці та інші розвинуті ринки --- то я пас. Для мене це з розряду кепО. Хоча навіть просто купують (не купували, а потім оп - почали.) - це теж саме розширення ринку.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:18
detroytred написав:Проблема капіталізму не у сбуті товарів, а у виробництві-сбуті з прибутком. Прибуток отримати - мета. А не забезпечити голодного виробленим хлібом.
Добрый вечер. Мне нравится Ваши попытки в поиске истины в вопросах приближения окончания войны между демократической Украиной и фактически неонацистской росией, в вопросах будущего и перспектив в восстановлении Украины. К вопросу о названной Вами проблеме капитализма считаю необходимым привлечь величайшего экономиста Кейнса, предложившего простой и эффективный способ борьбы с кризисами в экономике, возникающего по причине падения совокупного спроса. Причин падения спроса может быть немало - это и ожирение, и болезни, и разрушительные войны, массовые убийства жителей, масштабные загрязнения территорий и т.д. Но все они в капитализме разрешаются государством при помощи банков. Государство размещает заказы, формируя своими действиями повышение совокупного спроса на территории, находящейся в состоянии экономического кризиса. Время размещений этих заказов, их размеры определяются целевыми показателями в экономике, которые нужно достичь. А деньги выступают всего лишь средством для достижения целей, а не целью, как думают некоторые заблуждающиеся. Сегодня вспомнилось как неожиданно для всех Украина с целью компенсации разрушенных и оккупированных территорий начала курскую контроперацию. Результативность ее достигла ~70%. Это значит, что подобные военные контроперации будут осуществлены снова, если помощь Украине не ослабнет со стороны дружественных миролюбивых стран. Хотелось бы сгенерировать идеи о подходящих целях для следующей контроперации. Интересно Ваше мнение.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:20
Якимось дивним чином просто розширення ринку (навіть просто купівля-продаж) йдуть разом в комплекті або з демократичними цінностями, або з руцькомир'ям, або ісламізацією і т.д.
Отаке прикольне "просто купують" (просто розширюють ринок). Чому так? Да тому, що оті перелічені штуки якраз і виступають гарантіями капіталу... Свого капіталу. Свого ринку.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:20
prodigy написав:.......... більше двох років не дивився це п*дло, сьогодні відкрив -послухав 5 хвилин і вирубив тв що воно меле-Гордон співучасник спец.операції проти "партії миру", яка партія миру? партія медведчука-киви(пробачте, бойко)? лякають ті, хто досі слухає це *****, вони небезпечні для країни , бо схильні як русня до манипуляції свідомості
Аргументация железобетонная. И даже спорить послеэтого не о чем. А давайте я так же буду реагировать на ваших солониных и прочих? Эачем аргументы? "Падло" и пару идеологических штампов и всё, ответ готов.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:21
detroytred написав:Ви загубили суть питання --- потребу ринків в розширенні для подальшого свого розвитку.
Я не загубив Це ви звужуєте обговорення для варіанту який був актуальний 100-200 років тому... З того часу пройшло вже багатенько змін і в економіці в тому ж числі і отримуємо ще один варіант ПОКРАЩЕННЯ життя НАСЕЛЕННЯ без зовнішніх розширень.... Це збільшення ефективності.. Той самий Трамп... Ви ж його дурнем не вважаєте? а він виступає за виведеня заводів з-за меж США і відновлення їх в США... Ба більше - він переманює Європейські компаніїз Європи в США... Це точно не розширення... А чому А тому що економічна доцільність покращення життя власного населення переважає над варіантом - захоплюємо інші ринки де треба рівень життя підтягувати до нашого... Це макро варіант А мікроваріант - це я Створення бізнесу з ВИЩОЮ ефективністю ніж мають інші аналогічні бізнеси і за рахунок додаткового прибутку або скупка аналогічних меншприбуткових , або створення НОВОГО напрямку всередині ІСНУЮЧОГО ринку... І якщо цей НОВИЙ бізнес дасть вищу продуктивність праці, то замість розширення ( а значить і збільшення праці), я можу піти шляхом збереження існуючого ( з зменшенням обємів праці) що для мене робить життя кращим Я працюю менше- отримую стільки ж скільки отримував раніше=живу краще
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:28
Banderlog написав:1. То мож пиши що ти за переговори. І що зеленському треба відміняти заборону і їхати в словакію чи турцію на 2 сторонні переговори з путіном? А не розказувати хто легітимний? І не розказувати про переговори з позиції сили? 2. не або я ламаю, а не можу зламати тікаю, а не можу втекти то спробую відкупитись. Майном. Або даж кимсь з родини. Вся україна велика родина. Я б віддав бурятам тебе  або когось з твоєї сімї. ти ж воювати йти не хочеш?
Я ,кстати, всегда говорил точно так же.Согласен со всем. Один вопрос только. Вы же понимаете что то,что требует хуйло, никто не примет? Такое реализуется после разгрома только.Когда главнокомандующий застрелился в бункере а подписывает какой- то офицер. Примеры были. Да этого еще много времени,и много событий. Например тот же фолькстшурм.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:31
detroytred написав:Якимось дивним чином просто розширення ринку (навіть просто купівля-продаж) йдуть разом в комплекті або з демократичними цінностями, або з руцькомир'ям, або ісламізацією і т.д.
Взагалі не факт.... Є вплив часу Є вплив інформації Є вплив глобалізації(полегшення переміщень , порівняйте час і відстані і кількість тих хто переміщувався в часи Колумба, Магелана.... і сьогодні.... Під впливом цих факторів і йдуть зміни, а так як демократія більш приваблива- то в основному ( якщо не заважають релігійні норми чи диктаторські режими) - розвиток йде в цьому напрямку... А в розвинутих країнах вже давно перестали переживати за норму прибутковості капіталу і і сильніше переживати за якість життя. А якість життя якщо спрощено тим вища чим краще співвідношення отриманого/до затраченого Тобто не завжди треба багато отримати... можна отримати в 2 рази менше харчів(особливо коли й так зажирів) але при цьому в 3 рази менше часу витратити на заробляння цих харчів
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 06 січ, 2025 20:32
buratinyo написав:Хотелось бы сгенерировать идеи о подходящих целях для следующей контроперации. Интересно Ваше мнение.
Хто зна. Україна в обороні. І всі танці зараз скоріше є відволіканням уваги від основного -- від Криму та Причерномор'я. З Криму все почалося і їм повинно закінчитися. А всі дії на Півночі -- це відтягування уваги... Крим, коридор до Криму, Одеса, Херсон, Миколаїв. Все інше додаткові інструменти, а не ціль. Імхо. Що було отой похід на Київ на початку війни? Класична вилка в шахах -- або Україна рятує королеву (столицю), або втрачає Південь. Всі. Сили. Були. Кинуті. На захист столиці. Пожертвували півднем... На тому війна і повинна була зупинитися. До може наступного акту колись. Такий собі черговий Мінськ (Стамбул). Але щось пішло не так.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|