|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 15 січ, 2025 14:32
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Москалі" не "змінюють умови", а просто повышают выплаты.
Вони кардинально змінили умову: спочатку платять гроші, а вже потім все інше.
Так это чуть ли не с самого начала, если не ошибаюсь. Во всяком случае уже давно. И эти выплаты, если верить нашим СМИ, всё время растут, и сильно растут. Я пропонував: контракти з терміном і гарантованими виплатами може дати ще рік-півтора нормальної мобілізації, правда дорогою ціною...
Помню. 1. Где взять деньги? 2. "контракти з терміном" 0,5-1-1,5 года? А как быть с теми, кто уже воюет 1,5-2-3 года? Демобилизовать? Новых на замену вряд ли хватит. Оставить служить? Боюсь, не поймут и не берусь предсказывать, сколько будет СЗЧ.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 січ, 2025 14:33
Xenon написав:❗️Україна не піде на прямі переговори з путіним: заборона залишається чинною, – глава МЗС Сибіга.
Також він заявив, що Київ НЕ піде на поступки у питанні вступу в НАТО під час переговорів про мир.
Перемовини - це про те, на що сторона згідна погодитися-поступитися. Чомусь ніхто ніде не зробив табличку на що готова рфія, на що Україна. Хоча б по заявам. І як ці заяви змінювались з часом. Можна таку ж і по вимогам. Що вимагає кожна сторона від іншої. Мені ліньки)) Чому це не зробили професійні блогери, аналітики, експерти, політолухи - хз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 14:36
Wirująświatła написав: ЛАД написав:Уже на этот вопрос ответили. И Banderlog, и я.
сейчас перечитаю весь форум чтобы выяснить, что же эти великие умы ответили. Banderlog ранее писал что воюет за деньги. Значит его все устаивает. Надо и далее искать тех кого всё устраивает и клонировать этот успешный опыт. А не изобретать велосипеды.
Не надо лопатить весь форум и не надо изгаляться. Ответы на той же странице или не предыдущей.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 січ, 2025 14:37
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Ни одного ответа не увидел. Ни от кого.
Я пропонував: контракти з терміном і гарантованими виплатами може дати ще рік-півтора нормальної мобілізації, правда дорогою ціною...
дорогу ціну сплачують вже сьогодні
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
ЛАД написав:Я много раз спрашивал - как эффективно провести мобилизацию? Ни одного ответа не увидел. Ни от кого. Может, вы хоть сейчас расскажете?
Мобілізація це не хвороба. Мобілізація - це симптом(наслідок). З симптомами(наслідками) боряться тільки ідіоти. Треба боротись з хворобою - війною.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
detroytred написав: Xenon написав:❗️Україна не піде на прямі переговори з путіним: заборона залишається чинною, – глава МЗС Сибіга.
Також він заявив, що Київ НЕ піде на поступки у питанні вступу в НАТО під час переговорів про мир.
Перемовини - це про те, на що сторона згідна погодитися-поступитися. Чомусь ніхто ніде не зробив табличку на що готова рфія, на що Україна. Хоча б по заявам. І як ці заяви змінювались з часом. Можна таку ж і по вимогам. Що вимагає кожна сторона від іншої. Мені ліньки)) Чому це не зробили професійні блогери, аналітики, експерти, політолухи - хз.
Поки що ніхто із сторін не згоден (хоча начебто від України звучали тези про "хочаб кордони 24 лютого 22 року) А от раша буквально вчора Патрушев (а це далеко не остання людина там) заявив що їм потрібне Повне визнання світом на міжнародному рівні 4 області + Крим, інше не обговорюється навіть.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
tester7336 написав: ЛАД написав:Я много раз спрашивал - как эффективно провести мобилизацию?
нужно бороться с источником проблемы а не с последствием.
Укажите источник.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Hotab написав:UA Далі акції ГОКів можна пустити під роздачу.
хрущики під орендою у поліцейського пенса , явно зароблені на хабарах (а як ще?? На держслужбі заборонено займатись бізнесом!) , треба конфіскувати на користь захисників? Чи тільки акції ГОК ?? Поліцаїв-пенсій треба призвати? Бо народ тут вимагав, а УА з покер-фейсом мовчить. Розвиваємо-розвиваємо бізнес-ідею призову на службу! 
Почекай трохи. Через реєстри технічна затримка. Потім, я навіть згоден безкоштовно працювати в агенціях по безоплатній конфіскації майна українців. На таку справу потрібні неупереджені фахівці в сфері нерухомості. Пропонуєшь з военних мирного времени почати?
Востаннє редагувалось UA в Сер 15 січ, 2025 14:38, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:то може треба забувати про ФОП та платити податки, як й інші громадяни?
Свого часу був дурний і на пориві патріотизму не переходив на 2% ФОП в 2022 році. Але бачу, що нашу державу потрібно максимально використовувати.Як тільки приймуть закони Гетьманцева, так і подивимось чи краще ФОПи, які платять за законом чи чорний бізнес...
тоді будь готовий, що держава максимально використає тебе. а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 15 січ, 2025 14:41
Shaman написав:а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.
Іншу державу побудує вже інший народ.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-