|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:31
Faceless написав:Хомякоид написав: Faceless написав: То українці мають бути вдячні що ви, сидячи в Німеччині, купили халупу в Вінниці, бо в Німеччині такої дохідності нема? Все правильно?
Кожен робить для України все що може на свому місці. Хтось краде як не в собі, хтось інвестує покращучи платіжний баланс та забезпечуючи робочі масця. Jedem das seine
А хтось розказує, як жити, ховаючись в Німеччині. Кожному своє
Хтось емігрував в Німечину коли стало зрозуміло куди все катиться, хтось втік в Польщу або Відень з початком бойових дій, а хтось так і мусить перечитутвати все лайно та підчищати всі висери. Так кожному своє.
Востаннє редагувалось Хомякоид в П'ят 27 гру, 2024 19:12, всього редагувалось 2 разів.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3086 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:40
пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин. Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю? Поддерживают нашу страну исключительно солдаты в окопах,на передовой. Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных. Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член. Но ненормально этим гордится и тыкать всем в глаза это,как собственно и членом.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2024 18:54
Господар Вельзевула Если член с горбинкой достает из Польши до Винницы через Чабаны, то чем не повод для гордости 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:12
Господар Вельзевула написав:пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин. Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю? Поддерживают нашу страну исключительно солдаты в окопах,на передовой. Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных. Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член. Но ненормально этим гордится и тыкать всем в глаза это,как собственно и членом.
Так мені тичуть що я в Египті побував. Я відписався що був не тільки в Єгипті а і інвестував в Україну, що не так. Що можу те і роблю на своєму робочому місці.
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:47
Хомякоид написав: Господар Вельзевула написав:пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин. Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю? Поддерживают нашу страну исключительно солдаты в окопах,на передовой. Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных. Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член. Но ненормально этим гордится и тыкать всем в глаза это,как собственно и членом.
Так мені тичуть що я в Египті побував. Я відписався що був не тільки в Єгипті а і інвестував в Україну, що не так. Що можу те і роблю на своєму робочому місці.
Так вам і пишуть, що Єгипет і хата у Вінниці - це одне й те саме. Витрачання грошей на себе. Це ні про яку підтримку. Десь в Європі можна купити квартиру за ту суму? Так, щоб потім ще й добре дороблятись на співвітчизниках? Отож) Одні доброчинці навколо)))
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2024 19:49
Хомякоид написав: Так мені тичуть що я в Египті побував. Я відписався що був не тільки в Єгипті а і інвестував в Україну, що не так. Що можу те і роблю на своєму робочому місці.
А навіщо ви кажете про це у публічному просторі? "наши люди в египет на самолете не летают" 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 гру, 2024 21:59
gonchik74 написав: Хомякоид написав: Господар Вельзевула написав:пан Хомякоид! Ну реально смешно,ну блин. Я вот жру-так мне гордится что я производителей пищи и супермаркеты поддерживаю? Поддерживают нашу страну исключительно солдаты в окопах,на передовой. Еще та небольшая часть бедных и честных волонтеров,которая ездит на фронт, привозит нужное,эвакуирует людей и животных. Вы же просто просчитали что до Винницы не дойдут и вложили свои бабки. Это нормально, как и допустим-иметь половой член. Но ненормально этим гордится и тыкать всем в глаза это,как собственно и членом.
Так вам і пишуть, що Єгипет і хата у Вінниці - це одне й те саме. Витрачання грошей на себе. Це ні про яку підтримку. Десь в Європі можна купити квартиру за ту суму? Так, щоб потім ще й добре дороблятись на співвітчизниках? Отож) Одні доброчинці навколо)))
Можна придбати. Но поки я місця здавати не буду 
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 09:21
Короче, Інвестиції (на хлопський розум) - це вкласти 50 кує, а витягнути 100 кує. Меценатство - купити хату в пгт за 10 кує для ВПО.
Хомякоїд - перше. Нащо з себе героя, мецената, філантропа корчити - я не знаю. Можна ж честно сказати - хоче підзаробити на війні і ВПО, та ще і податки не заплатити. Бо інвестиції - це про заробіток.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 січ, 2025 12:22
Господар Вельзевула написав: Frant написав:А куди пропали трактористм, парковщики, сантехніки з ЗП 1500 дол/міс? Які перед війною купляли стояки квартир в столиці? Чи були вони насправді? 
Та ну,перестаньте,это же Украина. Все в черном нале. Кафельщик-быстрый ,но рагуль еще тот. В 2024 году, в Днепре (!!) , прячась от ТЦК (!!) летом зарабатывал по сотке гривен в месяц. На объекты его завозили и вывозили заказчики раз в пару недель, там были объемы и он там жил.а у заказчиков были какие-то ,по его словам , "документи", которые позволяли проезжать БП без осмотра и паковки. а ну скажите, где круче жить-в Польше на пана за днювку до полторухи зела в месяц при съемном жилье или дома, со своим жильем, за 2,5 и еще и сам себе хозяин- пан не смотрит, горбатишься или нет. Есть заказчик, которого интересуют сроки и качество,все. Это называется естественный отбор. Чем больше будут паковать и валить в Польшу,тем лучше будет ему. А ему уже 56, еще 4 года и вильна людина 
В Киеве, сейчас спецы хотят 5000 грн за рабочий день. Сантехники иногда требуют 10 000 грн. в день на руки. Ибо ТЦК. Единственное, класть в день по 5-6 метров плитки с подрезками затирками, в 56 лет он долго не сможет.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 07 січ, 2025 13:29
UA написав:В Киеве, сейчас спецы хотят 5000 грн за рабочий день. Сантехники иногда требуют 10 000 грн. в день на руки. Ибо ТЦК. Единственное, класть в день по 5-6 метров плитки с подрезками затирками, в 56 лет он долго не сможет.
что то не нравится? клади сам)
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-