Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
2587715 написав:Вікна в підлогу - це вже треш..Особливо на 24-му поверсі. Підходити до таких вікон мало в кого буде бажання)
Це правда
Треба буде це сказати девелоперам Нью-Йорку, де квартири на 50 поверсі коштують 90 млн$
до речі там ці хмарочоси несучі конструкції з металу мають. І коли вітер дме, то будівля гойдається як баштовий кран. Відчуття на любителя чесно кажучі
gonchik74 написав:Просвітіть, будь ласка, на рахунок сушарки для білизни. В якому ціновому сегменті орендного житла окрема сушарка вже мастхев?
Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ?
В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
gonchik74 написав:Просвітіть, будь ласка, на рахунок сушарки для білизни. В якому ціновому сегменті орендного житла окрема сушарка вже мастхев?
Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ?
В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
А яка марка? Бо теж хочу взяти ЛЖ вузьку, але кажуть що на сушку там лише пару рушників запхати можна. Інакше не сушить.
Ну і також чи не вб'ють її квартиранти? Бо з нашими людьми в зйомку краще ставити щось не дуже дороге і не дуже нове
Хомякоид написав: Важко сказати відносно сушарки, думаю від 1000 дол. опціонально. Мастхев від 2 000 за однуху я так вважаю.
Американцы с японцами улыбнулись. А потом наши квартиранты, при повышении квартплаты, начинают упоминать про налоги которые ты не платишь...
На это можно ответить:"Любой каприз за ваши деньги".
Інше питання, скільки брати застави якщо тільки техніка складає 5 і більше орендних плат ? Що скажуть пуповики ? В будь-яку квартиру, я завжди ставлю прально сушильну машину. Ні в кого питань не виникає. Всім зручно. Вартість практично дорівнює пралкі. Аргументую це тим,що ви не будете вночі вставати і перекладати в окрему сушарку
А яка марка? Бо теж хочу взяти ЛЖ вузьку, але кажуть що на сушку там лише пару рушників запхати можна. Інакше не сушить.
Ну і також чи не вб'ють її квартиранти? Бо з нашими людьми в зйомку краще ставити щось не дуже дороге і не дуже нове