Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1191911920119211192211923 ... 14591>
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 16:29

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:
  ЛАД написав:И возвращаясь к бусификации. Это одна из основных проблем, из-за которых я считаю необходимыми переговоры и перемирие. Понятно, что о "мотивации" бусифицированных бойцов говорить не приходится. Если население не готово защищать государство, то о продолжении войны говорить сложно. А то у нас как-то получается, что о готовности воевать "до последней вербы" больше и чаще говорят те, кто надеется, что "до последней вербы" их не призовут, а обойдутся другими.

Вже бачили?

Ещё нет.
Но конкретно о выезде мальчишек давно знаю. И знаю массу примеров.

І, не тільки хлопці, але і дівчата також.
16+ років, без батьків, держави, як правило, призначають опікунів з соціальних служб (у будь-якому випадку дітей не залишать на вулиці) + призначають грошову допомогу, і вони або вчаться у старших класах, або вступають до навчальних закладів, якщо закінчили школу. Швидко соціаліізуються, і не повернуться. :|
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 16:33

Скандал з Агенцією оборонних закупівель: старі протитанкові міни за фантастичними цінами

Директорка "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова уклала контракт на сотні тисяч протитанкових мін сумнівних років виробництва за ціною 600 Євро за одиницю - військовий оглядач Сергій Згурець

За радянськими стандартами термін придатності тротила в мінах становить не більше 60 років за ідеальних умов зберігання, а за американськими – взагалі 35 років, зазначають журналісти. Тротилу в міні М6А2 – 5,4 кг. За сьогоднішніми цінами, собівартість такої міни повинна складати декілька сотень євро, але точно не 600. Ба більше – в багатьох країнах міни таких років випуску утилізують і навіть платять за цю послугу великі гроші, бо зберігання таких застарілих виробів є вкрай небезпечним!

«Остаточна ціна контракту може бути переглянута в сторону зменшення після проведення інспекції та випробувань товару.» - пише Агенція оборонних закупівель на власній Facebook сторінці . Сором’язливо забуваючи вказати, що перегляд ціни не передбачено умовами вже підписаного контракту.

Можна тільки уявити, скільки десятків мільйонів євро заробить кожен учасник схеми – контракту на 230 мільйонів євро, підписаним Агенцією оборонних закупівель та сумнівним болгарським посередником.

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 16:55

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:...............
Вже бачили?

Ещё нет.
Но конкретно о выезде мальчишек давно знаю. И знаю массу примеров.

І, не тільки хлопці, але і дівчата також.
16+ років, без батьків, держави, як правило, призначають опікунів з соціальних служб (у будь-якому випадку дітей не залишать на вулиці) + призначають грошову допомогу, і вони або вчаться у старших класах, або вступають до навчальних закладів, якщо закінчили школу. Швидко соціаліізуються, і не повернуться. :|

Девушек/девочек знаю только с родителями.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 16:56

Wirująświatła написав:
Скандал з Агенцією оборонних закупівель: старі протитанкові міни за фантастичними цінами

Директорка "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова уклала контракт на сотні тисяч протитанкових мін сумнівних років виробництва за ціною 600 Євро за одиницю - військовий оглядач Сергій Згурець

За радянськими стандартами термін придатності тротила в мінах становить не більше 60 років за ідеальних умов зберігання, а за американськими – взагалі 35 років, зазначають журналісти. Тротилу в міні М6А2 – 5,4 кг. За сьогоднішніми цінами, собівартість такої міни повинна складати декілька сотень євро, але точно не 600. Ба більше – в багатьох країнах міни таких років випуску утилізують і навіть платять за цю послугу великі гроші, бо зберігання таких застарілих виробів є вкрай небезпечним!

«Остаточна ціна контракту може бути переглянута в сторону зменшення після проведення інспекції та випробувань товару.» - пише Агенція оборонних закупівель на власній Facebook сторінці . Сором’язливо забуваючи вказати, що перегляд ціни не передбачено умовами вже підписаного контракту.

Можна тільки уявити, скільки десятків мільйонів євро заробить кожен учасник схеми – контракту на 230 мільйонів євро, підписаним Агенцією оборонних закупівель та сумнівним болгарським посередником.

из рубрики "у нас нет денег" и "где взять деньги?"

ЗІ
єслі шо то це не вам
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:03

Slon_Nosov написав:
  tester7336 написав:
  Banderlog написав: Говорити треба про умови на яких підете Ви.

хтось був на форумі вже викладав свої думки з цього приводу.
основний лейтмотив був - я хочу бути впевнений що не пострадаю фінансово ні я ні моя родина від того що буду воювати. і це стосувалося не тільки періоду війни. а і після неї.

особлива романтика у віці 50+ шукати роботу по новому...
коли твоя контора або зачинилась, або вже хтось молодший зайняв посаду. :roll:

Прекрасная перспектива, ни пенсии ни работы а если ещё и без ноги или руки? Это в каком законе прописано и кто обязан помагать и есть материальное наказание за не выполнение?
Нету.
Бусифицироватьсилой могут безнаказанно а содержать материально и по человечески страна не обязана
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:06

detroytred написав:
  Wirująświatła написав:
  detroytred написав:армія потужна машина...
почему мы не штурмуем москву? переоценка сил так же нехорошо как и недооценка.

А чому не летимо на Юпітер?

Зв'язку нуль.

так потужна машина, чи detroytred знецінює?
труси чи хрестик, чи Юпітер?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:09

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Зв'язку нуль.
даже связь наладить не могут (

Рабиновича вызывают в КГБ и говорят: «Ну что вы на каждом углу кричите, мол, молока нет, мяса нет. Раньше бы мы вас расстреляли, а сейчас вот проводим беседу – больше так никогда не делайте». Он выходит на улицу и изумленно говорит: «И патроны у них тоже кончились».
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.

і для цієї побудови потрібно "конституція на паузі", "2 роки викрадень людей незрозумілими формуваннями", "непридатні генерали/посли", "винахідники кулебівських лопат, що евакуюються в сша" і ще десяток-два зашкварів та системної зради і корупції?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:14

flyman написав:
  Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Зв'язку нуль.
даже связь наладить не могут (

Рабиновича вызывают в КГБ и говорят: И патроны у них тоже кончились».

Патронами їхніми ще ми воюєм. Тт в мене 47 р. А бачив і 38р.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 січ, 2025 17:22

flyman написав:
  Wirująświatła написав:
  detroytred написав:армія потужна машина...
почему мы не штурмуем москву? переоценка сил так же нехорошо как и недооценка.

так потужна машина, чи detroytred знецінює?
труси чи хрестик, чи Юпітер?

правда в обидвох: потужна машина для репресій своїх цивільних, але недостатньо потужна щоб штурмувати москву
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 1191911920119211192211923 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор