В некоторых домах во Флориде пол дома это просто застеленная ковролином голая земля. Так что деревянные перекрытия это еще не так и плохо.
Людям тут квартиры государство не раздавало - строились как умели.
|
|
![]()
то другое) решения древней более развитой цивилизации. ![]() Сегодня общался с погорельцем, потерявшем коллекцию пластинок в пожаре.
Страховая выплатила за сгоревший дом 270 куе. Новый дом построили за 350 куе. 12 куе заплатили архитектору за проект. Коллекцию он оценивает в ...районе миллиона. Я ошибся. Сказал, что были пластинки по 16 и по 12 тысяч. Были пластинки с тиражем в...3 и в 6 штук. Говорит, ничего интересного, какой-то джаз. Но за это готовы платить. Не зато, "Эти пластинки на Брайтоне миллионами наштампуют". А именно за редкость. Кстати, миллион тут сейчас - это не какая-то сногсшибательная сумма. Да, большая, но былого величия в ней нет. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоТак а как определить оригинал это или с брайтона? На брайтоне ж не дураки живут 12куе за проект это лихо. Баксов 120 наверное за час платил. Если еще архитектор сам бегал в сити согласовывать - в принципе адекватная цена ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЄ експерти, які вміють там по складу лаку/паперу з обгортки чи по якихось мікродірках визначити. Але всі ці "колекції" платівок, марок, монет коштують рівно стільки, наскільки в них вірять. От не знають люди куди діти зайві гроші - і збирають всякі дурниці... ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоТак ті експерти мабуть теж з брайтона Всі ці байки про платівки по 10к видаються просто глузуванням з того кому їх розповідають - мовляв, дивись який я багатий. Так, їзжу на тойоті, але в мене платівок на мільйон згоріло.. Шок-контент. Ну або це завуальована пропозиція ухилення від податків - типу купи в мене платівку, а я в тебе картину з офіса куплю - проведемо через ревенью як іміджеві витрати та благочинність. В мене теж купа історій є, як до мене дочка керівника Нафтогазу залицялась, але я не спокусився. Годинами можу розповідати ![]() 2587715 може бути, але в одного знайомого моєї мами була колекція марок, за яку син, після його смерті (десь в 2020 році), купив квартиру в Пряшеві (Словаччина) і ще гроші залишилися. А в Ужгороді жили 5 в однокімнатній квартирі бабусі (чоловік, дружина, 2 дітей і бабуся)
![]() Усе в світі коштує рівно стільки, наскільки в нього вірять ![]() ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоОт цього я не розумію, враховуючи можливість створення штучних алмазів, які нічим не гірші. А те ж золото потрібне в індустрії для виготовлення електроніки і не може бути синтезовано штучно, тому його ціна хоч чимось обгрунтована. ИМХО навіть крипта має якусь практичну користь, тому має якусь ціну. А все це мистецтво / антикваріат- чиста бульбашка, як NFT. Від надлишку грошей в багатих таких бульбашок чимало...
Зараз переглядають цей форум: Альтернативщик і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|