ЛАД написав:Фраза Дюрі-бачі "ТЦК посилають на 3 букви "їдьте в Донецьку область, принесіть форму таку-то", как я понимаю, означает, что ""Командир в/ч, у якій служив ваш родич" не виконав свій обов'язок і не повідомив протягом 24 годин ТЦК СП. ТЦК не может сделать это за командира и у него нет людей, чтобы посылать человека "в Донецьку область".
Вище писали, що має виплати мають оформлюватися автоматично, якщо не доказане зворотнє.
Та і матриця, про яку пише детройд задумана архітектором так, що "вищосортний" робить те що йому дозволено законом, а "нижчосортний" все, що не заборонено. А ненапазуі.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 17 січ, 2025 13:44, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:15 млн. грн для многих фантастическая цифра, которую можно заработать за много лет. Так что такая "опция" есть. Да и зарплата на нуле тоже.
дуууже невелика кількість загиблих отримує ці кошти нажаль (у мене з декількох загаблих знайомих, отримала лише одна родина і то при допомозі родичів що кинулись зразу дьоргати за всі ниточки)
Тема боян где то с конца 2022 Пропал без вести У меня один вопрос - Куда тела девают?
ЛАД написав:15 млн. грн для многих фантастическая цифра, которую можно заработать за много лет. Так что такая "опция" есть. Да и зарплата на нуле тоже.
дуууже невелика кількість загиблих отримує ці кошти нажаль (у мене з декількох загаблих знайомих, отримала лише одна родина і то при допомозі родичів що кинулись зразу дьоргати за всі ниточки)
Тема боян где то с конца 2022 Пропал без вести У меня один вопрос - Куда тела девают?
А хіба не так, якщо за півроку не знайшовся, то вважай такий, що можна оформляти спадщину.
stm написав:Форма от командира, да, что погиб при исполнении боевого распоряжения. Знаете что меня поражает вы ведь преподаватель, надеюсь выше старшего, с защищённой диссертацией в высшем учебном заведении. А рассуждаете как не самый умный студент-первокурсник. Помогите жене. Если нет дислексии, найдите где прописаны все формы.
*Що робити, якщо мій родич-воїн загинув на війні? "Командир в/ч, у якій служив ваш родич, протягом 24 годин повідомляє ТЦК СП за місцем вашого проживання про дату і причину загибелі військовослужбовця.* https://vkp.ua/defense/shcho-robiti-yak ... -viyninbsp
В тексті Дюрі буквами!! написано, що "ТЦК посилають на 3 букви "їдьте в Донецьку область, принесіть форму таку-то".
Гадаю, що про листування, адвоката, тлф гарячих ліній і т.д. ота дружина знає не гірше за Дюрі. То навіщо підміняти предмет? Ще й оцінювати його.
Це комедія якась.. Ви постійно підміняєте предмети, генерити оцінки і претензії, поради.
Фраза Дюрі-бачі "ТЦК посилають на 3 букви "їдьте в Донецьку область, принесіть форму таку-то", как я понимаю, означает, что ""Командир в/ч, у якій служив ваш родич" не виконав свій обов'язок і не повідомив протягом 24 годин ТЦК СП. ТЦК не может сделать это за командира и у него нет людей, чтобы посылать человека "в Донецьку область".
То лише посилання. Там головне про свідоцтво про смерть та оповіщення (документи, речі; які відсилає частина).
Суть була в тому, що це в цієї дружини тепер проблеми по отриманню документів і отака поміч від тцк. І справа не в взнати які форми, а саме в - отримати дані форми. Звісно це на підставі даних, як їх вказав Дюрі.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 січ, 2025 13:55, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:... Значно мерзотніше виглядають міркування з дивану про "війну до останньої верби" і "мы за ценой не постоим". А это, как написал Banderlog, просто статистика, вероятность.
ти оминаєш мої питання - так хто ці мерзотники?.. не можеш назвати?
Знайомий в Часовому Ярі. Літає дроном. На передньому краї, по траншеях, полях, посадках - тіл, пошматованих, частин, поїджених тваринами-хмара, це з його бригади+суміжні підрозділи Шансів витягти/винести - немає, постійні обстріли кацапчуками. Багато уже зогнилих...Ось так...Залишається лише спостерігати за процесом розкладання...
ЛАД написав:Да нет, тут на форуме хватает "патриотов".
й патріот в нього лайливе слово. може й українець теж - визнай вже ЛАД, як справжня радянська людина (мразота).
Ні. Ну так теж не можна маніпулювати. Отже очевидно і загально відомо: коли "патріот", "герой" і т.д. беруть в лапки, то мають на увазі не справжніх патріотів, героїв.
Поки підхід такий, що родичі мають доводити, що герой виконував завдання, то толку дуже мало. ИМХО мало б бути так, що держава мала б доказувати, що мобілізований/контрактник не виконував завдання...
а чого так, не знаєте? бо вибачте, такі як ваш кум вже б шукали можливість, як отримати ці 15 млн грн. люди які розповідають про ці тури за 300 євро, за допомогою 3 куо в Канаді - й вони ж щиро дивуються, а чому нам на слово не вірять???
так, зайву бюрократію треба прибирати - але поки що чесні люди в нас не більшість...