ЛАД написав:И возвращаясь к бусификации. Это одна из основных проблем, из-за которых я считаю необходимыми переговоры и перемирие. Понятно, что о "мотивации" бусифицированных бойцов говорить не приходится. Если население не готово защищать государство, то о продолжении войны говорить сложно. А то у нас как-то получается, что о готовности воевать "до последней вербы" больше и чаще говорят те, кто надеется, что "до последней вербы" их не призовут, а обойдутся другими.
Ещё нет. Но конкретно о выезде мальчишек давно знаю. И знаю массу примеров.
І, не тільки хлопці, але і дівчата також. 16+ років, без батьків, держави, як правило, призначають опікунів з соціальних служб (у будь-якому випадку дітей не залишать на вулиці) + призначають грошову допомогу, і вони або вчаться у старших класах, або вступають до навчальних закладів, якщо закінчили школу. Швидко соціаліізуються, і не повернуться.
Скандал з Агенцією оборонних закупівель: старі протитанкові міни за фантастичними цінами
Директорка "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова уклала контракт на сотні тисяч протитанкових мін сумнівних років виробництва за ціною 600 Євро за одиницю - військовий оглядач Сергій Згурець
За радянськими стандартами термін придатності тротила в мінах становить не більше 60 років за ідеальних умов зберігання, а за американськими – взагалі 35 років, зазначають журналісти. Тротилу в міні М6А2 – 5,4 кг. За сьогоднішніми цінами, собівартість такої міни повинна складати декілька сотень євро, але точно не 600. Ба більше – в багатьох країнах міни таких років випуску утилізують і навіть платять за цю послугу великі гроші, бо зберігання таких застарілих виробів є вкрай небезпечним!
«Остаточна ціна контракту може бути переглянута в сторону зменшення після проведення інспекції та випробувань товару.» - пише Агенція оборонних закупівель на власній Facebook сторінці . Сором’язливо забуваючи вказати, що перегляд ціни не передбачено умовами вже підписаного контракту.
Можна тільки уявити, скільки десятків мільйонів євро заробить кожен учасник схеми – контракту на 230 мільйонів євро, підписаним Агенцією оборонних закупівель та сумнівним болгарським посередником.
Ещё нет. Но конкретно о выезде мальчишек давно знаю. И знаю массу примеров.
І, не тільки хлопці, але і дівчата також. 16+ років, без батьків, держави, як правило, призначають опікунів з соціальних служб (у будь-якому випадку дітей не залишать на вулиці) + призначають грошову допомогу, і вони або вчаться у старших класах, або вступають до навчальних закладів, якщо закінчили школу. Швидко соціаліізуються, і не повернуться.
Скандал з Агенцією оборонних закупівель: старі протитанкові міни за фантастичними цінами
Директорка "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова уклала контракт на сотні тисяч протитанкових мін сумнівних років виробництва за ціною 600 Євро за одиницю - військовий оглядач Сергій Згурець
За радянськими стандартами термін придатності тротила в мінах становить не більше 60 років за ідеальних умов зберігання, а за американськими – взагалі 35 років, зазначають журналісти. Тротилу в міні М6А2 – 5,4 кг. За сьогоднішніми цінами, собівартість такої міни повинна складати декілька сотень євро, але точно не 600. Ба більше – в багатьох країнах міни таких років випуску утилізують і навіть платять за цю послугу великі гроші, бо зберігання таких застарілих виробів є вкрай небезпечним!
«Остаточна ціна контракту може бути переглянута в сторону зменшення після проведення інспекції та випробувань товару.» - пише Агенція оборонних закупівель на власній Facebook сторінці . Сором’язливо забуваючи вказати, що перегляд ціни не передбачено умовами вже підписаного контракту.
Можна тільки уявити, скільки десятків мільйонів євро заробить кожен учасник схеми – контракту на 230 мільйонів євро, підписаним Агенцією оборонних закупівель та сумнівним болгарським посередником.
из рубрики "у нас нет денег" и "где взять деньги?"
Banderlog написав: Говорити треба про умови на яких підете Ви.
хтось був на форумі вже викладав свої думки з цього приводу. основний лейтмотив був - я хочу бути впевнений що не пострадаю фінансово ні я ні моя родина від того що буду воювати. і це стосувалося не тільки періоду війни. а і після неї.
особлива романтика у віці 50+ шукати роботу по новому... коли твоя контора або зачинилась, або вже хтось молодший зайняв посаду.
Прекрасная перспектива, ни пенсии ни работы а если ещё и без ноги или руки? Это в каком законе прописано и кто обязан помагать и есть материальное наказание за не выполнение? Нету. Бусифицироватьсилой могут безнаказанно а содержать материально и по человечески страна не обязана
Рабиновича вызывают в КГБ и говорят: «Ну что вы на каждом углу кричите, мол, молока нет, мяса нет. Раньше бы мы вас расстреляли, а сейчас вот проводим беседу – больше так никогда не делайте». Он выходит на улицу и изумленно говорит: «И патроны у них тоже кончились».
Shaman написав:а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.
і для цієї побудови потрібно "конституція на паузі", "2 роки викрадень людей незрозумілими формуваннями", "непридатні генерали/посли", "винахідники кулебівських лопат, що евакуюються в сша" і ще десяток-два зашкварів та системної зради і корупції?