Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
2587715 писал(а):Вікна в підлогу - це вже треш..Особливо на 24-му поверсі. Підходити до таких вікон мало в кого буде бажання)
Це правда
Треба буде це сказати девелоперам Нью-Йорку, де квартири на 50 поверсі коштують 90 млн$
до речі там ці хмарочоси несучі конструкції з металу мають. І коли вітер дме, то будівля гойдається як баштовий кран. Відчуття на любителя чесно кажучі
gonchik74 писал(а):Просвітіть, будь ласка, на рахунок сушарки для білизни. В якому ціновому сегменті орендного житла окрема сушарка вже мастхев?
Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ?
В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
gonchik74 писал(а):Просвітіть, будь ласка, на рахунок сушарки для білизни. В якому ціновому сегменті орендного житла окрема сушарка вже мастхев?
Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ?
В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
А яка марка? Бо теж хочу взяти ЛЖ вузьку, але кажуть що на сушку там лише пару рушників запхати можна. Інакше не сушить.
Ну і також чи не вб'ють її квартиранти? Бо з нашими людьми в зйомку краще ставити щось не дуже дороге і не дуже нове
Хомякоид писал(а): Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Американцы с японцами улыбнулись. А потом наши квартиранты, при повышении квартплаты, начинают упоминать про налоги которые ты не платишь...
На это можно ответить:"Любой каприз за ваши деньги".
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ? В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
А яка марка? Бо теж хочу взяти ЛЖ вузьку, але кажуть що на сушку там лише пару рушників запхати можна. Інакше не сушить.
Ну і також чи не вб'ють її квартиранти? Бо з нашими людьми в зйомку краще ставити щось не дуже дороге і не дуже нове
в польску хату взяв беко
беко самі дешеві, беру їх на недорогі хатки. щось мені підказує, що беко - бяка. в хатки подорожче - Бош
намагаюсь скинути хати до початку їх руйнації. 3 роки поюзав - продав