Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25142515251625172518 ... 2533>
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 13:12

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

Ситуація. Починає пропускати прокладка на кранику приєднання посудомийки. Краник в місці, де його не видно. Волога поступово просичує стіни і стяжку. Поверх цокольний, отже протікання не видно, інакше намокла б повала у сусідів знизу. Протікання виявили після візиту сантехніка, вже після того, як волога почала насичувати стіни поблизу джерела протікання і відклеївся плінтус. В результаті потрібно перешпакльовувати/перемальовувати стіни в кухні-студіо і перекладати підлогову плитку в зоні кухні. Хто має оплатити ремонт?
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 13:20

барабашов написав:UA
Какие ж там зарплаты у пересичных(водителей даблкэбов и кассиров в Херродсе,не офицеров же в Ми-6),что рухлядь под капремонт метров ~~70 в селе сдаётся им за 2килоевро?
Расстояние до работы(и где она) какое?

Это ж Ю. Англия, а не какой-то пролетарский Манчестр или Северо Восток.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 13:26

gonchik74 написав:Ситуація. Починає пропускати прокладка на кранику приєднання посудомийки. Краник в місці, де його не видно. Волога поступово просичує стіни і стяжку. Поверх цокольний, отже протікання не видно, інакше намокла б повала у сусідів знизу. Протікання виявили після візиту сантехніка, вже після того, як волога почала насичувати стіни поблизу джерела протікання і відклеївся плінтус. В результаті потрібно перешпакльовувати/перемальовувати стіни в кухні-студіо і перекладати підлогову плитку в зоні кухні. Хто має оплатити ремонт?

Пасивний дохід :mrgreen:
Якщо квартира в Україні, то звичайно оплатить жадібний український лендлорд.
Якщо в Польщі, то звичайно щедрий польській арендодатель вирахує з залогу.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 13:32

Бетон написав:Я продаю как бизнес вместе с арендаторами. Всё, что накапало сверху с аренды идёт в маржу. Да ещё и покрывает расходы на комуналку.
в Варшаве несколько клиентов тоже готовы купить квартиру вместе с арендатором. Но мне ещё не выдали какую-то книгу

Я походу что то проспал...

Недавно Вы хотели выехать туда и спрашивали как непосильно заработанное от проданных квартир в Киеве легально туда завести, потом вы недавно шо то купили в Киеве так как не дорого сейчас а туда нету мочи выехать а теперь вы уже там ПРОДАЁТЕ с арендаторами ? :?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 14:56

Vadim_ написав:
  Бетон написав:Я продаю как бизнес вместе с арендаторами. Всё, что накапало сверху с аренды идёт в маржу. Да ещё и покрывает расходы на комуналку.
в Варшаве несколько клиентов тоже готовы купить квартиру вместе с арендатором. Но мне ещё не выдали какую-то книгу

Недавно Вы хотели выехать туда и спрашивали как непосильно заработанное от проданных квартир в Киеве легально туда завести, потом вы недавно шо то купили в Киеве так как не дорого сейчас а туда нету мочи выехать а теперь вы уже там ПРОДАЁТЕ с арендаторами ? :?

"И Вы говорите.."(с)
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 15:41

Яку книгу??? Може: Жан Пол Гетті "Як стати багатим"...подумки, вводячи в оману форумчан?
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 15:53

ihorkyiv написав:

Яку книгу??? Може: Жан Пол Гетті "Як стати багатим"...подумки, вводячи в оману форумчан?

Напевно цю:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ksi%C4%99ga_wieczysta
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 16:50

Vadim_ написав:

Вы проспали, мне отказано в суде. Я не могу выехать и реализовать своё право на продажу или ещё че. Доверенность нельзя, нет человека.
Самом честном и непредвзятом.
Кстати без аргументации. Вообще) какое то решение привела 2019 года по выплате пени, кароч рандомный набор букв.

Кстати, кто знает как юридически отомстить? Я подал жалобу в вищу раду правосуддя. Может ещё что-то можно?
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 17:01

ihorkyiv написав:

Это у тебя в глухомани право собственности на листике А4, которое любой хакер снести может.
В нормальной Европейской стране это не работает

Регистрация права собственности в Польше занимает время, и она проходит через суд.

После подписания нотариального акта купли-продажи нотариус подает заявление в соответствующий земельный и ипотечный суд (Sąd wieczystoksięgowy) для внесения нового владельца в реестр (Księga Wieczysta).

По закону срок обработки заявления составляет до 6 месяцев, но на практике это может зависеть от загруженности суда. В крупных городах, таких как Варшава или Краков, процесс действительно может затянуться на 4–6 месяцев или дольше.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 18 січ, 2025 17:03, всього редагувалось 2 разів.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2025 17:02

Бетон

Может ещё что-то можно?

Влаштуватись в ТЦК і бусифікувати суддю.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 25142515251625172518 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти