Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 183184185186187 ... 196>
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:31

Faceless написав:
Хомякоид написав:
  Faceless написав:
То українці мають бути вдячні що ви, сидячи в Німеччині, купили халупу в Вінниці, бо в Німеччині такої дохідності нема? Все правильно?

Кожен робить для України все що може на свому місці.
Хтось краде як не в собі, хтось інвестує покращучи платіжний баланс та забезпечуючи робочі масця.
Jedem das seine
А хтось розказує, як жити, ховаючись в Німеччині. Кожному своє

Хтось емігрував в Німечину коли стало зрозуміло куди все катиться, хтось втік в Польщу або Відень з початком бойових дій, а хтось так і мусить перечитутвати все лайно та підчищати всі висери.
Так кожному своє.
Востаннє редагувалось Хомякоид в П'ят 27 гру, 2024 19:12, всього редагувалось 2 разів.
Хомякоид

Подякував: 3086 раз.
Подякували: 441 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:40

пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин.
Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю?
Поддерживают нашу страну исключительно солдаты в окопах,на передовой.
Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных.
Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член.
Но ненормально этим гордится и тыкать всем в глаза это,как собственно и членом.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:54

Господар Вельзевула
Если член с горбинкой достает из Польши до Винницы через Чабаны, то чем не повод для гордости :oops:
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:12

Господар Вельзевула написав:пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин.
Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю?
Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных.
Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член.

Так мені тичуть що я в Египті побував. Я відписався що був не тільки в Єгипті а і інвестував в Україну, що не так. :D
Що можу те і роблю на своєму робочому місці.
Хомякоид

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:47

Хомякоид написав:

Так мені тичуть що я в Египті побував. Я відписався що був не тільки в Єгипті а і інвестував в Україну, що не так. :D

Так вам і пишуть, що Єгипет і хата у Вінниці - це одне й те саме. Витрачання грошей на себе. Це ні про яку підтримку. Десь в Європі можна купити квартиру за ту суму? Так, щоб потім ще й добре дороблятись на співвітчизниках? Отож) Одні доброчинці навколо)))
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:49

Хомякоид написав:

А навіщо ви кажете про це у публічному просторі? :mrgreen:
"наши люди в египет на самолете не летают" :lol:
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:59

gonchik74 написав:
  Хомякоид написав:

Так вам і пишуть, що Єгипет і хата у Вінниці - це одне й те саме. Витрачання грошей на себе. Це ні про яку підтримку. Десь в Європі можна купити квартиру за ту суму? Так, щоб потім ще й добре дороблятись на співвітчизниках? Отож) Одні доброчинці навколо)))

Можна придбати. Но поки я місця здавати не буду :D
Хомякоид

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 09:21

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

Короче,
Інвестиції (на хлопський розум) - це вкласти 50 кує, а витягнути 100 кує.
Меценатство - купити хату в пгт за 10 кує для ВПО.

Хомякоїд - перше. Нащо з себе героя, мецената, філантропа корчити - я не знаю. Можна ж честно сказати - хоче підзаробити на війні і ВПО, та ще і податки не заплатити. Бо інвестиції - це про заробіток.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 12:22

Господар Вельзевула написав:
  Frant написав:А куди пропали трактористм, парковщики, сантехніки з ЗП 1500 дол/міс? Які перед війною купляли стояки квартир в столиці?
Чи були вони насправді? :mrgreen:

Та ну,перестаньте,это же Украина. Все в черном нале. Кафельщик-быстрый ,но рагуль еще тот. В 2024 году, в Днепре (!!) , прячась от ТЦК (!!) летом зарабатывал по сотке гривен в месяц. На объекты его завозили и вывозили заказчики раз в пару недель, там были объемы и он там жил.а у заказчиков были какие-то ,по его словам , "документи", которые позволяли проезжать БП без осмотра и паковки.
а ну скажите, где круче жить-в Польше на пана за днювку до полторухи зела в месяц при съемном жилье или дома, со своим жильем, за 2,5 и еще и сам себе хозяин- пан не смотрит, горбатишься или нет. Есть заказчик, которого интересуют сроки и качество,все.
Это называется естественный отбор. Чем больше будут паковать и валить в Польшу,тем лучше будет ему. А ему уже 56, еще 4 года и вильна людина :mrgreen:

В Киеве, сейчас спецы хотят 5000 грн за рабочий день. Сантехники иногда требуют 10 000 грн. в день на руки. Ибо ТЦК.
Единственное, класть в день по 5-6 метров плитки с подрезками затирками, в 56 лет он долго не сможет.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2025 13:29

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

UA написав:В Киеве, сейчас спецы хотят 5000 грн за рабочий день. Сантехники иногда требуют 10 000 грн. в день на руки. Ибо ТЦК.
Единственное, класть в день по 5-6 метров плитки с подрезками затирками, в 56 лет он долго не сможет.

что то не нравится?
клади сам)
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

#<1 ... 183184185186187 ... 196>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему